Zobacz pełną wersję : jaka masowke
jaka masowke polecacie na mase? czy tez moze gainery sa lepsze
Gainer to tylko uzupełnienie diety a nie jej oparcie !
Co do Gainerów to polecam Mutant Mass lub Trec Mass XXL .
Na mase to tylko Mono Kreatyna np. Vitalmax ,Olimp 1250 Maga Caps na początek bedą na pewno dobre .
wez bialko bo to suchy miesien , a na krecie to przytyjesz ale woda:P ktora z ciebie zleci glownie da ci sily
no proste ze bialko ale w gainerze tez jest bialko. ale kwestia jakie bialko dlatego zalozylem temat. wiec pytam jaka masowke czyli bialko.. zastosowanie bialka i hmb mija sie z celem? chcialem dorzucic do bialka http://www.allegro.pl/item602639021_muscle_asylum_project_alered_state.h tml co o tym sadzicie. o wypowiedz prosze tylko tych co maja doswiadczenie wieloletnie nie zadnych sezonowcow
Bulcyngier
10-04-09, 15:38
jezeli masa miesniowa to duzo lepsza od bialka i gainerow jest kreatyna. Samo bialko gowno ci da, od gainerow to raczej wiecej tluszczu niz miesni dostaniesz, kreatyna da ci jeszcze powera i to nie prawda ze zejdzie z ciebie woda (u mnie na 1 cyklu zrobilem 2 cm w lapie i po cylku nic mi nie zeszlo) a do tego jest duzo tansza. tylko trzeba duzo jesc do niej. a co do tego wynalazku sie nie wypowiadam bo nie bralem. pozdro
hahaha nie prawda ze zejdzie z ciebie woda prawda kreatyna cie nawodni a pozniej schodzi woda ja tak zawsze mialem mimo ze mam dietke ja bym ci polecil bialeczko na suchy miesien najlepsze
jestem ciekaw tego supla ktorego link wrzuciles ciekawe czy ktos go stosowal? a ty masz zamiar go wyprubowac?
co do tego produktu MUSCLE ASYLUM PROJECT-ALERED STATE to troche mnie rozbawil opis , nie wiem nie probowalem tego ale moge sadzic ze obiecuja niebo a konczy sie na rozczarowaniu nie wiem moze sie myle ale jak by to tak kopalo jak oni opisuja to o tym suplu bylo by juz glosno.
chyba ze to jest cos nowego, moze autor moglby napisac gdzie go znalazl i co o nim slyszal jesli by byl dobry chetnie bym bo kupil:)
slim shady
10-04-09, 19:34
Wklej kolego swoją diete bo takie doradzanie weź białko/weź gainera bo jest dobre, to można sobie darować,jak ktoś nie ma pojęcia o suplementacji na tyle, zeby komuś doradzać to niech nie doradza, to co wkleiłes w składzie ma johimbine, może nie korzystnie się odbić na Tobie, mozesz utracić w wadze, lepiej zajmij się solidnym treningiem i dietą a suplementacje zostaw na czas kiedy będziesz naprawde jej potrzebował
dzieki slim za informacje jesli piszez ze nie warto tego kupowac to nie ma sensu zaprzatac sobie głowy
jasne ze moge powiedziec cos na temat altered state. kumpel ktory siedzi w odzywkach juz piec lat zacza testowac takie ze stanow az wkoncu ta kupil:D i nie bylo zorczarowania daje pompe jak cholera a gdyby wziac wieksza dawke rozsadza glowe nawet krew z nosa moze leciec wiec trzeba przy tym uwazac jak ktos ma slaby organizm. ale to jest na na allegro w dziale kreatyna czy o takiej kreatynie mowicie? ja altered state kupie napewno ale zastanawiam sie czy jeszcze cos do tego dokupic na mase czysta masa-suchy miesien (bialko typu whey czy gainer typu mutant mass) oczywiscie diete mam ryz ryby mieso warzywa owoce itp itd:)