Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : jaka masowke

jerzynew
09-04-09, 15:17
jaka masowke polecacie na mase? czy tez moze gainery sa lepsze

Wilk05
09-04-09, 15:30
Gainer to tylko uzupełnienie diety a nie jej oparcie !
Co do Gainerów to polecam Mutant Mass lub Trec Mass XXL .
Na mase to tylko Mono Kreatyna np. Vitalmax ,Olimp 1250 Maga Caps na początek bedą na pewno dobre .

niewula
09-04-09, 15:39
wez bialko bo to suchy miesien , a na krecie to przytyjesz ale woda:P ktora z ciebie zleci glownie da ci sily

jerzynew
09-04-09, 15:49
no proste ze bialko ale w gainerze tez jest bialko. ale kwestia jakie bialko dlatego zalozylem temat. wiec pytam jaka masowke czyli bialko.. zastosowanie bialka i hmb mija sie z celem? chcialem dorzucic do bialka http://www.allegro.pl/item602639021_muscle_asylum_project_alered_state.h tml co o tym sadzicie. o wypowiedz prosze tylko tych co maja doswiadczenie wieloletnie nie zadnych sezonowcow

Bulcyngier
10-04-09, 15:38
jezeli masa miesniowa to duzo lepsza od bialka i gainerow jest kreatyna. Samo bialko gowno ci da, od gainerow to raczej wiecej tluszczu niz miesni dostaniesz, kreatyna da ci jeszcze powera i to nie prawda ze zejdzie z ciebie woda (u mnie na 1 cyklu zrobilem 2 cm w lapie i po cylku nic mi nie zeszlo) a do tego jest duzo tansza. tylko trzeba duzo jesc do niej. a co do tego wynalazku sie nie wypowiadam bo nie bralem. pozdro

fornis
10-04-09, 16:50
hahaha nie prawda ze zejdzie z ciebie woda prawda kreatyna cie nawodni a pozniej schodzi woda ja tak zawsze mialem mimo ze mam dietke ja bym ci polecil bialeczko na suchy miesien najlepsze

galanter
10-04-09, 17:52
jestem ciekaw tego supla ktorego link wrzuciles ciekawe czy ktos go stosowal? a ty masz zamiar go wyprubowac?

Nyczek
10-04-09, 18:43
co do tego produktu MUSCLE ASYLUM PROJECT-ALERED STATE to troche mnie rozbawil opis , nie wiem nie probowalem tego ale moge sadzic ze obiecuja niebo a konczy sie na rozczarowaniu nie wiem moze sie myle ale jak by to tak kopalo jak oni opisuja to o tym suplu bylo by juz glosno.

galanter
10-04-09, 19:04
chyba ze to jest cos nowego, moze autor moglby napisac gdzie go znalazl i co o nim slyszal jesli by byl dobry chetnie bym bo kupil:)

slim shady
10-04-09, 19:34
Wklej kolego swoją diete bo takie doradzanie weź białko/weź gainera bo jest dobre, to można sobie darować,jak ktoś nie ma pojęcia o suplementacji na tyle, zeby komuś doradzać to niech nie doradza, to co wkleiłes w składzie ma johimbine, może nie korzystnie się odbić na Tobie, mozesz utracić w wadze, lepiej zajmij się solidnym treningiem i dietą a suplementacje zostaw na czas kiedy będziesz naprawde jej potrzebował

galanter
10-04-09, 19:43
dzieki slim za informacje jesli piszez ze nie warto tego kupowac to nie ma sensu zaprzatac sobie głowy

jerzynew
11-04-09, 13:29
jasne ze moge powiedziec cos na temat altered state. kumpel ktory siedzi w odzywkach juz piec lat zacza testowac takie ze stanow az wkoncu ta kupil:D i nie bylo zorczarowania daje pompe jak cholera a gdyby wziac wieksza dawke rozsadza glowe nawet krew z nosa moze leciec wiec trzeba przy tym uwazac jak ktos ma slaby organizm. ale to jest na na allegro w dziale kreatyna czy o takiej kreatynie mowicie? ja altered state kupie napewno ale zastanawiam sie czy jeszcze cos do tego dokupic na mase czysta masa-suchy miesien (bialko typu whey czy gainer typu mutant mass) oczywiscie diete mam ryz ryby mieso warzywa owoce itp itd:)