Zobacz pełną wersję : masakra czy nitrobolin II??Opinie
patsim1516
07-04-09, 19:37
Witam prosze was o podanie waszych polaczen supli.
Jaka odzywka jest lepsza jesli chodzi o efekt:masakra czy nitrobolon II?
Masakry nie bralem ale z tego co slyszalem to slabe i duzo cukru. Nitrobolon ladnie klepie bralem 2 razy i bylo ok.
to zalezy jaki efekt, nitro to booster a wiec pompa przez pare tygodni i wieksza sila i wyttzymałośc ale po paru tygodniach u większości prawie wszystko spada, ale to normalna rzecz, a masssacra to połaczenie kilku form kreatyn i tam troche węgli i dupereli do tego a wiec stack, mniejsze ale trwalsze efekty, takie moje zdanie
*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:11
Skończyłem dziś massacre ( wsumie prawie 2 puchy tego było ) ... długo się rozkęca -> 0,5cm w bicku i +3kg masy ... a co do wycisku to liczmy jakieś 5kg na płaskiej poszło.
Oczywiście całość wspierałem aminokwasami i gainerkam.
Teraz mam na składzie nitro II + pomysli się jeszcze co ;)
Pozdro
hmm no to według mnie tak srędnio, a który to Twój cykl był?
*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:16
cykl ogólnie na bazie wszekiego rodzaju kreatyny czy ogólnie ?
Bo jeżeli chodzi o stacki to byl mój pierwszy stack ,który poprzedzony był gdzieś 4 cyklami na mono -> naturalnie , nie wszystkie były dopięte tak jak powinny być ( wiadomo praca itd. )
czyli masakra to nic nadzwyczajnego...
*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:31
Znam ludzi co wogóle ich massacra nie ruszyła i pili sobie to jako light'owy soczek...
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest ,ale ja za puche płąciłem 64 złote tagże postanowiłem to sprawdzić i pojechałem na 2 puszkach.
szkoda twojej kasy na ten syf!!!!!!!nitro to badziewie ale mozna sie podjarac pompą ale po co ci pompa???????
*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:34
Hans spokojnie ;) -> nitro dostałem za Dame ;) a więc nie pogardziłem ;)
Zresztą opinie na temat nitro są dość pozytywne.
no nitro to booster wiec czego sie spodziewac? wiadomo ze sila\wytrzymalosc pompa i troche sztucznej masy z tym ale to normalne ze pozniej spada.
dokaldnie spadki zaraz po cyklu wiec jak masz za free to luz mozna zjesc ale kasy bym na to nie wydawal.ale podobno zawodowcy na tym długo jadą
*TERRORBLADE*
08-04-09, 08:48
Jak najbardziej za free ;) -> Ale nie powiem ,ze juz od jakiegoś czasu miałem zajawke na przetestowanie nitro ;)
brałem nitro i nie narzekałem , przyrosty były i zostały żadnych spadków!!!
zalezy co komu siada i proste
dokładnie, ale jestem ciekaw ile po cyklu i ile tez przyszlo bo jak ostatnio spytałem kumpla czy mial spadki po mono a mowi ze nie a przyszlo mu 2kg to sory ale to bez tej krety tyle by mu normalnie moglo przyjsc przez ten okres.
masacra to jeden wielki syf, duzo insuliny, slaba pompa, praktycznie brak pobudzenia. zas nitrobolon przeciwnie dobra pompa i motywacja. wiecej tu http://kastorius.blogspot.com/2009/03/staki-przedtreningowe.html
*TERRORBLADE*
08-04-09, 21:58
Wydaje mi się ,że każda kasa wydana na supple motywuje ;) a z nitro dopiero ruszam pod koniec maja , początek czerwca i wtedy będe miał jakieś zdanie na temat
massacra vs nitro II -> chociaż wynik podejrzewam się przechyli na str. nitro ;)
szamałem massacre i wiem na swoim doswiadczeniu ze jest dobra 2 kilo przydyłem bardzo dobra pompa 3 cm w bicepsie a na ławeczce przybyło koło 7 kilo
moim zdniem masacra jest dobra
to zalezy jaki efekt, nitro to booster a wiec pompa przez pare tygodni i wieksza sila i wyttzymałośc ale po paru tygodniach u większości prawie wszystko spada, ale to normalna rzecz, a masssacra to połaczenie kilku form kreatyn i tam troche węgli i dupereli do tego a wiec stack, mniejsze ale trwalsze efekty, takie moje zdanie
nitro to stack i też ma różne formy kreatyny...
U mnie żadnych spadków nie było...
świetny produkt duży przyrost siły i dobra pompa aczkolwiek trzeba brać trochę więcej niż zaleca producent.