Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : masakra czy nitrobolin II??Opinie

patsim1516
07-04-09, 19:37
Witam prosze was o podanie waszych polaczen supli.
Jaka odzywka jest lepsza jesli chodzi o efekt:masakra czy nitrobolon II?

Vegeto86
07-04-09, 19:48
Masakry nie bralem ale z tego co slyszalem to slabe i duzo cukru. Nitrobolon ladnie klepie bralem 2 razy i bylo ok.

Sosna91
07-04-09, 19:53
to zalezy jaki efekt, nitro to booster a wiec pompa przez pare tygodni i wieksza sila i wyttzymałośc ale po paru tygodniach u większości prawie wszystko spada, ale to normalna rzecz, a masssacra to połaczenie kilku form kreatyn i tam troche węgli i dupereli do tego a wiec stack, mniejsze ale trwalsze efekty, takie moje zdanie

*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:11
Skończyłem dziś massacre ( wsumie prawie 2 puchy tego było ) ... długo się rozkęca -> 0,5cm w bicku i +3kg masy ... a co do wycisku to liczmy jakieś 5kg na płaskiej poszło.

Oczywiście całość wspierałem aminokwasami i gainerkam.

Teraz mam na składzie nitro II + pomysli się jeszcze co ;)

Pozdro

Sosna91
07-04-09, 21:13
hmm no to według mnie tak srędnio, a który to Twój cykl był?

*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:16
cykl ogólnie na bazie wszekiego rodzaju kreatyny czy ogólnie ?

Bo jeżeli chodzi o stacki to byl mój pierwszy stack ,który poprzedzony był gdzieś 4 cyklami na mono -> naturalnie , nie wszystkie były dopięte tak jak powinny być ( wiadomo praca itd. )

galanter
07-04-09, 21:26
czyli masakra to nic nadzwyczajnego...

*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:31
Znam ludzi co wogóle ich massacra nie ruszyła i pili sobie to jako light'owy soczek...
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest ,ale ja za puche płąciłem 64 złote tagże postanowiłem to sprawdzić i pojechałem na 2 puszkach.

hans1237
07-04-09, 21:32
szkoda twojej kasy na ten syf!!!!!!!nitro to badziewie ale mozna sie podjarac pompą ale po co ci pompa???????

*TERRORBLADE*
07-04-09, 21:34
Hans spokojnie ;) -> nitro dostałem za Dame ;) a więc nie pogardziłem ;)
Zresztą opinie na temat nitro są dość pozytywne.

Sosna91
07-04-09, 22:31
no nitro to booster wiec czego sie spodziewac? wiadomo ze sila\wytrzymalosc pompa i troche sztucznej masy z tym ale to normalne ze pozniej spada.

hans1237
07-04-09, 22:48
dokaldnie spadki zaraz po cyklu wiec jak masz za free to luz mozna zjesc ale kasy bym na to nie wydawal.ale podobno zawodowcy na tym długo jadą

*TERRORBLADE*
08-04-09, 08:48
Jak najbardziej za free ;) -> Ale nie powiem ,ze juz od jakiegoś czasu miałem zajawke na przetestowanie nitro ;)

pharm
08-04-09, 10:12
brałem nitro i nie narzekałem , przyrosty były i zostały żadnych spadków!!!

hans1237
08-04-09, 11:04
zalezy co komu siada i proste

Sosna91
08-04-09, 20:17
dokładnie, ale jestem ciekaw ile po cyklu i ile tez przyszlo bo jak ostatnio spytałem kumpla czy mial spadki po mono a mowi ze nie a przyszlo mu 2kg to sory ale to bez tej krety tyle by mu normalnie moglo przyjsc przez ten okres.

kastorius
08-04-09, 20:52
masacra to jeden wielki syf, duzo insuliny, slaba pompa, praktycznie brak pobudzenia. zas nitrobolon przeciwnie dobra pompa i motywacja. wiecej tu http://kastorius.blogspot.com/2009/03/staki-przedtreningowe.html

*TERRORBLADE*
08-04-09, 21:58
Wydaje mi się ,że każda kasa wydana na supple motywuje ;) a z nitro dopiero ruszam pod koniec maja , początek czerwca i wtedy będe miał jakieś zdanie na temat
massacra vs nitro II -> chociaż wynik podejrzewam się przechyli na str. nitro ;)

papcio666
28-05-09, 14:03
szamałem massacre i wiem na swoim doswiadczeniu ze jest dobra 2 kilo przydyłem bardzo dobra pompa 3 cm w bicepsie a na ławeczce przybyło koło 7 kilo
moim zdniem masacra jest dobra

KowalX
28-05-09, 14:29
to zalezy jaki efekt, nitro to booster a wiec pompa przez pare tygodni i wieksza sila i wyttzymałośc ale po paru tygodniach u większości prawie wszystko spada, ale to normalna rzecz, a masssacra to połaczenie kilku form kreatyn i tam troche węgli i dupereli do tego a wiec stack, mniejsze ale trwalsze efekty, takie moje zdanie

nitro to stack i też ma różne formy kreatyny...
U mnie żadnych spadków nie było...

świetny produkt duży przyrost siły i dobra pompa aczkolwiek trzeba brać trochę więcej niż zaleca producent.