PDA

Zobacz pełną wersję : Spalacz tłuszczu

krzys65
05-03-09, 18:42
Czy brał ktos Venom Hyperdrive na spalenie tłuszczu ,czy jest on taki dobry jak zapewnia producent?

Symu
05-03-09, 18:49
taaa ale producent nie wspomina że dosypało mu się przez przypadek trochę leków do środka ;) Produkt został wycofany przez sanepid

KASTOR
09-04-09, 08:43
Z tego co wiem to lepiej zapomniec o VENOM'ie o juz w tym momencie odkryto tam jeden nielegalny produkt który do konca nie wiadomo jak bedzie dzialal d dłuzszym okresie po odstawieniu.

A pod czas brania musialbys sie bardzo zaprzyjaznic z zawrotami głowy i odruchami wymiotnymi choc ponoc nie tylko

slim shady
09-04-09, 10:25
wprowadzili venoma bez wkładki

Symu
09-04-09, 10:28
Slim jeszcze nie wiadomo xD Trzeba spróbowac najpierw;P Może inan wkładka. Znajomy już nowego zamówił jak będzie miał to powiem wam jak odczucia u niego.

KASTOR bardzo dobrze wiadomo własnie jak sibutramina działa :)

Pakerek001122
09-04-09, 16:06
Moim zdaniem wez sobie Animal cuts . Bardzo dobry spalacz....

strejt
09-04-09, 16:17
Thermal Pro Revolution jest godny polecenia dobrze kopie i daje efekty

KASTOR
09-04-09, 18:55
Jesli chcesz brac spalacze itp to musisz wziasc pod uwage po...
1 wiek
2 czy brales juz a jesli tak to jaki spalacz
3 czy nie lepiej dieta+aeroby+interwały
4 przedewszystkim co chcesz osiagnac i na jak długo

Ja na początek proponuje THERMO FAT BURNER lub THYROTHERM sa to dobre termogeniki a z odpowiednia dieta potrafia zaje****** dzialac (i sa to juz , a szczególnie w przypadku tego drugiego juz na prawde mocne specyfiki)
Wiem to po sobie bo jestem w czasie brania tego drugiego i efekty (biorac pod uwage ze nie pale od 1stycznia tego roku) sa b.dobre.
A jak przejdziesz choc przez jeden z tych specyfików o za jakis czas mozesz sie wziasc w celu zjechania do reszty CUT'sa

ht
09-04-09, 20:22
bralem starego venoma jaki nowego. ten i ten klepie. dla mnie numer jeden jesli chodzi o spalacze. a troche juz tego zjadlem:smile:
lece juz drugie opakowanie i wogole sie organizm nie przyzwyczail. biore go przedtreningiem w celu pobudzenia. raczej nie nastawiam sie na wielki ubytek wagi. ale jesli chodzi o chec do treningu to jest super.

fallenursus
09-04-09, 20:24
:evil:jedno slowo sie tylko liczy jesli wymieniamy spalacze DINITROPHENOL :evil:

Symu
09-04-09, 20:34
Jeszcze ktoś ma ciekawe propzoycje??

Przy braniu DNP przyda się trochę szczescia zawsze , bo możesz mieć przej.......... do konca zycia :P

ht
09-04-09, 21:33
efedryna syntetyk:twisted:

fallenursus
09-04-09, 21:35
efedryna syntetyk:twisted:

codziennie rano 40mg musowo, niestety trening mam o 4:30 rano :P mniam!:twisted:

slim shady
09-04-09, 21:41
moze jeszcze Cleana domiejscowo :P

Symu
09-04-09, 21:41
dobra koniec bo to nie doping. Syntetyka kiedys miałem, dobrze kopie :P i bez siow jak po ziolowej :D

fallenursus
09-04-09, 21:43
moze jeszcze Cleana domiejscowo :P

mysle ze po clenie powypadaly by mi z lap hankle ;P nigdy nie bylem na clenie podnosic.aeroby to tak..ale trzeba sie zmuszac...