Zobacz pełną wersję : Spalacz tłuszczu
Czy brał ktos Venom Hyperdrive na spalenie tłuszczu ,czy jest on taki dobry jak zapewnia producent?
taaa ale producent nie wspomina że dosypało mu się przez przypadek trochę leków do środka ;) Produkt został wycofany przez sanepid
Z tego co wiem to lepiej zapomniec o VENOM'ie o juz w tym momencie odkryto tam jeden nielegalny produkt który do konca nie wiadomo jak bedzie dzialal d dłuzszym okresie po odstawieniu.
A pod czas brania musialbys sie bardzo zaprzyjaznic z zawrotami głowy i odruchami wymiotnymi choc ponoc nie tylko
slim shady
09-04-09, 10:25
wprowadzili venoma bez wkładki
Slim jeszcze nie wiadomo xD Trzeba spróbowac najpierw;P Może inan wkładka. Znajomy już nowego zamówił jak będzie miał to powiem wam jak odczucia u niego.
KASTOR bardzo dobrze wiadomo własnie jak sibutramina działa :)
Pakerek001122
09-04-09, 16:06
Moim zdaniem wez sobie Animal cuts . Bardzo dobry spalacz....
Thermal Pro Revolution jest godny polecenia dobrze kopie i daje efekty
Jesli chcesz brac spalacze itp to musisz wziasc pod uwage po...
1 wiek
2 czy brales juz a jesli tak to jaki spalacz
3 czy nie lepiej dieta+aeroby+interwały
4 przedewszystkim co chcesz osiagnac i na jak długo
Ja na początek proponuje THERMO FAT BURNER lub THYROTHERM sa to dobre termogeniki a z odpowiednia dieta potrafia zaje****** dzialac (i sa to juz , a szczególnie w przypadku tego drugiego juz na prawde mocne specyfiki)
Wiem to po sobie bo jestem w czasie brania tego drugiego i efekty (biorac pod uwage ze nie pale od 1stycznia tego roku) sa b.dobre.
A jak przejdziesz choc przez jeden z tych specyfików o za jakis czas mozesz sie wziasc w celu zjechania do reszty CUT'sa
bralem starego venoma jaki nowego. ten i ten klepie. dla mnie numer jeden jesli chodzi o spalacze. a troche juz tego zjadlem:smile:
lece juz drugie opakowanie i wogole sie organizm nie przyzwyczail. biore go przedtreningiem w celu pobudzenia. raczej nie nastawiam sie na wielki ubytek wagi. ale jesli chodzi o chec do treningu to jest super.
fallenursus
09-04-09, 20:24
:evil:jedno slowo sie tylko liczy jesli wymieniamy spalacze DINITROPHENOL :evil:
Jeszcze ktoś ma ciekawe propzoycje??
Przy braniu DNP przyda się trochę szczescia zawsze , bo możesz mieć przej.......... do konca zycia :P
efedryna syntetyk:twisted:
fallenursus
09-04-09, 21:35
efedryna syntetyk:twisted:
codziennie rano 40mg musowo, niestety trening mam o 4:30 rano :P mniam!:twisted:
slim shady
09-04-09, 21:41
moze jeszcze Cleana domiejscowo :P
dobra koniec bo to nie doping. Syntetyka kiedys miałem, dobrze kopie :P i bez siow jak po ziolowej :D
fallenursus
09-04-09, 21:43
moze jeszcze Cleana domiejscowo :P
mysle ze po clenie powypadaly by mi z lap hankle ;P nigdy nie bylem na clenie podnosic.aeroby to tak..ale trzeba sie zmuszac...