Zobacz pełną wersję : mocne lecz nie koks
cwicze z ziomkiem ktory zaczął ponad rok temu i do głowy mu przyszlo zeby sobie przed wakacjami wziasc cos mocnego, myslal o metce ale mu odradzam, co mu polecic z odzywek "mocnego", zeby go kopnelo ale by nie siegał po koks, wazy ok 80 kg przy 180, chodzi mu wciaz o mase
dzbanekzwd
01-03-09, 12:43
jadł jakieś suple wcześniej ? diete ma ? ile lat ?
jak nic nie jadl to mono bedzie dobre;p
mono + dieta i wystarczy :] takie moje zdanie , oczywiscie jak nic nie bral jeszcze :]
niestety ale nic nawet koks z dnia na dzien nie zmieni go w "pompe" tak wieć tak jak wyżej pisali.
a wiem że może nie powinnininem tak pisać ale jeśli kolega jest sezonowcem wiec nie chce być nie wiadomo jaki a tylko na lato lekko sie spompować :) to niech ćwiczy teraz na sucho z dietą a na lato NItro 2 i przez lato troche mu to da.
ale nie powinno sie zaczynać od środka (nie pisze od konca bo nitro nie jest końcem :)) ale niektórzy tak robią bo nie zależy im na nie wiadomo jakiej masie tylko tak na wakacje klatka, biceps :) i tak sie wspomagaja bo znam paru takich ale osobiscie tego nie stosuje.
lat 19, 2x kreatyna mono, gainer. Dieta - "stara sie", nie jest sezonowcem tylko chce hmm bardziej podkreslic swoj wyglad :)
moze jakies prohormony ale nie polecam mu tego 'szitu.'
moze jakies prohormony ale nie polecam mu tego 'szitu.'
no to po co piszesz może jakiś ale nie polecasz? owszem PH odpada.
jeśli nie jest sezonowcem a już 2x brał mono może teraz jakiegoś Jabłczana wziąć ja polecam massacre z olimpu daje niezlego kopa