Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : mocne lecz nie koks

Sokol
01-03-09, 12:25
cwicze z ziomkiem ktory zaczął ponad rok temu i do głowy mu przyszlo zeby sobie przed wakacjami wziasc cos mocnego, myslal o metce ale mu odradzam, co mu polecic z odzywek "mocnego", zeby go kopnelo ale by nie siegał po koks, wazy ok 80 kg przy 180, chodzi mu wciaz o mase

dzbanekzwd
01-03-09, 12:43
jadł jakieś suple wcześniej ? diete ma ? ile lat ?

pimols
01-03-09, 12:59
jak nic nie jadl to mono bedzie dobre;p

Aponax
01-03-09, 13:02
mono + dieta i wystarczy :] takie moje zdanie , oczywiscie jak nic nie bral jeszcze :]

Sosna91
01-03-09, 13:40
niestety ale nic nawet koks z dnia na dzien nie zmieni go w "pompe" tak wieć tak jak wyżej pisali.

a wiem że może nie powinnininem tak pisać ale jeśli kolega jest sezonowcem wiec nie chce być nie wiadomo jaki a tylko na lato lekko sie spompować :) to niech ćwiczy teraz na sucho z dietą a na lato NItro 2 i przez lato troche mu to da.
ale nie powinno sie zaczynać od środka (nie pisze od konca bo nitro nie jest końcem :)) ale niektórzy tak robią bo nie zależy im na nie wiadomo jakiej masie tylko tak na wakacje klatka, biceps :) i tak sie wspomagaja bo znam paru takich ale osobiscie tego nie stosuje.

Sokol
01-03-09, 13:43
lat 19, 2x kreatyna mono, gainer. Dieta - "stara sie", nie jest sezonowcem tylko chce hmm bardziej podkreslic swoj wyglad :)

lachu
01-03-09, 13:44
moze jakies prohormony ale nie polecam mu tego 'szitu.'

Sosna91
01-03-09, 14:12
moze jakies prohormony ale nie polecam mu tego 'szitu.'

no to po co piszesz może jakiś ale nie polecasz? owszem PH odpada.

jeśli nie jest sezonowcem a już 2x brał mono może teraz jakiegoś Jabłczana wziąć ja polecam massacre z olimpu daje niezlego kopa

michal_f
01-03-09, 14:42
proponuje jabłko:smile: