Zobacz pełną wersję : Omnadren czy testosteron(450)??? Przykładowy cykl, problem z terminemm wazności
Mlody19211
23-02-09, 19:35
Witam. Chciałbym sie dowiedzieć co sądzicie o omce i testo 450 a dokładniej to co jest lepsze? Warze ok 100 kg, mam 178 cm wzrostu i niby w moim przypadku ten testosteron ma być lepszy ale miałem już cykl z omką i wiem jak działa. Byłem z niej zadowolony i chciał bym powtórzyć na niej cykl lecz ten testo ma byc dużo lepszy i nie moge sie zdecydować. Co o tym myślicie?
Mógłby ktoś pomoc w ułożeniu przykładowego cyklu z 10ml deci, 10 testo i 15 omki. tak jak pisałem waga ok 100, wzrost 178
p.s
Czy zastosowanie anaboliku po terminie ważności niczym nie szkodzi??(miesiąc, może dwa)
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
dokladnie
Mlody19211
23-02-09, 19:47
-Staż treningowy 2 lata z 3 miesięczną przerwą
-Cel cyklu siła/rzeźba
- Będzie to drugi cykl, pierwszy 100 mety i 10 ml. omnadrenu
- 18 lat, 100 kg wagi
omka to raczej na mase nie wiem czy sie czasmi nei myle ale zawsze mialem takie wrazenie?
testosteron 450 ip:lol:musieli by mi doplacic zebym to wzial... daj sobie spokoj.
ja na twoim miejscu zamienił bym te srodki na cos innego....np daj propa i winko lub jesli chcesz troszke masy jeszcze zlapac to propa winko i mety...ale to tylko moje zdanie zadecydujesz ty sam
450 z ip se daruj 2 lata temu kolezka bił to no ale czy taka rewelka to nie wiem teraz to srodek dla apaczy zreszta jak całe IP no moze jeszcze wino i tren ale reszta to szajs zdecydowanie omka ale chłopie masz dopiero 18 lat nie za wczesnie na saa ??? niezłym cyklem zaczełes przygode z saa no no ,, jesli masz tylko do wyboru omke to dodaj do niej winko zreszta przy dobrej diecie i odpowiednim treningu i na omie mozna ładna zyłke zrobic ale młody jestes i spora waga to w tym przypadku winko + prop i winko najlepiej injekcyjne
1-8 prop 100mg e2d
1-8 winko 50mg e2d
9 prop 50mg e2d
jednak w dalszym ciagu twierdze ze jestes za mlody na saa!!! ale znajac zycie zrobisz jak zachcesz
Jeśli cel siła/rzeźba
to nie oma czy nawet testo zwlaszcza to co wymieniłeś.
j/w , prop i wino może być o oxandrolonie nie pisze bo tospore koszty , cykl moze byc nawet na 6 tyg, przy takiej wadze ciała wino mozesz podać 75mg co 2 dni.
Na przyszłość nie łap się za środki z zawyżonymi stężeniami bo to pic na wode.
prop max 100mg
enant max 250mg
deca max 200mg
jeszcze przy enancie i decy + 50mg to jeszcze by uszło, ale nie prop!!!!!!!
co do IP to juz wyjasnialem kwestie - poszukajcie przeczytajcie i piszcie ;-)
bo firma jest dobra, ale dlaczego to poszukajcie to co pisalem, bo nie chce mi sie znow to pisac,
Moim zdaniem teść lepszy zależy jak na kogo działa ja niedawno skończyłem cykl z omką 10shotów i rewelacji niema a kolega robił cykl z teścia i efekty są dużo lepsze niż u mnie.
lg jak najbardziej firma może być ok, ale jak jakakolwiek firma wypusci środek o stężeniu który jest nie realny u mnie już jest spalona.
czym sie rózni tesc od omki przeciez omka to tez testosteron a nawet kilka estrów testosteronu , jedyne co moze róznic np prolke od omy to czas działania estrów omke szybciej odczujesz bo masz propinat i fenylopropinat .
No tym się właśnie różni.