PDA

Zobacz pełną wersję : trembolon

maćkowiak
22-02-09, 16:53
Panowie proszę o opinie działania TREMBOLONU jakie efekty i po jakim czasie interesuje mnie siła i masa jakościowa Dzieki i pozdrawiam

lg team
22-02-09, 17:53
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199

ht
22-02-09, 18:43
tren super srodek. dobrze kable wychodza:smile:ale dla zaawansowanych koksikow.

pomeran
22-02-09, 19:43
trembolon czy trenbolon ?

andrul
23-02-09, 07:57
moze chłopak literówke popełnił jezeli chodzi o trenbolon ( tren) to nie dla poczatkujacych choc zdazają sie jełopy có ładuja to na 2 a czsem 1 cykl a potem deprecha i finadick hahah srodek super ale jak kazdy nandrolon mocno blokuje tren chyba najmocniej jakosc miesa super i ładna zyłka ja tren dodaje pod koniec masówek razem z propem czesem z winem i propem testo do trenu obowiazkowo bo ktos inny zaopiekuje sie Twoja dziewczyna do teo HCG polecam i konkretny odblok , ja na odblok dodaje zawsze proviron czasem lece ostatni tydzień on i ciagne przez odblok z bromokryptyna ale to jak juz naprawde sporo tego bylo sam tren z propem ładnie robi i przyrosty bardzo stałe nie jest to srodek dla tych co chca w 6-12 tyg zdobyc 10-15 kg masy tren robi suchy miesień polecam go do łaczenia z boldem i winem ( testo oczywiscie obowiazkowo) co do toksycznosci to sporo jest opinii ze nerki ora ja robiłem cykle na trenie po 8 tyg koledzy po 10 tyg i nic tam sie nie działo podstawa to duzo pic płynu

maćkowiak
24-02-09, 21:05
A jeszcze jedno jaka przerwa jest zalecana miedzy cyklami z trenbolonem jaki odstęp czasowy np po 8-10 tyg cyklu po jakim czasie można ładować następny cykl i z czym najlepiej go wziąć na solidną masę i silę

andrul
24-02-09, 21:34
cykl 8 tyg dla mnie najlepiej wchodzi z propem
przerwa długos cyklu + odblok najlepiej do odbloku proviron bo mozna deprechy sie nabawic dla mnie najlepszy efekt daje cykl 14 tyg bold + 8 tyg prolka w 9 tyg zmieniam na propa i dozucam tren kończe propem jakoś koło 12 tyg dodaje hcg 500jm e3d zeby kulki troszke ruszyły fajny środek ale nie dla poczatkujacych

maćkowiak
24-02-09, 23:43
Kolego a jakich efektów można się spodziewać po trenbolonie z testosteronem może do te go jeszcze metka bo tescia+metke testowałem ale co jak dorzucę tenbolon

andrul
25-02-09, 08:13
ja bym nic nie dodawał do tego chyba ze zrobisz fronta z mety i prolo/enan i przejszisz na tren np tak
1-8 prolo 200-250 mg e2d
1-6 meta 30mg ed
9-14 prop 100mg e2d
9-14 trenik 75/100mg e2d
15 prop 50mg e2d
do tego mozesz dozucic hcg zawsze odblok bedzie łatwiejszy np
12-15 1500jm e4d lub e5d
15 hcg 1500jm e2d
15-18 proviron 25mged
no i solidny odblok najlepiej clomid+nolva
jezeli bedziesz miał dobry tren to gwarantuje Ci ze efekt cie zadziwi ja jak brałem kilka lat temu pierwszy raz tren to byłem w szoku pompa zajebist siła do przodu pociecie , zyły wylaza i efekty zajebiste masy nie zrobisz wiele ale jakośc sie poprawi miesnia kable wyja na wieszch zobaczysz sam tylko koniecznie wes provi do odbloku i hcg wtedy nie bedzie dziwnych sajdów a i pij duzo wody trn obciaza nerki

andrul
25-02-09, 08:15
poprawka mała
1-8 prolo 200/250 e4d a nie e2d a tren mozesz bic z propem w jednej pompie, niektórzy do trenu+prop dodaja winstrol ja nie widze sesu nic wino tu juz nie daje bo tren nie aromatyzuje i jest tak silnm androgenem ze winko jest zbedne