PDA

Zobacz pełną wersję : NO SHOTGUN + kreatyna + białko

damianox89
15-02-09, 19:57
Witam. Mam zamiar zrobić sobie cykl : no shotgun + kreatyna + białko lub gainer. Treaz moje pytanie jaką kreatyne i białko/gainer wybrać? Jesli chodzi o kreatynke to myslałem o kreatynie z OLIMPU 1250 mg brałem kiedys i nawet nawet. Jesli chodzi o gainer to mass xxl bądź białko z ostrowi. Typ cyklu masa + siła, lecz głownie masa by sie przydała.

Waga: 71 kg
Wzrost:175 cm
Staż na siłowni: okolo 9 miesiecy, z przetwami

Jeśli chodzi o diete to nie mam ułożonej ale staram sie jeść posiłki z dużą ilościa biała i weglowodanów.

Na początku brałem kreatyne, właśnie skonczyłem cykl metki z której nie jestem zadowolony... Co możecie mi doradzić??? Z góry dzięki.

Pozdrowionka

hulk11
15-02-09, 22:44
nie no stary.. staz 9 msc i metka.. jak masz byc zadowolony jak nie masz takowej diety.. pewnie z treningiem tez nie za specjalnie skoro z przerwami 9 msc.. to pierwsze.. wzioles metke wiec nie oczwkuj zbyt duzych przyrostow po tym zestawieniu.. jestes pewne zablokowany.. w doatku pewne niewielka wiedza o koksie... nie wiem jakjest w realu..ale z tego co napisales moge snuc tylko takie domysly.. ja bym Ci powiedzail zebys dal sobie luzik z odzywkami.. ewentualnie gainerek jak bedziesz mial braki w diecie.. i oczywiste zeby ja ulozyc :) od tego zacznij.. moze powiesz.. odwalilo mu.. bede diete ukladal jak ja JUZ 9 msc na silce i po metce.. ale napewno forumowicze powiedza ze mma racje :) pzdr

Cielu7
16-02-09, 13:54
złapałeś sie za saa bez wiedzy do tego nie byłes zadowolony z cyklu to na suplach bedziesz załamany więc dział dieta----->trening--------->suple w takiej kolejności

damianox89
16-02-09, 17:19
tzn tak do końca zadowolony po metce nie jestem ale efekty jakies tam są, z 6 KG masy, głownie w siłę poszło na klatke na dziko okolo 93 KG teraz 120 lajtem, jeśli chodzi o samą kreatyne ktora na poczaku wcinałem to tez nie było tragedii siła i masa rosły ładnie. Dodam ze łapka po metce 2cm+ urosła...

Vegeto86
16-02-09, 19:45
Pierdul mete jak juz wszamales to trudno. Kup sobie odzywy odzywiaj sie dobrze i bedzie gites. Z bialek Nitroprogen jest dobre,a jesli nie masz problemow z lapaniem tluszczu to mozesz zapodac mutant massa albo super hard gainer ze sports one b. dobry jest.

damianox89
16-02-09, 20:13
a co myslisz o białku z ostrowi?

Vegeto86
16-02-09, 20:22
No jak nie masz duzych funduszy mozesz zapodac nie jest zla

damianox89
16-02-09, 20:31
a jak by do tego dolożyc 4,5kg serwatki :) ?

ddsca
16-02-09, 21:18
to dobrze Ci ta metka weszła... Skoro twierdzisz że słabo to nie wiem jakich efektów sie spodziewałeś ;]