PDA

Zobacz pełną wersję : Pomoc w Rozpisaniu treningu, diety i suplementacji HGH

tipekuk
08-02-09, 12:13
Witam Kulturyści
Potrzebuje pomocy w Rozpisaniu treningu, diety i suplementacji HGH.
Kupilem sobie:

18x 8I.U. - Hygetropin (na poczatek myslalem o 15tyg. po 2 I.U.dziennie)

100 x tabl. - Methandienone 10

30 x 250mg 1 ml-I.M. - Cidoteston (Testosterone enathate)

12 x 1ml - Winstrol Depot Stanozolol

1 x 10ml - Decajet 200 (nandrolone decanoate 200mg/m)

1 x 3ml NovoRapid FlexPen 100U/ml Insulin aspart

3 x 1 amp.:1500I.U. - Pregnyl

... i chialem poradzic sie profesjonalistow.
Prosze napisac czy moge liczyc na wasza rade - co jeszcze dokupic, jak to pochlaniac i jak najlepiej przy tym cwiczyc.
Chcialem porownac zdanie paru profesjonalistow zanim rozpoczne cykl.

lg team
08-02-09, 13:34
Witam Kulturyści
Potrzebuje pomocy w Rozpisaniu treningu, diety i suplementacji HGH.
Kupilem sobie:

18x 8I.U. - Hygetropin (na poczatek myslalem o 15tyg. po 2 I.U.dziennie)

100 x tabl. - Methandienone 10

30 x 250mg 1 ml-I.M. - Cidoteston (Testosterone enathate)

12 x 1ml - Winstrol Depot Stanozolol

1 x 10ml - Decajet 200 (nandrolone decanoate 200mg/m)

1 x 3ml NovoRapid FlexPen 100U/ml Insulin aspart

3 x 1 amp.:1500I.U. - Pregnyl

... i chialem poradzic sie profesjonalistow.
Prosze napisac czy moge liczyc na wasza rade - co jeszcze dokupic, jak to pochlaniac i jak najlepiej przy tym cwiczyc.
Chcialem porownac zdanie paru profesjonalistow zanim rozpoczne cykl.

kuracja na gh wprawdzie przede mna jest, ale i tak ja jej raczej rozpisywal nie beda a ktos bardziej obeznany z tematem gh, wiec ja napewno nie czuje sie na tyle mocny zeby taki cykl rozpisac,

ale patrzac na to co masz to widac ze nie jestes przygotowany na taki cykl, pozbierales jakie srodki w lipnych ilosciach bez ladu i skladu i probujesz cos na sile z tego skleic,

niec z tego nie bedzie,

jesli juz mialbys kluc gh to napewno bez slinu bo zrobisz blad swojego zycia,

poza tym nie widze zeby z tej ilosci mozna bylo leciec gh przez 15 tyg po 2iu a jedynie przez 72 dni...

tak sie zapytam - jaki masz staz dopingowy? codo tej pory brales i w jakich ilosciach?
ile masz lat?

tipekuk
08-02-09, 13:55
Wiec pytam tutaj czego mi brakuje, co wymienic, a co zrobic z tego co mam. Kupilem to samo co znajomi ktorzy juz jada
na tym cykl ale chce zrobic to najlepiej jak mozna wiec pytam tu wszystkich ktorzy sa w temacie!
Teraz cos dla ciebie lg nie 72 dni bo gh bierzesz 5 dni i 2 off czyli 2iu dziennie wiec masz 10I.U./tyg
to na razie mam 14tyg. i 2 dni ale w planie mam dokupienie wszystkiego i przedluzenie cyklu do 6 miesiecy.

vold
08-02-09, 13:55
no niestety też muszę powiedzieć że nie jesteś gotowy na taki cykl, wystarczy zerknąć na środki i ilości jakie zakupiłeś.

Jeśli tez cykl ma trwać na gh 15tyg, na tej ilości to szkoda gadać, a druga sprawa jak już kupujesz takie konkrety jak gh to kupuj od kogoś kto się na tym zna i udzieli Ci profesjonalnego info.

lg team
08-02-09, 14:11
stary ale to nie zmienia postaci rzeczy,
wiem o metodzie 5/2, wiem ze sa tez sa inne,

pisalem ze na taka ilosc dni ci wystarczy, ale mimo to i tak nie jest to wielki szal jak na gh,

pytac nie masz po co, bo nikt ci tutaj infa nie udzueli bo nikt gh nie bral, ja jestem przed ale juz wyjasnilem ze i tak bym nie pomogl,

ale jasno widac ze na taki cykl wogole nie jestes przygotowany, oraz vold dal dobra rade - jak juz zamierzasz sie na takie sprawy to uderz do kogos o kim wiesz ze to bral,

i nie wkurwiaj sie zaraz i nie wypisuj swoich przemyslen bo tak to wyglada z naszej perspektywy - ludzi co juz troche soku wbili i cos tam wiedza,

tipekuk
08-02-09, 14:29
OK dzieki panowie! Moze mi podacie miejsce gdzie moge takie info zaczerpnac.
Jestem gotowy nawet zaplacic za profesjonalna pomoc aprops tego co mam to nie kupilem
tego od nikogo z osiedlowej piaskownicy tylko od znajomych ktorzy sa w trakcie takich cyklow. Znalazlem sie tutaj zeby "...porownac zdanie paru profesjonalistow zanim rozpoczne cykl.!"
Dzieki i pozdrawiam

lg team
08-02-09, 14:35
nie chce byc niemily, ale logiki w twoich wypowiedziach brak, co zonacza ze piszesz nieprawde,
skoro towar masz od gosci co leca cykle, to jak to mozliwe ze sprzedali ci te srodki i w takich ilosciach ze huj wielki z tego mozesz zrobic za przeproszeniem...

to sie kupy nie trzyma i z poziomem mojej wiedzy to widac od razu,

jeszcze pol biedy z gh, ale ze slinem juz bym byl bardziej rozsadniejszy bo zapasc to nie jest blogi sen a juz krok od smierci ziomus,

mierz sily na zamiary radze,

moze u moglbym podac ci namiary na goscia co rozpisze cykl gh, ale nie podam bo nie dla ciebie takie srodki,

tyle ode mnie,

tipekuk
08-02-09, 14:49
sorki Panie niemily :) ale logiki to brakuje w twoich wypowiedziach bo piszesz ze nie jestes w temacie gh bo nigdy nie brales
ale wiesz ze wszystko co mam jest do d...
Dziwne forum???
Chce "...porownac zdanie paru profesjonalistow zanim rozpoczne cykl.!" a spotykam sie z samymi "uszczypliwymi" pseudo-radami.
tyle ode mnie,
Dzieki za czas ja lece Nerka

vold
08-02-09, 16:00
tiptkuk nie chodzi tu o złośliwość ani że nikt nie potrafi udzielić porad , poprostu nie jesteś gotowy na taki cykl i nikt tutaj nie jest uszczypliwy, a tak na marginesie w tamtym roku w wakacje miałem cykl na (igf1 lr3), a przy tym ten twój hormon to pryszcz i wiem co mówie.

I nadal twierdze że powinneś kupować towar od ludzi którzy udzielą Ci profesjonalnego info.