Zobacz pełną wersję : Czy pro hormony moga powodowac gino ?
martin_grab
06-02-09, 10:28
jak w tytule.
nie bralem to nie wiem,
ale slyszalem ze jak moga blokowac to byc moze moga tez spowodowac gino, zreszta chyba jest nawet ph o brzmiaco podobnej nazwie go nolvadexu...
martin_grab
08-02-09, 16:23
czytalem ze n p. Oxanawar taki ph zapobiega i przeciwdziala gino
a jesli nazwa podobna do nolvadexu to znaczy ze niepowoduje chyba.
nie zrozumiales,
ph o podobnej nazwie do nolvy, czyli cos jakby nolva na gino przy ph,
rozumiesz o co mi chodzi?
martin_grab
08-02-09, 17:00
rozumiem ,ale wydaje mi sie ze niemasz racji ze ph moze powodowac gino
Szczeże powiem że jak czytam te pytania o tym ph to mam dość , ktoś na tym trzepie kase a ludziska się naciągają.
Moja rada , albo trenować na sucho w sensie dobra dieta, suple itp, albo jak szaleć to szaleć i SAA a nie jakieś badziewne ph.
ziomek jak wiesz to po co pytasz...
ja nie wiem bo sie nie znam na ph, tak tylko napisalem, a ty ze nie mam racji,
to wynika z tego ze wiesz od poczatku co i jak i niepotrzebnie zadajesz pytanie...
NIKOLIS 168
12-02-09, 11:59
Oczywiscie ze prohormony powoduja ginekomastie! I ziomek nie czytaj opisu Oxanavaru bo to raczej mocno przesadzony srodek, majacy w sobie zwyczajne Epistane :)
A wiec jesli chcesz brac ph to bierz, ale wiedz o tym ze bedziesz miał te same skutki uboczne jak SAA:)
Szczeże powiem że jak czytam te pytania o tym ph to mam dość , ktoś na tym trzepie kase a ludziska się naciągają.
A wiadomo kto jest największym importerem ph na na Polskę :)
NIKOLIS 168
12-02-09, 12:18
Chodzi Ci o Cybera? Ale powiem Ci ze nie tylko on :)
jak koledzy. ladne opakowania i cena dosyc droga...w porownaniu do saa niema szans.
co do tej nazwy co mowil lg to gaspari puscilo suplement o nazwie novedex. moze ci chodzilo o to.
martin_grab
13-02-09, 09:47
a kto to cyber ?
Moja rada , albo trenować na sucho w sensie dobra dieta, suple itp, albo jak szaleć to szaleć i SAA a nie jakieś badziewne ph.
Zgadzam się w 100 % z kolegą.Także mówimy NIE tym specyfikom.
jest forum typowo o ph, wiec tak chyba lepsze info uzyskasz n/t niz tutaj czy na forum typowo o SAA,
ogolnie jak juz chlopaki napisali - ladne pudelka, brzmiace nazwy, i to przyciaga klientow - a cena nie jest niestety niska,
a co wiecej, czesto substancja niepewnego pochodzenia, niekiedy bez testow itp...
NIKOLIS 168
13-02-09, 22:11
Cenowo puszka ph = puszka dobrej kreatyny...
no i ja bym takowa kreatyne wybral niz jakies ph,
nie wiem nie bralem ph i nie sadze zebym po to siegnal...
osobiście nie brałem ph wole ćwiczyć na sucho ewentualnie saa ale znam gości co brali mieli nawet dobre efekty tylko trzeba zwrócić uwagę na to że saa jest bardziej zbadane i testowane a o ph nie wiemy praktycznie nic z tego co ja słyszałem ph jest gorsze dla organizmu niż saa
I racja, brałem metkę, i w porownaniu do Trenadrolu to pikuś. Przerwałem po 3/4 kuracji bo mocz prawie w nocy mnie świecił, nerki dostały po dupie, reszta zresztą też... najgorszy to spadek libido, brak ochoty na cokolwiek, mega podniesione cisnienie i agresor :) ale to ostatnie to akurat na plus.
no i takie opinie ssa znaczace - osob ktore braly i maja porwnanie, bralem mete i jakies ph i wiem co dziala lepiej,
bravo,
jak ktos jeszcze cos stosowal i ma porownanie piszcie czlowiek sie choc cos dowie i bedzie wiedzial...