Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czy pro hormony moga powodowac gino ?

martin_grab
06-02-09, 10:28
jak w tytule.

lg team
08-02-09, 14:18
nie bralem to nie wiem,
ale slyszalem ze jak moga blokowac to byc moze moga tez spowodowac gino, zreszta chyba jest nawet ph o brzmiaco podobnej nazwie go nolvadexu...

martin_grab
08-02-09, 16:23
czytalem ze n p. Oxanawar taki ph zapobiega i przeciwdziala gino
a jesli nazwa podobna do nolvadexu to znaczy ze niepowoduje chyba.

lg team
08-02-09, 16:53
nie zrozumiales,
ph o podobnej nazwie do nolvy, czyli cos jakby nolva na gino przy ph,
rozumiesz o co mi chodzi?

martin_grab
08-02-09, 17:00
rozumiem ,ale wydaje mi sie ze niemasz racji ze ph moze powodowac gino

vold
08-02-09, 17:11
Szczeże powiem że jak czytam te pytania o tym ph to mam dość , ktoś na tym trzepie kase a ludziska się naciągają.

Moja rada , albo trenować na sucho w sensie dobra dieta, suple itp, albo jak szaleć to szaleć i SAA a nie jakieś badziewne ph.

lg team
08-02-09, 17:14
ziomek jak wiesz to po co pytasz...
ja nie wiem bo sie nie znam na ph, tak tylko napisalem, a ty ze nie mam racji,

to wynika z tego ze wiesz od poczatku co i jak i niepotrzebnie zadajesz pytanie...

NIKOLIS 168
12-02-09, 11:59
Oczywiscie ze prohormony powoduja ginekomastie! I ziomek nie czytaj opisu Oxanavaru bo to raczej mocno przesadzony srodek, majacy w sobie zwyczajne Epistane :)
A wiec jesli chcesz brac ph to bierz, ale wiedz o tym ze bedziesz miał te same skutki uboczne jak SAA:)

Smug
12-02-09, 12:10
Szczeże powiem że jak czytam te pytania o tym ph to mam dość , ktoś na tym trzepie kase a ludziska się naciągają.

A wiadomo kto jest największym importerem ph na na Polskę :)

NIKOLIS 168
12-02-09, 12:18
Chodzi Ci o Cybera? Ale powiem Ci ze nie tylko on :)

ht
12-02-09, 13:45
jak koledzy. ladne opakowania i cena dosyc droga...w porownaniu do saa niema szans.
co do tej nazwy co mowil lg to gaspari puscilo suplement o nazwie novedex. moze ci chodzilo o to.

martin_grab
13-02-09, 09:47
a kto to cyber ?

FitSport
13-02-09, 11:09

Moja rada , albo trenować na sucho w sensie dobra dieta, suple itp, albo jak szaleć to szaleć i SAA a nie jakieś badziewne ph.

Zgadzam się w 100 % z kolegą.Także mówimy NIE tym specyfikom.

lg team
13-02-09, 21:20
jest forum typowo o ph, wiec tak chyba lepsze info uzyskasz n/t niz tutaj czy na forum typowo o SAA,

ogolnie jak juz chlopaki napisali - ladne pudelka, brzmiace nazwy, i to przyciaga klientow - a cena nie jest niestety niska,
a co wiecej, czesto substancja niepewnego pochodzenia, niekiedy bez testow itp...

NIKOLIS 168
13-02-09, 22:11
Cenowo puszka ph = puszka dobrej kreatyny...

lg team
13-02-09, 22:31
no i ja bym takowa kreatyne wybral niz jakies ph,
nie wiem nie bralem ph i nie sadze zebym po to siegnal...

pomeran
13-02-09, 23:39
osobiście nie brałem ph wole ćwiczyć na sucho ewentualnie saa ale znam gości co brali mieli nawet dobre efekty tylko trzeba zwrócić uwagę na to że saa jest bardziej zbadane i testowane a o ph nie wiemy praktycznie nic z tego co ja słyszałem ph jest gorsze dla organizmu niż saa

Smug
14-02-09, 00:07
I racja, brałem metkę, i w porownaniu do Trenadrolu to pikuś. Przerwałem po 3/4 kuracji bo mocz prawie w nocy mnie świecił, nerki dostały po dupie, reszta zresztą też... najgorszy to spadek libido, brak ochoty na cokolwiek, mega podniesione cisnienie i agresor :) ale to ostatnie to akurat na plus.

lg team
14-02-09, 10:13
no i takie opinie ssa znaczace - osob ktore braly i maja porwnanie, bralem mete i jakies ph i wiem co dziala lepiej,
bravo,
jak ktos jeszcze cos stosowal i ma porownanie piszcie czlowiek sie choc cos dowie i bedzie wiedzial...