PDA

Zobacz pełną wersję : drugi cykl na mono

Minias
26-01-09, 13:21
Witam, chciałbym zacząć drugi cykl na mono. Pierwszy miałem na vitalmaxie zielonym z którego byłem dość zadowolony do tego bcaa, vitaminy, tauryne, gainer i baiłko. Teraz staram się zaplanować drugi cykl również na mono tym razem z universala + bcaa vitalmaxa, tauryne vitalmaxa, vitaminy treca, mass xxl, białbo vitala, co byście do tego jeszcze dorzucili albo zmienili? Staż to 7 miechów. Z góry dzięki za odp

LeBron23LBJ
26-01-09, 13:45
no widze ze bogaty cykl, ja do bcaa dorzucilbym glutaminę, najlepiej w jednym produkcie(ekonomiczniej) - ActivLab BCAA Xtra ( tam masz bcaa od razu razem z glutaminą) i be dzie dobrze

slim shady
26-01-09, 15:18
wszystko jest ok

Marcinek
27-01-09, 09:43
Widzę, ktoś tu się przyłożył do cyklu. Bez zastrzeżeń. Przyrostów życzę :)

Minias
27-01-09, 10:07
jak myślicie kiedy warto zacząć od staków i czy wogóle warto jeśli nadal są przyrosty na mono? co do cyklu to zastanawiam się jeszcze nad dorzuceniem NAG bo gdzies czytałem że jest lepsze od zwykłem l glutaminy? Prawda czy ściema? Jeśli ma ktoś jakieś zdanie to prosze o odp. THX

burn
27-01-09, 10:12
Jak kopie Cię dalej mono to nie ma sensu brać stacków. NAG ponoć efektywniejsze od zwykłej glutaminy ale sam tego jeszcze nie jadłem.

pimols
27-01-09, 13:37
jak myślicie kiedy warto zacząć od staków i czy wogóle warto jeśli nadal są przyrosty na mono? co do cyklu to zastanawiam się jeszcze nad dorzuceniem NAG bo gdzies czytałem że jest lepsze od zwykłem l glutaminy? Prawda czy ściema? Jeśli ma ktoś jakieś zdanie to prosze o odp. THX

na stacki masz jeszcze czas jeszcze smialo mozesz cykl z mono i mono+tcm zrobic i potem wziasc jakiegos stacka;p

Cielu7
27-01-09, 17:03
bca nie odczujesz w ogóle moim zdaniem przy treningu na masę jest w ogóle zbędne lepiej kupić białaczko a bcaa zostawić na redukcje bądź podtrzymanie

matekk
27-01-09, 22:41
bca nie odczujesz w ogóle moim zdaniem przy treningu na masę jest w ogóle zbędne lepiej kupić białaczko a bcaa zostawić na redukcje bądź podtrzymanie

Chyba, że robisz jeszcze dodatkowo kilka razy w tygodniu aeroby, wtedy dobrze dodać bcaa przed i po aerobach, celem uniknięcia katabolizmu. Z tego co pamiętam pisał o tym nawet Andrzej Majchrzyk w temacie: "Andrzej Majchrzyk - POLECA"

Minias
28-01-09, 17:10
co to jest tcm? co byście jeszcze zmienili w tym zestawie? Moze coś na siłe? w sumie cel to masa i siła Bcaa to i tak bede brał bo jade lekko aeroby bo mnie zalało od masowania na brzuchu co mi się strasznie nie podoba :P

burn
28-01-09, 17:32
TCM to jabłczan, odżywka typowo na siłę. Wybierz co wolisz - mono na masę albo jabłko na siłę.

Minias
28-01-09, 19:14
jest mozliwosc połączenia jabłczana z mono? czy powinno sie stosowac to osobno?
Bo w sumie jedno i ddrugie to kreatyna?

burn
28-01-09, 21:25
Można łączyć. Mono z rana, jabłko po treningu.

Minias
22-02-09, 23:08
Witam, wracam do tematu bo nie chciałem zasmiecac forum z nowym, a mianowicie zakupilem juz odpowiednie odzywki i prosilbym o jakas rozpiske bo chce polaczyc mono z jablczanem, troszke zmodyfikowalem ten poprzedni zestaw:
-trec cm1250/ 1250mg
-trec l-glutamine extreme 1400 z NAG/ 1550mg
-olimp Kreatyna 1250/ 1400mg
reszta pozostaje bez zmian. Właśnie koncze ogolno rozwojowke po 2 miechach przerwy i biore sie ostro za mase. Czy moglby ktos mi rozpisac to w polaczeniu z pozostalymi odzywkami. Wiem ze kretka 5g ranno i 5g po treningu, ale nie wiem czy z jablczanem jest tak samo. Z gory dzieki

Punisher
23-02-09, 20:01
cm3 4kap przed treningiem
mono 4kap po treningu
gluta 1-2kap rano/po treningu/przed snem

Minias
23-02-09, 23:34
a co z dawkowaniem kreatyny z rana?

Punisher
24-02-09, 00:20
Rano się je śniadanko:)

Minias
24-02-09, 00:41
hehe tyle to wiem ale na czczo nie lepiej zastosowac kreatyne kiedy ma najlepsze wlchanianie? :)

Punisher
24-02-09, 00:48
Jak chcesz to możesz.

Minias
24-02-09, 01:47
ale jest jakas wielka roznica pomiedzy dawkami rano i po treningu a przed i po treningu? Czy to poprostu zalezy od Ciebie?