Zobacz pełną wersję : gainbolic
Siemka co myslicie.. o tym zeby kupic do shocka i storma 4kg gainbolica jak wyczytałem on posiada kreatyne.. :/ nie wiem czy jest sens kupowania.. bo niepotrzebuje.. co byscie polecili?
jak masz braki w diecie to kupuj jak nie to Ci nie potrzebny, owszem ma ale to są śladowe ilości kreatynki tak wiec nie przejmuj sie tym.
Tylko jestem ciekaw czy będą jakies efekty.. czy to cos da :) przydała by sie mała łatka w diecie :P
ciaastek91
24-01-09, 20:59
zalezy jakich efektow sie spodziewasz :)
jezeli nie masz problemow z tluszczem to mozesz smialo szamac gb.
tej kretki masz 1g w 100g, wiec tyle co nic
Chciałbym złapać trochę masy. Nie mam problemów z fatem :) . Mam zamiar jak cos zakupić tego z 4kg.. :) . Czy jesli np. bede bral gb przed treningiem albo po to czy moge jeszcze wcinac cos do tego?:P
LeBron23LBJ
24-01-09, 21:10
zamiast gain bolica proponowalbym jakis inny np. Vitalmax Gainer 2, Bx- Monster Mass, PVL-Mutant Mass, Megabol - Mass Maker (nowosc na rynku, ciekaw jestem dzialania)
Wg mnie możesz spokojnie wziąć sobie gainbolica. Sam go jadłem i nie był zły.
A cena kusi:D
A co do nowośco Megabola to nie nastawiałbym się raczej na to że to bedzie jakaś bomba:D
Pozdro!!
Rozumiem , że będę króliczkiem doświadczalnym?:D haha :D
LeBron23LBJ
24-01-09, 21:50
no ale trzeba sprawdzic tego megabola ;] nowe proporcje to moze bedzie lepszy efekt
próbuj megabola ciekaw jestem jak smak :p
http://megabol.pl/products/massmaker/massmaker_akcja.htm :D
ciaastek91
24-01-09, 22:19
haha dobra maja reklame :D
troche ida w sladu activlab
od razu przypomina mi sie moja ulubiona reklama 'druga sztuka gratis' ;pp
dokup krete do GB,
tyle jej tam co nic,
mam 1kg shocka + 1kg sztorma . Nigdzie nie moge znalezc na allegro tego ' mAss Maker ' kupie poprostu chyba 3kg Monster Mass albo tego gainbolica nie wiem co lepiej wyjdzie :)
Monster mass lepiej wciągaj bo gainbolic zawsze mi jakoś bardziej carbo niż gainerem zalatuje. Trudno musze kogoś znajomego namówić na mass makera bo ciekawy skład ma, tylko drogi trochę :]
Co do reklam Activlab vs Megabol no to jednak Mega..... zostaje daleko w tyle trochę sztucznie te laski wyglądają.
Moja ulubiona http://62.111.156.90/ACTIVLAB_TAPETA.jpg :D
a powiedzcie mi jak to wcinac? pisze pomiedzy posiłkami czyli co? przed treningiem wcnam sobie ryżyk.. a pozniej popijam ten monster mass? czy jak?:D . BTW.. fajna laseczka :D ..
ciaastek91
24-01-09, 22:49
jezeli gb to po treningu bym bral, bo ma duzo wegli prostych. jezeli monster to mozesz jako osobny posilek albo powiedzmy w polowie miedzy jednym a drugim posilkiem.
monster mass sam teraz jem i jest spoko, stosuje go jako jeden posilek w szkole.
oo.. i to moze i by sie sprawdzilo u mnie w szkole.. tez tak zrobie chyba.. ze jako posiłek ..
rano [6:00] :owsianka czy cos..
pozniej [9:00-14:00]kanapki
[15;00]-monster mass
16; [ ryz +mieso ]
po treningu ryż [17;30 ] -około
18- monster jeszcze? czy cos normlanego?
gainerka proponuje od razu po treningu i za 30-40 minut posiłek
lub
niestety ale gainer ma wysokie IG dlatego do posiłku żeby podbić kalorie w nim a jednoczesnie trochę obniżyć IG gainera ( wtedy mniejsze porcje np. 50g)
no a stosowanie jako osobny posiłek to już raczej ostateczność.
bede brał tak jak ja mówiłem .. o tej 15 i tak jak ty mówisz po treningu odrazu... :) bedzie go troche wiecej. :p