Zobacz pełną wersję : a6w a zakwasy
witam, robię a6w, jestem na 5 dniu i nie mam w ogóle zakwasów, pytanie czy źle robię, czy mam mocny brzuch?
Dodam że kilka dni przed rozpoczęciem robiłem brzuszki.
Ja również ćwiczę a6w i też nie mam zakwasów jestem po 15 dniu i widzę skutki działania tego systemu. Więc przykładaj się do ćwiczeń, a brakiem zakwasów się nie przejmuj.
Mi się wydaje że brak zakwasów to źle wykonywane ćwiczenie=brak efektów... :(
ej a tak przy okazji endriu co jest lepsze 6w czy brzuszki na skośnej lawce?
przemek_yo
19-01-09, 21:35
sa lepsze spospoby niz a6w ale a6w jest lepsze od samych zwyklych brzuszkow na pewno
jak nie masz zakwasow to tak jak mowisz, albo masz mocny brzuch albo zle robisz, ja nie wiem jak robisz to nie moge Ci powiedziec czy dobrze (ale jak mowisz ze cos brzucha ruszyles wczesniej to moze masz dobry)
Samo ćwiczenie na ławce skośnej mało Ci da, jakbyś dorzucił do jeszcze dwa ćwiczenia i wykonywał sumiennie dzień w dzieńto też efekty będą widoczne.
a jeszcze to może dlatego ze podczas a6w nie bardzo rozciągamy mięśnie?, a ponoć właśnie wtedy największe zakwasy powstają.
Nie wiem czy dobrze robię, ale podczas samego treningu(zwłaszcza pod koniec) boli mnie brzuch tak jakbym był nie wiadomo jak zmęczony...
Ma boleć, mnie najbardziej boli podczas pierwszej serii.
przemek_yo
19-01-09, 21:40
miesnie Cie bola? i dobrze (to jest dosc ciezki trening jak pewnie zauwazyles :p ) a to dopiero 5 dzien.... ;p
No właśnie wiem że dobrze. Gdybym miał zakwasy to bym był spokojniejszy :P