Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl
Witam kolega chcial sie zapytac co wy jemu byscie doradzili na pierwszy cykl. On bedzie teraz w kwietniu mial 18 lat staz z 2 lata bedzie i od roku na suplach (kreatyna itd.)! Wazy 76kilo! Ale niechce tabsy chce w strzalach! Co byscie mu doradzili i ile tego i kiedy? Dzieki wam pozdrowienia!
niech zrobi 80kg zywej wagi bez saa i wtedy cos dolozy delikatnie,
jak coś to prop tylko
1-6 50mg e2d
meta lub prop najbardziej bym polecił .
a tak jak powyzej 50gr e2d czy inaczej...ale zeby mu tak to nieszlo na zdrowie znaczy sie on wie ze to jest szkodliwe ale czy taka dawka jest dosc bespieczna? dzieki wam!
tak jak koledzy wyzej niwech dobije do 80 i propa ale po 100mge2d
a w udo moze walic sobie te strzaly? czy w podsladki? dzieki wam pozdrowienia
mozesz tu i tu nie robi roznicy. ja preferuje udo. wyggodniej i nie musze sie nikogo prosic zeby mi kul dupsko.
Nie ma różnicy w jakie mięśnie robisz injekcje , najlepiej jak największe czyli pośladek , nogi.
po co 100 me e2d ??? juz świetne wyniki po 50 mg e2d będą do tego mete jeszcze 15 mg ed i jest elegancko :)
nie kolega zostanie przy e2d 50mg mysle ze to bedzie dosc ok dla niego niechcemy zaraz miec takich extremalnych przyrostuw....a powiedzie mi jak bedzie mial spoko diete do tego i to bedzie tak z 4 tygodnie bral bedzie duzo zmian widac czy takie dosc ok? z 6 kilo masy bedzie chyba? czy sie myle? i jescze chce wiedziec czy po 4 tygodniach poczeba odblock i czy clomid byl ok? dzieki wam pozdrowienia
Proponuje 6 tyg, do tego odpowiednie żarcie i bedzie ok, jakie przyrosty, nikt Ci nie powie, na odblok 12 clomidu.
Siemanko chlopaki..:) Chcialem zapytac czy mogl bym brac mete 100tabs skonczylem 17 lat 3 stycznia i sie troche obawiam.. MOja wga to 74kg wzrost 180cm czekam na odwowiedz..:)
jak skonczysz 20 lat to wtedy dzialaj cos w tym kierunku.