PDA

Zobacz pełną wersję : Witam mam coś nowego.. Bił z was to ktoś?

hej KKS
16-12-08, 09:20
odrazu sorry za jakość, ale telefonem ta fota byłą robiona..
ANDROBOLIC z PRO MEDICAL
100mg testosterone enenthate in1ml
50mg testosterone priopanate in 1ml
10mg oxymetholone in 1mk
30mg methandtostenolone in 1ml
niedawno wpadlo mi to do rąk.. wiec jesli ktos to bil czekam na odpowiedzi.

Rynju
16-12-08, 09:56
hehe jaki mix ;)
Ile za to ?
i czy to mozliwe zeby taki sklad byl tego wszystkiego w 1ml ? bardzo skondensowane

hej KKS
16-12-08, 10:05
no ja jeszcze tego nie biłem.. ale opinie chodzą ze kopie porządnie.. Ale chce uzyskac więcej informacji na forum od osób które miały okazje to brać... co do ceny pisz na priv bo na forum jest zabronione podawanie cen. pozdro

lg team
16-12-08, 11:16
chcialbym widziec te opinie heh...

dlczego tak malo....
mogli wrzucic wszystko na ten 1 skomny ml - enan, prop, oxys, oxe, mete, tamo, clomid (od razu by odblok byl) no i oczywiscie hgh dla lepszego kopa hahahahah
bzdura jak dla mnie....

hej KKS
16-12-08, 15:53
lg widze ze masz problemy z poprawnym zrozumieniem tekstu.. nie chce znac twojej bzdurnej opini , tylko chce znac opinie tych którzy mieli doczyniena z tym srodkiem:) a Ty nie miałes wiec nie pisz:)

lg team
16-12-08, 17:16
zle widzisz ;)

problem w tym ze nikt nie mial z tym gownem do czynienia bo nikt gowna nie tyka ;)

ci co to robia szukaja naiwniakow na fikcyjny sklad ot cala tajemnica...

oczywiscie nie chcialbym zaraz widziec iks wypowiedzi swiezo co zarejestrowanych osob pracujacych nad marka tego gowna rzekowo juz po testach na tym scierwie - to tak na marginesie chlopie ;)

hej KKS
16-12-08, 17:46
Powiem Ci krótko.. jesli byś to testowal na sobie mogłbys to nazywac scierwem czy jak tam chcesz.. ale czlowieku nie brałes tego wiec kurwa nie mozesz wiedziec jak to dziala patrzac na zdjęcie.. Więc odpusc sobie takie gatki.. Bo teraz robisz z siebie prawiczka który o sexie wszystko wie..:) mam nadzieje ze zrozumiałes iluzje hehe:):):)

lg team
16-12-08, 17:54
nie musze,
posiadana wiedza n/t tej i dwoch jeszcze innych blisko zwiazanych firm pozwala mi nazywac to gownem,

proste,
nie przeskoczysz tego,

hej KKS
16-12-08, 18:03
a jaką ma widze na temat latania pilot który przeczytał mase książek o lataniu a nigdy nie usiadl za sterem? a jaka ma wiedze mechanik który w praktyce nigdy nie naprawial auta? TEORETYCZNA!! czyli taką którą gdzies przeczytał, uslyszał itd Ale nigdy nie sprawdził czy to co usłyszał w praktyce sie potwierdza... Tobie pewnie jesli któs by powiedzial ze coca cola ma smak jabłkowy to byś tez uwierzyl i sprzeczałbys sie o to! a wystarczylo by przeciez sprobowac zeby meic pewnosc..

lg team
16-12-08, 18:21
proste aczkolwiek i moze skuteczne triki marketingowe zachowaj dla 15-16 latkow spod dyskotek na ktorych one dzialaja,

mnie nie podnieca etykieta bo wiem co jest w srodku,
i nie ma to zwiazku z braniem czy nie powtarzam to po raz ktorys tylko z wiedza n/t,

trudno ci to przyjac do wiadomosci bo twoje zadanie jest scisle okreslone,
klapki na oczy i heja co by sie nie dzialo daze do jednego,

wiec kitu akurat mi nie wcisniesz ani mnie nie przekonasz ze cos co jest gownem smakuje jak cukierek,

hej KKS
16-12-08, 18:58
Cały czas piszesz o tej swojej jak to tam nazywasz "wiedzy" Ale moze powiedz skąd to wiedze masz? gdzie ją nabyłes? Skoro to srodek które dopiero co pojawil sie na rynku, a jak sam pisałes nie brałes go..

lg team
16-12-08, 19:29
pesel, numer telefonu, adres domowy i numer buta jeszcze tez mam ci napisac... heh
ogarnij sie chlopie,

jedni wiedza mniej inni wiecej,
pogodz sie z tym,

hej KKS
16-12-08, 20:31
tak jak myślałem.. nie odpowiedziałes na to pytanie bo...

i wiesz co?

nawet wiem dlaczego na nie nie odpowiedzieles:)

bo masz gówno a nie wiedze hehehehe

lg team
16-12-08, 20:54
sadzilem ze masz pojecie o pewnych sprawach ale jednak nie,
nie mamy o czym juz dyskutowac,
tyle ode mnie,

hej KKS
16-12-08, 21:00
Sluchaj na forum jestes moderatorem... widze ze pomagasz chlopakom w układaniu cykli.. Ja mam szacunek dla każdego kto przerzuca żelazo, bo zeby dobrze wygladac trzeba miec charakter.. ale to co Ty wypisujesz( będąc tzn fachowcem) to jest poprostu porażka.. bo z całeym szacunkiem dla Ciebie ale dla mnie jest to nie zrozumiałe że ktos ocenia towar po opakowaniu..

vold
16-12-08, 22:22
lg nie jest moderatorem!!!, jestem nim tylko ja, nie podobają mi sie takie przegadywania nie wnosi to nic dobrego na forum, jesli chodzi o lg to nie powiem, co nowego dla niego jest gówno nie jeden by powiedział że do czego nie ma dostępu to krytykuje, powiem że nie miałem styczności z ani jednym środkiem z tej firmy więc ani nie zachwale ale też nie pogardze poprostu nie wiem, co do opakowań nie ma to znaczenia, DB też nie wyglądało rewelacyjnie a do dzisiejszego dnia działa i przekonało się o tym wielu ludzi , chodz nie powiem obecne opakowania już są ok, osobiście powiem że propa i trenu z DB nie zamienił bym na żaden inny , no chyba że coś z apteki.

robbie45
17-12-08, 13:12
stary to jakies scierwo,sklad jest nierealny,watpie ze znajdziesz na forum kogos kto mial z tym do czynienia

hej KKS
17-12-08, 19:17
Więc zamienaim sie w słuch i słucham twoim argumentow.. napisac ze to scierwo kazdy moze.. napisz mi dlaczego to jest scierwo.. czy testowałes to.. czy wogole miales to w ręku.. pod jakim względem to jest scierwo.. jakie daje efekty.. no o skutkach ubocznych mi napisz.. ARGUMENTY CZLOWIEKU!!! czekam:)

vold
17-12-08, 21:50
Apropo tego środka nadrobolik, jak dla mnie to beznadziejna mieszanka nawet jak by to miało tak jak pisze to jak to kur...., bić???, oxy,prop,meta pasowało by często, enant można żadziej, enant,prop,meta jeszcze by uszło a to oxy w dawce 10mg to porażka, nie testowałem ale napewno nie będe jak dla mnie beznadziejny mix.

lg team
18-12-08, 19:17
jak juz pisalem, etykieta moze podniecac laikow,
jak widac co niekotrzy maja leb na karku i potrafia wywnioskowac sami co jest ok a co ma wzbudzic jedynie zainteresowanie podanym skladem na etykiecie (zreszta bezmyslnie dobranym),

KKS sam stestuj to "cudenko"...
jak masz jakiekolwiek doswiadczenie i potrafisz rozroznic dzialanie tych substnacji podanych na etykiecie to na sobie poczujesz co tak naprawde zostalo tam wlane,

proste,

jondeca
18-12-08, 21:58
hehe
nic z tej firmy nie miałem to nie powiem.
Ale mix taki troche na wyrost.bardziej by złapać laików niż zrobić furorę u starych koksiarzy.

ps.myslę KKS że są na forum ludzie którzy troche wiedzą o branży,o zaleznościach w tym biznesie, moze nazywanie czegoś z góry gównem to przesada,ale jak naprzykład kojazy jakis produkt z kimś kto "promuje" np IP,LL,Alchemie itp to mozna miec z góry pojecie o jakosci produktów.