PDA

Zobacz pełną wersję : Plan treningowy dla osób początkujących

exte
13-12-08, 01:28
Plan treningowy dla osób początkujących

http://www.plantreningowy.prv.pl/logo.jpg

http://plantreningowy.prv.pl

Geryon
13-12-08, 07:28
no moze sie troche napracowałeś zeby to zrobić ale ten plan daje wiele do życzenia to raz a dwa istnieją już takie podwieszone tematy gdzie są przykładowe treningi. :)

hardworkOUT
13-12-08, 11:25
''plan'' jest bezsensowny i cieniutki do niczego sie nie nadaje

Volves
13-12-08, 20:15
fakt trochę kuleje...

Geryon
13-12-08, 20:33
troche ?? to mało powiedziane:P

Volves
13-12-08, 20:35
chyba miał nadzieję na deszcz SOG'ów :D

Geryon
13-12-08, 20:43
jeżeli Volves ma rację to muszę cię zmartwić , ale za takie coś nie będzie SOG'ów :) musisz sie postarać bardziej... Ale może najpierw poczytaj o tym sporcie zanim coklowiiek zrobisz następnego :)

Bewolf
14-12-08, 10:00
plan jest slaby nie ma tu uwzglednionych wszystkich parti miesni i do tego jest za malo cwiczen.....trzeba cwiczyc ogol a nie tylko plecy bic klate tric.....musisz sie bardziej postarac i poczytac cos o tym o owym....

Geryon
14-12-08, 15:31
może wreszcie założyciel tematu się wypowie co go skłoniło do napisania tego tematu?
:)

Fehu
14-12-08, 16:00
napisał dwa posty i juz go chyba nie zobaczymy, Wogole jestem nowy ale zauwazylem ze wielu pojawia sie tylko na chwile napisze 2,3 posty i juz nigdy nie wracaja...Sorry za offtop

Geryon
14-12-08, 16:05
no bo każdy go zjechal a może pracuje nad nowym treningiem , bardziej przemyślonym.
Druga opcja jest taka, że może się zawiódł i zamknął w sobie bo przeczytał kilka postów :)

exte
14-12-08, 17:57
Plan jest tylko i wyłącznie dla mnie. Zrobiony w html z gifami, żebym wiedział jak wykonywać każde ćwiczenie. Umieściłem na serwerze, bo może komuś się przyda. Brak w nim rozgrzewki, ja zawsze pierwsze ćwiczenie robię z mniejszym ciężarem jako rozgrzewkę. To jest plan dla człowieka, który pierwszy raz ma kontakt z ciężarami. Ćwiczę tym głownie koordynację ruchów. Bo mi sztanga lata na boki ;)

hardworkOUT
14-12-08, 18:31
to wez to lepiej skasuj bo jeszcze jakis poczatkjacy zobaczy i pomysli ze to jest dobre.

"To jest plan dla człowieka, który pierwszy raz ma kontakt z ciężarami."
i to jest najgorsze. ze od podstaw beda popelniane bledy

Fehu
14-12-08, 19:27
Tak exte ciekawi mnie jakie masz wyniki? rosnie czy wrecz odwrotnie?

Volves
14-12-08, 19:45
zrobiony z gifami które podprowadziłeś z innej stronki...

exte
18-12-08, 12:42
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia spełniam waszą prośbę i prosze administratora o skasowanie tego tematu. Życzę wesołych Świąt Bożego Narodzenia i więcej radości ducha:)

Volves
18-12-08, 19:16
bo się rozczulę...:D

exte
25-12-08, 14:32
Dział dla zielonych, więc co się ciepiecie?

Volves
25-12-08, 15:46
bo ktoś tu wejdzie i zacznie z tego korzystać
jak się nie znasz to nie rób czegoś takiego
a jeśli jest to jakiś Twój pomysł to daj to w
dziale trening do sprawdzenia...

lolas12
29-12-08, 18:43
Sorry, ale skoro Wy wszyscy jesteście tutaj zaawansowani, to może ktoś zrobi porządny plan dla początkującego? Nic tylko krytykować każdy umie :P Jeszcze nie widziałem na tym forum planu, który byłby pochwalony :P

Z Bogiem :)

hardworkOUT
29-12-08, 18:49
nie widziales ?? to zajrzyj do spisu

nic tylko gadac glupoty kazdy umie a poszukac to juz ciezko

bld
29-12-08, 19:02
Sorry, ale skoro Wy wszyscy jesteście tutaj zaawansowani, to może ktoś zrobi porządny plan dla początkującego? Nic tylko krytykować każdy umie :P Jeszcze nie widziałem na tym forum planu, który byłby pochwalony :P

krytykowac? a co mamy go chwalic za to ze wkleil lipny plan na ktorym sobie mozna tylko krzywde zrobic? ogarnij troche ;> rozumiem jeszcze jak by w temacie napisal "plan dla poczatkuajcych - prosze o sprawdzenie" wtedy kazdy by pomogl a nie krytykowal :> i nie pisz bzdur ze nie ma na tym forum dobrych planow dla poczatkujacych bo tylko denerwujesz osoby ktore sie tyle napracowaly ;p czyt. hardworkOUT :D
łap SOG-a za dobre checi ;p przynajmniej chcial pomoc a nie czekal na gotowizne jak niektorzy ;)

Fehu
29-12-08, 19:45
Bld juz tak sie nie podlizuj chociaz popieram Cię...Co do kolegi który załozyl ten temat on juz sie nie pojawia a temat wedlug mnie powinien byc juz dawno zakmniety po co sobie nerwy szarpac na koniec roku...pozdro

007
29-12-08, 20:15

Ty ,ja też szukałem i rzeczywiście nic nie znalazłem.

Może byś coś przyjacielu nam pomógł bo ciemnota i komuna nas dociska.

Będe dozgonnie wdzięczny, Z Bogiem

Volves
29-12-08, 21:40
tak źle i tak niedobrze :(

bld
30-12-08, 00:30
Bld juz tak sie nie podlizuj chociaz popieram Cię...Co do kolegi który załozyl ten temat on juz sie nie pojawia a temat wedlug mnie powinien byc juz dawno zakmniety po co sobie nerwy szarpac na koniec roku...pozdro
tak tak podlizuje Ci sie, jestem pedalem i mam straszna ochote dobrac sie do Twoich posladow ,o