Zobacz pełną wersję : pytanie, cykl, co teraz?-jestem nowy
witam mialem teraz pierwszy cykl ktory trwal prawie 2 miesiace i przez ten czas brałem ciagle ActivLab Creatine 300 kapsułek i ActivLab Whey Protein Concentrate Xtreme 750g i teraz skonczylem dodam ze chcialem nabrac czystej masy miesniowej, lecz mam 173cm i w tej chwili 85 kg wiec trochu mnie jest... i teraz nasowa mi sie pytanie jak moge utrzymac te miesnie poprzez branie hmb, bcaa czy glutaminy? i chcialbym trochu tez zrzucic z wagi i do tego jakis spalacz wtedy pozwoli mi to utrzymac mase miesniowa i zrzucic trochu tluszczu co mi proponujecie i co zrobic ?podajcie mi swoje propozycje lub zestawy ktore na was dzialaly ewentualnie jakies lepsze rozwiazania, jestem nowy prosze o wyrozumialosc...
weź uzupełnij rubryczke "o sobie" ale jeśli dopiero zaczynasz ćwiczyć to powinieneś ćwiczyć na sucho co najmniej pół roku.
Dieta na ujemny bilans kaloryczny.
Hmb jest na naiwnych...
thermo speed olimpu i hmb revolution treca na mnie działało. pozdro
Dieta na ujemny bilans kaloryczny.
Hmb jest na naiwnych...
I tutaj się mylisz kolego : ] HMB jest dobrym suplementem,tylko żeby zobaczyć jego efekty troszkę go trzeba wszamać.
a jeszcze jakies propozycje, profil juz jest zaaktualizowany...
Narazie poćwicz na sucho. a za 3 miesiące coś sie pomyśli :D bo same odżywki to nie wszystko. Biegaj, rób brzuszki i nie wcinaj słodyczy a efekty będą napewno.
widze ze koledzy nie widzieli licznych testow HMB :D
Ale ok szamajcie ja mam swoje zdanie.