Zobacz pełn± wersję : Thermal Pro
Dzi¶ znajomy się mnie spytał, czy wiem, gdzie można znaleĽć ten specyfik ? Thermal Pro. Szukałem w internecie jaki¶ czas i nie mogłem znaleĽć, wszędzie wyskakiwało - Brak produktu. Tak więc nasuwa się pytanie ? Znacie może jak±¶ stronkę, gdzie ten produkt jest dostępny i gotowy do zakupu ?
Z góry dzięki !
Możesz kupić, np tu http://suple.us/index.php?cmd=2&id=57
Dzięki wielkie ! SOG, dla Ciebie
NIKOLIS 168
28-11-08, 09:38
Moze to spam jak mod zechce to usunie ale powiedzcie mi dlaczego na suple.us jest az taka roznica cen? Mozna tam kupic nawet o 40-50zł taniej niz na innych sklepach!
spam: Cyber większo¶ć ¶rodków ma kradzionych na przykład.
A ph ma z własnej piwnicy. Popytam kumpla co dał do badania jednego ph w ktorym była m±ka i metanabol :D
Ma taniej bo nie sprowadza supli za pomoc± dziesięciu po¶redników.
Ostatnio ma podobne albo czasem nawet wyższe ceny niż allegro. Inne sklepy bior± od polskich hurtowni, cyber może pozwolić sobie na sprowadzanie z USA (wicej kasy ma).
Zobacz jednak że niektóre ceny ma niższe ale nie ma produktów na magazynie xD np. no xplode 79zl najtaniej w necie ale już chyba od 3 miesiecy nie ma go w sklepie wiec może wpisac nawet cene 10zł.
Co do cyberowych wynalazków typu PH, spalacze z jego stajni albo wszystko w czego składzie mógl mieszac to bym to odpu¶cil.
Thermal raczej i tak efki nie zawiera bo ma zaskakuj±co dużo negatywnych opiniii co przy b. silnym działaniu efki jest do¶c nieprawdopodobne.
Niestety ale niedługo musimy przygotwać się na konkretne podwyżki cen.
Jadłem to jaki¶ czas temu, bez diety poszło prawie 10kg. Szkoda, że byłem głupi i nie robiłem brzucha ;)
Jadłem to jaki¶ czas temu, bez diety poszło prawie 10kg. Szkoda, że byłem głupi i nie robiłem brzucha ;)
Na Thermalu poszło 10 kg ?
Dokładnie, Thermal Pro Evolution. Poszło 10kg.
nie ryzykowałbym tych ¶mieci , sama efedryna zbyt bezpieczna nie jest ,a te garażowe produkcje sa bez jakichkolwiek badań , Bóg raczy wiedzieć co jest w ¶rodku !
gram kofeiny w kapsie.Takie wersje TP już się zdażały.
Stare thermale palily ładnie podobno ( jeszcze z hollywood labs) , nowe to już inna bajka.
NIKOLIS 168
30-11-08, 12:39
Zgadzam sie z Toba na starego thermala nie słyszałem zadnych negatywnych opinii. Z nowym jest juz roznie. Słyszałem ze produktów BSN nie bedzie juz u Cybera.
Ale i tak trzeba przyznac ze Cyber ma najnizsze ceny w sieci.
Tzn. on sprzedaje do¶ć niszowe produkty, bo szczerze mowiac połowa firm z jego listy nie budzi we mnie zaufania np. fast action- zamiast tribulusa sypnęło im się HMB. No sory ale kto bierze towar od takiej firmy :D Juz nawet na gołe oko rozróżnisz TT od HMB.
Mieszanie w składach thermal cora bez zmiany etykiety też nie zachwyca- co my tam wkońcu mamy. Mial jeszcze kilka ciekawych epizodów :)
Trzeba mu jednak przyznać że zapocz±tkowal rewolucje cenow± w Polsce bo innaczej cała reszta do dzi¶ by nas waliła chorymi cenami, no i wprowadził kilka interesuj±cych firm do Polski, ale ja wolę dopłacić i kupić gdzie indziej :)
NIKOLIS 168
30-11-08, 18:34
róznie...zalezy jaka jest roznica cen jezeli jest niewielka a czasami taka samo to wybiore cos innego, ale jezeli zdarzy sie róznica (najwyzsza jaka spotkałem) 70zł to kupie u cybera:)
gram kofeiny w kapsie.Takie wersje TP już się zdażały.
no wlasnie , po czyms takim slabsyz czowiek moze wykorkować !!
000natalia000
02-12-08, 22:17
HydroxyLEAN ... a co my¶licie o tym spalaczu??
fast action raczej bym odpu¶cił
NIKOLIS 168
03-12-08, 14:16
Jest kilka sprawdzonych firm z USA i ich sie trzymam np. San, Man, Nutra, Dymitaze ich produkty sa bardzo dobre.
Dymatize bym skre¶lił z tej listy bo ostatniow mocno w kulki lec±. Wał na białku, brak efki w dyma burnie, różne działanie xpandów w zależno¶ci od serii.