Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Thermal Pro

macinmw
27-11-08, 22:46
Dzi¶ znajomy się mnie spytał, czy wiem, gdzie można znaleĽć ten specyfik ? Thermal Pro. Szukałem w internecie jaki¶ czas i nie mogłem znaleĽć, wszędzie wyskakiwało - Brak produktu. Tak więc nasuwa się pytanie ? Znacie może jak±¶ stronkę, gdzie ten produkt jest dostępny i gotowy do zakupu ?

Z góry dzięki !

u.waw.pl
27-11-08, 23:09
Możesz kupić, np tu http://suple.us/index.php?cmd=2&id=57

macinmw
27-11-08, 23:20
Dzięki wielkie ! SOG, dla Ciebie

NIKOLIS 168
28-11-08, 09:38
Moze to spam jak mod zechce to usunie ale powiedzcie mi dlaczego na suple.us jest az taka roznica cen? Mozna tam kupic nawet o 40-50zł taniej niz na innych sklepach!

mały huba
28-11-08, 10:02
spam: Cyber większo¶ć ¶rodków ma kradzionych na przykład.
A ph ma z własnej piwnicy. Popytam kumpla co dał do badania jednego ph w ktorym była m±ka i metanabol :D

u.waw.pl
28-11-08, 13:17
Ma taniej bo nie sprowadza supli za pomoc± dziesięciu po¶redników.

Symu
28-11-08, 13:52
Ostatnio ma podobne albo czasem nawet wyższe ceny niż allegro. Inne sklepy bior± od polskich hurtowni, cyber może pozwolić sobie na sprowadzanie z USA (wicej kasy ma).
Zobacz jednak że niektóre ceny ma niższe ale nie ma produktów na magazynie xD np. no xplode 79zl najtaniej w necie ale już chyba od 3 miesiecy nie ma go w sklepie wiec może wpisac nawet cene 10zł.

Co do cyberowych wynalazków typu PH, spalacze z jego stajni albo wszystko w czego składzie mógl mieszac to bym to odpu¶cil.

Thermal raczej i tak efki nie zawiera bo ma zaskakuj±co dużo negatywnych opiniii co przy b. silnym działaniu efki jest do¶c nieprawdopodobne.

Niestety ale niedługo musimy przygotwać się na konkretne podwyżki cen.

burn
28-11-08, 19:04
Jadłem to jaki¶ czas temu, bez diety poszło prawie 10kg. Szkoda, że byłem głupi i nie robiłem brzucha ;)

u.waw.pl
28-11-08, 19:06
Jadłem to jaki¶ czas temu, bez diety poszło prawie 10kg. Szkoda, że byłem głupi i nie robiłem brzucha ;)

Na Thermalu poszło 10 kg ?

burn
28-11-08, 20:33
Dokładnie, Thermal Pro Evolution. Poszło 10kg.

mocnyblog
29-11-08, 11:24
nie ryzykowałbym tych ¶mieci , sama efedryna zbyt bezpieczna nie jest ,a te garażowe produkcje sa bez jakichkolwiek badań , Bóg raczy wiedzieć co jest w ¶rodku !

mały huba
29-11-08, 15:42
gram kofeiny w kapsie.Takie wersje TP już się zdażały.

Symu
29-11-08, 16:53
Stare thermale palily ładnie podobno ( jeszcze z hollywood labs) , nowe to już inna bajka.

NIKOLIS 168
30-11-08, 12:39
Zgadzam sie z Toba na starego thermala nie słyszałem zadnych negatywnych opinii. Z nowym jest juz roznie. Słyszałem ze produktów BSN nie bedzie juz u Cybera.
Ale i tak trzeba przyznac ze Cyber ma najnizsze ceny w sieci.

Symu
30-11-08, 15:47
Tzn. on sprzedaje do¶ć niszowe produkty, bo szczerze mowiac połowa firm z jego listy nie budzi we mnie zaufania np. fast action- zamiast tribulusa sypnęło im się HMB. No sory ale kto bierze towar od takiej firmy :D Juz nawet na gołe oko rozróżnisz TT od HMB.

Mieszanie w składach thermal cora bez zmiany etykiety też nie zachwyca- co my tam wkońcu mamy. Mial jeszcze kilka ciekawych epizodów :)

Trzeba mu jednak przyznać że zapocz±tkowal rewolucje cenow± w Polsce bo innaczej cała reszta do dzi¶ by nas waliła chorymi cenami, no i wprowadził kilka interesuj±cych firm do Polski, ale ja wolę dopłacić i kupić gdzie indziej :)

NIKOLIS 168
30-11-08, 18:34
róznie...zalezy jaka jest roznica cen jezeli jest niewielka a czasami taka samo to wybiore cos innego, ale jezeli zdarzy sie róznica (najwyzsza jaka spotkałem) 70zł to kupie u cybera:)

mocnyblog
01-12-08, 12:13
gram kofeiny w kapsie.Takie wersje TP już się zdażały.

no wlasnie , po czyms takim slabsyz czowiek moze wykorkować !!

000natalia000
02-12-08, 22:17
HydroxyLEAN ... a co my¶licie o tym spalaczu??

Symu
03-12-08, 13:43
fast action raczej bym odpu¶cił

NIKOLIS 168
03-12-08, 14:16
Jest kilka sprawdzonych firm z USA i ich sie trzymam np. San, Man, Nutra, Dymitaze ich produkty sa bardzo dobre.

Symu
03-12-08, 16:17
Dymatize bym skre¶lił z tej listy bo ostatniow mocno w kulki lec±. Wał na białku, brak efki w dyma burnie, różne działanie xpandów w zależno¶ci od serii.