Zobacz pełną wersję : okablowanie,pompa....
fanatykkkk
24-11-08, 18:20
panowie akcje mam taka...od niedawna dopiero zaczolem jechac treningiem gdzie cwiczenia jade powoli przy opuszczaniu (str.negatywna)mimo iz trenuje dosc dlugo sam nie zcailem iz ta akcja jest zakur...ta gdyz pompa na miechu total zjebio....za...no niby ok?ale pojawil sie proble po taich powtorzeniach np wycis. na klate okablowanie jest tak pie...alne ze zyly mi wylaza na calej klacie ,barach...niby fajnie ale czuje sie tak jakby krew miala mi wypie..olic z naczyn krwionosnych...przy treningy na bica jest tak samo na dodatek jak reke mam opuszczona to kable wychodza doslownie wszwedzie a reka az sie robi sina...i tu sie trche wystraszylem lukajac czy jest starsza gdzies blisko w pokoju obok.natychmiast reke unioslem do gory i bylo ok....nie robi mi sie slabo bolo niby nie ma(tylko wrazaenie ze ma mi rozsacic od srodka jakies cisnienie reke),nadcisnienia juz tezs nie mam,nie pije zadnych napojow energy itp...tez z tym zyjecie???
nie rozumiem Cię;D^^ moznaby wkleic ten obrazek podajrze od punishera;d "ja pierd**e" :)
Kawalek o twojej mamie wymiata :P
Nie przesadzaj, moga naczynka popekac.
fanatykkkk
24-11-08, 21:18
no kur...wa jak reka sinieje to chyba cos nie tak////????
sinieje bo pewnie za duży ciężar ładujesz i nie możesz dźwignąć. Wychodzące żyły to normalka u niektórych więc nie przeżywaj.
fanatykkkk
24-11-08, 21:59
jezeli chodzi o ciezar to duzy nie jest...ale swoja droga mam dusze je...anego artysty i jak chcecie to moge jeszcze popisac takie wrecz dramatyczne sceny z moich treningow...xd Xd XDhahahah...moze sie sprzeda jako bestseller..???
xd Xd XD - to zapraszam na czaterie kolego:)
panowie akcje mam taka...od niedawna dopiero zaczolem jechac treningiem gdzie cwiczenia jade powoli przy opuszczaniu (str.negatywna)mimo iz trenuje dosc dlugo sam nie zcailem iz ta akcja jest zakur...ta gdyz pompa na miechu total zjebio....za...no niby ok?ale pojawil sie proble po taich powtorzeniach np wycis. na klate okablowanie jest tak pie...alne ze zyly mi wylaza na calej klacie ,barach...niby fajnie ale czuje sie tak jakby krew miala mi wypie..olic z naczyn krwionosnych...przy treningy na bica jest tak samo na dodatek jak reke mam opuszczona to kable wychodza doslownie wszwedzie a reka az sie robi sina...i tu sie trche wystraszylem lukajac czy jest starsza gdzies blisko w pokoju obok.natychmiast reke unioslem do gory i bylo ok....nie robi mi sie slabo bolo niby nie ma(tylko wrazaenie ze ma mi rozsacic od srodka jakies cisnienie reke),nadcisnienia juz tezs nie mam,nie pije zadnych napojow energy itp...tez z tym zyjecie???
ja widzę dwie możliwości... albo już tak po prostu masz ze jak cwiczysz to ci zyły wychodzą na wierzch, albo ładujesz sobie kolezanke "Omke" w tyłek :) sam zreszta wiesz lepiej jak naprawde jest. pozdro
Blackphoenix
27-11-08, 19:42
haha :D walory estetyczne wypowiedzi 6+ : DDD