Zobacz pełną wersję : deka, enan, clen
witam
moje pytanie odnosnie tych srodkow z DB PHARMY...
czy ktos bral? jakie wrazenia? warto?
deca 10ml/200mg
enan 10ml/250mg
nie wiem jak z clenem, chodzi mi o to czy stezenie nie jest zanizone? i czy na pewno deka to deka a nie jakis shit...
pozdrawiam
jedni pisali ze dziala inni narzekali,
to jest ugl wiec normalna sprawa,
a co jest w srodku to nikt nie wie,
albo trafiles na cos co dziala, albo na cos co dziala slabo, albo na cos co wogole nie dziala,
proste,
NIKOLIS 168
15-11-08, 19:53
Jakis czas temu w moim regionie był wielki szał na DB cena / jakosc ok, teraz nie słysze aby ktos uzywał produktów tej firmy. Zauwazylem ze wiele osób inwestuje w srodki apteczne twierdzac ze w underach nie wiadomo co sie kryje. W sumie im sie nie dziwie.
Porównanie apteki do undera to tak jakby porównac Audi A8 do malucha to jezdzi i to jezdzi a sami zobaczcie jaka roznica.
Wiadomo że nie ma co porównywać undera do aptaki, zawsze mówie under jak każdy jeden jak nie bedzie oszukany (zaniżone stęzenia itp.) jest ok.
Ja brałem jedno i drugie działało bardzo dobrze było to troszke czasu temu, ostatnimy czasy brałem tren z propem też DB , byłem zadowolony.
Z tego co słyszałem to bardzo znane w strongman itp, ale czy to prawda nie wiem.
Ja też jestem tego zdania co lg z Undrami tak jest nie wiadomo co jest w
środku.
Jeden działa, drugi nie ale to praktyczne z każdą firmą tak może być,
jak masz kase i możliwość kupuj apteczne środki, DB w moim regionie jest mało popularne, nie z tego wzglądu czy działa czy nie, po prostu przechodzi przez kilka, rąk i nie jest warty tej ceny przynajmiej w wawie, miałem tylko 1 cykl na db , dokladnie Deca z prolongatum
oczywiście apteczniak, nie powiem uwalilo mnie strasznie 14kg do przedu przy moim zaawansowaniu to naprawde bardzo dużo, o dawkach nie pisze bo by się ktoś wystraszył, clen próbowałem z DB jakieś takie krople , czy działa to nie wiem ale pewnie tak bo rece mi się telepały że nie mogłem sobie pojeść i popieprzyłem cały clen, nie chce żadnego.
Jeszcze co wiem o DB że prop działa, kumple z branży się nim
szprycują.
NIKOLIS 168
16-11-08, 13:51
napisz jakie dawki stosowałes, na pewno nikt sie nie wystraszy...
To jedynie deke brales z DB! Prolka z Jelfy :)
W całym cyklu z DB tylko deca bo jak wspominałem nie mam dojścia bezpośredniego, z mojego regionu ładują db ale nie wiem z kąt to mają , jak ja chciał bym zakupić enant z db to w tej cenie mam prolongatum tak że nie ma o czym gadać. Wogłule wawa zajebiście droga!
Dawki prolki niewielkie jak na moją wage 400mg co 5 dni, deca 1000mg tygodniowo ale to tylko z tego względu że poprzedni cykl też miałem na decy tylko organona 800mg tyg tak że musiałem zwiększyć.
Cykl po cykl na decy nie jest za bardzo wskazany, nie wiem jaką tam miałeś przerwe, ale nawet jak zrobiłś cykl kolejny na decy i zwiększyłeś o 200mg tyg to i tak się ciesz że tak ładnie poszło.