Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : deka, enan, clen

Arpax
15-11-08, 13:24
witam

moje pytanie odnosnie tych srodkow z DB PHARMY...

czy ktos bral? jakie wrazenia? warto?

deca 10ml/200mg
enan 10ml/250mg

nie wiem jak z clenem, chodzi mi o to czy stezenie nie jest zanizone? i czy na pewno deka to deka a nie jakis shit...

pozdrawiam

lg team
15-11-08, 16:46
jedni pisali ze dziala inni narzekali,

to jest ugl wiec normalna sprawa,

a co jest w srodku to nikt nie wie,

albo trafiles na cos co dziala, albo na cos co dziala slabo, albo na cos co wogole nie dziala,

proste,

NIKOLIS 168
15-11-08, 19:53
Jakis czas temu w moim regionie był wielki szał na DB cena / jakosc ok, teraz nie słysze aby ktos uzywał produktów tej firmy. Zauwazylem ze wiele osób inwestuje w srodki apteczne twierdzac ze w underach nie wiadomo co sie kryje. W sumie im sie nie dziwie.
Porównanie apteki do undera to tak jakby porównac Audi A8 do malucha to jezdzi i to jezdzi a sami zobaczcie jaka roznica.

vold
15-11-08, 23:27
Wiadomo że nie ma co porównywać undera do aptaki, zawsze mówie under jak każdy jeden jak nie bedzie oszukany (zaniżone stęzenia itp.) jest ok.
Ja brałem jedno i drugie działało bardzo dobrze było to troszke czasu temu, ostatnimy czasy brałem tren z propem też DB , byłem zadowolony.

Renifer
16-11-08, 12:22
Z tego co słyszałem to bardzo znane w strongman itp, ale czy to prawda nie wiem.

Ja też jestem tego zdania co lg z Undrami tak jest nie wiadomo co jest w
środku.
Jeden działa, drugi nie ale to praktyczne z każdą firmą tak może być,
jak masz kase i możliwość kupuj apteczne środki, DB w moim regionie jest mało popularne, nie z tego wzglądu czy działa czy nie, po prostu przechodzi przez kilka, rąk i nie jest warty tej ceny przynajmiej w wawie, miałem tylko 1 cykl na db , dokladnie Deca z prolongatum
oczywiście apteczniak, nie powiem uwalilo mnie strasznie 14kg do przedu przy moim zaawansowaniu to naprawde bardzo dużo, o dawkach nie pisze bo by się ktoś wystraszył, clen próbowałem z DB jakieś takie krople , czy działa to nie wiem ale pewnie tak bo rece mi się telepały że nie mogłem sobie pojeść i popieprzyłem cały clen, nie chce żadnego.
Jeszcze co wiem o DB że prop działa, kumple z branży się nim
szprycują.

NIKOLIS 168
16-11-08, 13:51
napisz jakie dawki stosowałes, na pewno nikt sie nie wystraszy...
To jedynie deke brales z DB! Prolka z Jelfy :)

Renifer
16-11-08, 14:10
W całym cyklu z DB tylko deca bo jak wspominałem nie mam dojścia bezpośredniego, z mojego regionu ładują db ale nie wiem z kąt to mają , jak ja chciał bym zakupić enant z db to w tej cenie mam prolongatum tak że nie ma o czym gadać. Wogłule wawa zajebiście droga!

Dawki prolki niewielkie jak na moją wage 400mg co 5 dni, deca 1000mg tygodniowo ale to tylko z tego względu że poprzedni cykl też miałem na decy tylko organona 800mg tyg tak że musiałem zwiększyć.

vold
16-11-08, 15:48
Cykl po cykl na decy nie jest za bardzo wskazany, nie wiem jaką tam miałeś przerwe, ale nawet jak zrobiłś cykl kolejny na decy i zwiększyłeś o 200mg tyg to i tak się ciesz że tak ładnie poszło.