47
10-11-08, 20:17
siema sluchajcie nigdy nie maielm diety itd. w ogole malo mi uroslo (to przez ta cholerna diete!!) bardzo prosze pomozcie mi :(( niestety sam se nie robie posilkow tylko rodzice ... zazwyczaj jem mniej wiecej tak:
sniadanko :
bulka z kremem orzechowym
[w budzie] tosty z kielbasa:P
obiad
2 kotleciki+ziemniaki(fuj!)
kolacja
chleb z kielbasa
czekoooladaaa
niekiedy orzeszki jakies wszamam
no wiem ze to nie jest zadna specjalna dieta
ale nie wiem co do niej dodac czy cos
bardzo prsoze nie odsylajcie mnie do podwieszonych itd. przeczytalem, obliczylem nawet to wszystko te kcal i wyszlo mi tak
potrzebuje ogolnie 1484,735 kalorii ??
a w tym (wedlug wyliczen procentowych)
890,841 WEGLI
445,4205 BIALKA
222,71025 TLUSZCZU
no ale serio nie wiem zaproponujcie jakies posilki co nie trzeba specjalnie czegos kuipowac :((
aha waga teraz 78kg przy wzroscie 189 (przez wakacje byla 82 ale przez kick boxing spadla :D)
ogolnie mowiac cwicze FBW 2 razy w tygodniu + 2 razy wtygodniu kickboxing albo jak wypadnie trening kickboxa to wtedy 3 razy silka ale to zaadko:)
sniadanko :
bulka z kremem orzechowym
[w budzie] tosty z kielbasa:P
obiad
2 kotleciki+ziemniaki(fuj!)
kolacja
chleb z kielbasa
czekoooladaaa
niekiedy orzeszki jakies wszamam
no wiem ze to nie jest zadna specjalna dieta
ale nie wiem co do niej dodac czy cos
bardzo prsoze nie odsylajcie mnie do podwieszonych itd. przeczytalem, obliczylem nawet to wszystko te kcal i wyszlo mi tak
potrzebuje ogolnie 1484,735 kalorii ??
a w tym (wedlug wyliczen procentowych)
890,841 WEGLI
445,4205 BIALKA
222,71025 TLUSZCZU
no ale serio nie wiem zaproponujcie jakies posilki co nie trzeba specjalnie czegos kuipowac :((
aha waga teraz 78kg przy wzroscie 189 (przez wakacje byla 82 ale przez kick boxing spadla :D)
ogolnie mowiac cwicze FBW 2 razy w tygodniu + 2 razy wtygodniu kickboxing albo jak wypadnie trening kickboxa to wtedy 3 razy silka ale to zaadko:)