PDA

Zobacz pełną wersję : standartowy temat-omka+meta

fanatykkkk
05-11-08, 22:17
witam...mam zamiar w ta zimke pojechac z lekkim cyklonikiem czyli omka(10ml)i tylko 100mety made in tajland(podobno mocna)..no i pytanie co wpieprzyc i KIEDY w ramach odbloku....???nolve czy clomid???bo juz czytam rozne dyskusje i mnie to wku..rwia kazdy pisze co innego....jest tu ktos co zna sie troche na koksie a nie to co mu ziomek z silki powiedział?

lg team
05-11-08, 22:20
clomid wystarczy,

fanatykkkk
06-11-08, 09:48
no dobra a jak go mniej wiecej brać?

vold
06-11-08, 12:40
24 tab clomidu zaczynasz 3 tyg po ostatniej omie , pierwszy dzień 3 tab , kolejne 6 dni po 2 tab , reszta po 1 tab, moze bedzie wymagany nolwadex , chodz do clomidu jest mile widzieny.

lg team
06-11-08, 16:02
jak zajdzie potrzeba uzycie nolvy podczas cyklu to ciagnij go juz az do konca pct

fanatykkkk
07-11-08, 10:27
no spox dziekowa

fanatykkkk
12-11-08, 16:36
wiem ze ten temt powinien byc zamkniety ale tylko pytanie krotkie bo nie chce nic spier....lic wiec dajmy jestem po tym cyklu lekkim po 3 miechach biore clomid tak jak mam to rozpisane...tylko ze nolva zapobiega gineko a mi na tym jak najbardziej zalezy wiec jak stosowac ta nolve z clomidem jakie ilosci...zapomniealem chyba dopisac ze wczesniej bralem tez lekki cyklonik tylko ze z metka i vinkiem tabs i kumple mowili ze po takim slabym cyklu nie brac odbloku na dodatek troche nabralem na wadze chcialbym sie pozbyc cyckowxD

lg team
12-11-08, 18:18
dokladniej to opisz,

fanatykkkk
12-11-08, 19:05
sutki jako tako nie sa duze ale po bokach zrobily sie takie wzgorki czy sam nie wiem jak to opisac tak czy siak ze to powoduje jak bym mial cycki a nie klatke...tez fakt taki ze nie potrafie dobrze rozbudowac dolnej czesci klatki...by nabrac tam miecha....bo raczej jest tam akurat fat...nie wiem zacząc moze odchudzanie...

lg team
13-11-08, 15:11
lipomastia stary chyba

jaki masz poziom bf?

fanatykkkk
13-11-08, 20:08
co to ku...wa jest...????mam sie bać...i o cochodzi z bf?

ciaastek91
13-11-08, 20:42
body fat. poziom tluszczu.

fanatykkkk
13-11-08, 20:47
a wiec taki kiedys to liczylem i wyszlo nie zadobre juz nie pamietam ale fakt taki ze od czasu nabieram fatu a nie miecha dlatego ze dieta jest dosc slaba znaczy to ze za duzo wegli a malo bialka i jednym slowem dupa!;(za duzo kalorii.....ale tez taka lipa ze zrobilem ten motyw z rozepchaniem zaladka i potrefie duzo wchlonac nie czujac sytosci przy tym ....pewnie pomoglo by areoby????a jak nie to jakies lekiiii cza brac czyjak?

fanatykkkk
26-12-08, 12:30
dobra panowie w woli scisłosci mam omke(15ml) i vins (10-1tabs) w tabsach:
cykl na omie 7tygodni cos w stylu 1,2,2,3,3,2,2 lub 2,2,3,3,3,2 tyle ze ten ma 6 tygodni--------i do tego rozpisane juz winko

i najwazniejsze po 3 tygodniach po oststniej omie zaczynamy odblok i mam dwie opcje:
I
to na samym clomidku
-1 dzien -3tabs clomidu
-2-7dzien-2 tabs clomidu
-reszta po 1tabs do skonczenia clomidu

II
to z nolva w razie cycka
-1dzien-2tabs clomidu
2tabs nolvy
-2-12dzien-1tabs clomidu
1tabs nolvy do skończenia

i jak panowie ostatecznie moze być czy cos znow zjebalem...nolvy i comidu po 1 opakowaniu styknie?

ht
26-12-08, 12:35
po pierwsze jesli nie dopilnujesz diety to daj sobie spokoj z cyklem. druga sprawa to raczej masz lipo i jesli chcesz jakos wygladac to lepiej zacznij sie ciac bo jak szybko nabierasz fatu to co cykl bedzie coraz gorzej

lg team
26-12-08, 12:46
dobra panowie w woli scisłosci mam omke(15ml) i vins (10-1tabs) w tabsach:
cykl na omie 7tygodni cos w stylu 1,2,2,3,3,2,2 lub 2,2,3,3,3,2 tyle ze ten ma 6 tygodni--------i do tego rozpisane juz winko

i najwazniejsze po 3 tygodniach po oststniej omie zaczynamy odblok i mam dwie opcje:
I
to na samym clomidku
-1 dzien -3tabs clomidu
-2-7dzien-2 tabs clomidu
-reszta po 1tabs do skonczenia clomidu

II
to z nolva w razie cycka
-1dzien-2tabs clomidu
2tabs nolvy
-2-12dzien-1tabs clomidu
1tabs nolvy do skończenia

i jak panowie ostatecznie moze być czy cos znow zjebalem...nolvy i comidu po 1 opakowaniu styknie?

jesli to wezmiesz i tak sie odblokujesz to napuchniesz jak balon a pozniej zostanie z ciebie leszcz z deprecha,

fanatykkkk
26-12-08, 16:10
w zwiazku z tym jaki mi proponujesz odblok ----------do LG

fanatykkkk
26-12-08, 16:15
druga strona medalu jak mowicie ze lipomnie zerzre na maksa po omce czy suscie to moze zaczac prolke wjebac...

lg team
26-12-08, 18:45
wszystko co piszesz jest do dupy o to chodzi

podst pytanie - kwalifikujesz sie do dopingu?

fanatykkkk
26-12-08, 20:52
chodzi o to ze znowu sie wpie..ala w was ego koksiarza czyli nie podam mu info bo jest za slaby...a tu hu.....j bys sie zaskoczyl gdyz moim konikiem jest dietetyka(w koncu dyplomik mam z tego gowna)a o koksach wiem dosc malo(czyli przedewszystkim ten odblok) a bym chchial sie dowiedziec ale jak zawsze sie musze spotkac z komentarzami typu:
jest diete,staz,wymiary?,ku...wa takie sprawy to ja wiedzialem nie rejestrujac sie n forum i ja rozmumiem bo tez pytam nowych ludzi o to ale jak widze ze wiczy na bierzaca przynajmniej 2 lata to cos mu podpowiem ale dobra hu...j jak nie chcesz napisdac swoich madrych i zacnie idealnych rozpisek na temat koksu to NIE....narazie wbijam na inne forum jedynie z pytaniem takim samym nie sugerujac ze chce to w siebie jebaaa....c litrami w dupsko!!!!....powodzenia nara

Fehu
26-12-08, 20:59
Żal mi Cię...Twój poziom inteligencji równa sie zeru...ja sie nie znam na koksach ale na mijescu innych userów (tych ktorzy sie znaja) to chuja bym Ci pomógl..(przepraszam za słówko ale ten pan raczej innych słow nie zna a chcialem zeby zrozumial) nikt za Toba plakac nie bedzie...

lg team
26-12-08, 21:01
typowe u leszczy...

gosc z doswiadczeniem daje rade aby gosc sie nie zmarnowal i z glowa wszystko zrobil to leszcze unosi sie slowem i zgywa wazniaka...

nie pisze tego zlosliwie ziomus...

daje rade, jak masz lebna karku posluchasz i wyciagniesz wnioski, jak nie to zrobisz tak jak zrobiles wlasnie...

tyle ode mnie...

fanatykkkk
26-12-08, 21:10
z czego wyciagne wnioski z tego ze jeden z tych odblokow jest z podwieszonych tematow???ale oczywiscie jest zle...tym bardzeij ze znowu sie tworza grupy na forum....ten madzrzejszy co ma wiecej sogów?????do laik po co sie wpier..alasz nikt cie o zdzanie nie prosil a napewno haslami zal mi cie nie wniesiesz nic ciekawego...o poziom intelligencji sie nie matrw jak bys byl taki bystry to bys nie lizał dupska u forumowiczow...a robisz to czesto nie lubie takich zachowan ale coz walczcie o sogi...aha ps do tych osob ktore błagaja tylko nie piszcie komentow w stylu PROSZE DAJ MI SOGA bo to budzi żałość...i jeszcze jedno ja nie wyzywam jak narazie ludzi od leszczow itp wiec po co?czyzby sie ktos poczół niezadobrze "prawda w oczy kole"?????

Fehu
26-12-08, 21:10
typowe u leszczy...

gosc z doswiadczeniem daje rade aby gosc sie nie zmarnowal i z glowa wszystko zrobil to leszcze unosi sie slowem i zgywa wazniaka...

nie pisze tego zlosliwie ziomus...

daje rade, jak masz lebna karku posluchasz i wyciagniesz wnioski, jak nie to zrobisz tak jak zrobiles wlasnie...

tyle ode mnie...

nie marnuj czasu to jest typ czlowiek ktoremu trzeba przytakiwac

fanatykkkk Gosciu ja Ci nie puczam w sprawie kosków bo sie nie znam ale normy kultury trzeba trzymac...nara