Zobacz pełną wersję : Jakie suplementy radzicie?
Witam! Trenuje juz z 2 lata. Waze tylko 72 Kilo :( !! z Suplementami chyba juz 1 rok trenuje! Pierwszy cykl mialem na Kreatynie plus Gainer, tak jak drugi! Trzeczi mialem z Nitrobolonem2 (zadnych effektow), a teraz ostatni na TCM (przyrost byl fajny 2,5kilo mi przybylo). Chcialem sie zapytac jakie z tych suplementow jako nastepne radzicie? i czy moze mi ktos zaraz rozpisac dawkowanie itd.? i ile tego kupic zeby na cykl wystarczylo.
-Shock Therapy (Universala)
-Cell Pump (Biogenix)
-Olimp Kreatyne Monohydrant (Olimpa)
-ZMA (Olimpa)
-X5 Protein
-GainBolic6000
Glutamine biore caly czas. A BCAA od czasu do czasu!
Dzieki pozdrowienia!!!!
grzechu-82
28-10-08, 23:06
Shock Therapy-przed treningiem, kreatyna rano i po treningu, ZMA przed snem, a gainer i białko w zależności od diety
Na nitro nie miałeś efektów?? Pewnie diety wogóle nie masz. Ile masz wzrostu?
Jeśli chodzi o kreatyne to do shocka zakup sobie storma z universala, duża pucha starczy ci na cały cykl. Reszte bierz tak jak ci grzechu rozpisał.
Diete mam caly czas! Mam 1,77m wzrostu! To jak co mam teraz kupic? Mam do wydania 400 zl!!!! na suple! Dzieki wam pozdrowienia!
Mozesz kupic:
Mono.
Nitrobolon Energizer.
Glutamine.
BCAA.
Gainera/bialko/carbo dla uzupelnienia diety.
ja ci polecam jak najbardziej shock therapy ze stormem klepacz straszny ostatnio skonczylem jak bym wiedzial wczesniej to bym sobie storam 2 puchy kupil bo schodzi szybko jeszcze jak sie bierze 2 dawki dziennie no do tego masowka albo bialko jak bialko to i carbo witaminy napewno cie poklepie ja przybralem na tym z 3,5 kg sila tez poszla tak jak i kondycha . chlopaki pewnie ci jeszcze cos doradza , a jak mowisz ze masa słabo idzie to coś nie tak z twoim odrzywianiem musisz jeść porządnie i to nie byle co poczytaj w dziale dieta to się wszystkiego dowiesz pozatym dziwne ze na nitro nie poklepało na bank słabo jesz albo masz ciężką prace . pozdro
NIKOLIS 168
29-10-08, 20:38
Proponuje duze opakowanie mutant masa (6.8kg) do tego Xpand + BCAA.
Zma przed snem.