Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jakie suplementy radzicie?

Alex89
28-10-08, 22:37
Witam! Trenuje juz z 2 lata. Waze tylko 72 Kilo :( !! z Suplementami chyba juz 1 rok trenuje! Pierwszy cykl mialem na Kreatynie plus Gainer, tak jak drugi! Trzeczi mialem z Nitrobolonem2 (zadnych effektow), a teraz ostatni na TCM (przyrost byl fajny 2,5kilo mi przybylo). Chcialem sie zapytac jakie z tych suplementow jako nastepne radzicie? i czy moze mi ktos zaraz rozpisac dawkowanie itd.? i ile tego kupic zeby na cykl wystarczylo.
-Shock Therapy (Universala)
-Cell Pump (Biogenix)
-Olimp Kreatyne Monohydrant (Olimpa)
-ZMA (Olimpa)
-X5 Protein
-GainBolic6000
Glutamine biore caly czas. A BCAA od czasu do czasu!
Dzieki pozdrowienia!!!!

grzechu-82
28-10-08, 23:06
Shock Therapy-przed treningiem, kreatyna rano i po treningu, ZMA przed snem, a gainer i białko w zależności od diety

Hellmut89
29-10-08, 11:56
Na nitro nie miałeś efektów?? Pewnie diety wogóle nie masz. Ile masz wzrostu?
Jeśli chodzi o kreatyne to do shocka zakup sobie storma z universala, duża pucha starczy ci na cały cykl. Reszte bierz tak jak ci grzechu rozpisał.

Alex89
29-10-08, 15:53
Diete mam caly czas! Mam 1,77m wzrostu! To jak co mam teraz kupic? Mam do wydania 400 zl!!!! na suple! Dzieki wam pozdrowienia!

TazeR
29-10-08, 17:02
Mozesz kupic:
Mono.
Nitrobolon Energizer.
Glutamine.
BCAA.
Gainera/bialko/carbo dla uzupelnienia diety.

dyrty
29-10-08, 17:09
ja ci polecam jak najbardziej shock therapy ze stormem klepacz straszny ostatnio skonczylem jak bym wiedzial wczesniej to bym sobie storam 2 puchy kupil bo schodzi szybko jeszcze jak sie bierze 2 dawki dziennie no do tego masowka albo bialko jak bialko to i carbo witaminy napewno cie poklepie ja przybralem na tym z 3,5 kg sila tez poszla tak jak i kondycha . chlopaki pewnie ci jeszcze cos doradza , a jak mowisz ze masa słabo idzie to coś nie tak z twoim odrzywianiem musisz jeść porządnie i to nie byle co poczytaj w dziale dieta to się wszystkiego dowiesz pozatym dziwne ze na nitro nie poklepało na bank słabo jesz albo masz ciężką prace . pozdro

NIKOLIS 168
29-10-08, 20:38
Proponuje duze opakowanie mutant masa (6.8kg) do tego Xpand + BCAA.
Zma przed snem.