PDA

Zobacz pełną wersję : załamka pomocy

Sosnalol1705
03-09-08, 14:50
kur..a jak to jest z tymi dziwczynami one lubie pakerów czy niee bo dzisiaj mi dziewczyny wrzucały ze paskudnie wygladam ze za duze mam meisnie ze dziewczyna sie to nie podoba i w ogole :P zawsze liczyełm na miłe kometarze ze zajebiscie wygladasz czy cos a tu takie cos;/ jak to naprawde jest podbudujcie mnei troche :P

TazeR
03-09-08, 15:27
Nie liczą się mięśnie tylko styl zycia i wnętrze człowieka^^ xD

Symu
03-09-08, 16:24
Jak z facetami jedni wola chudsze, inni nooo lepiej zbudowane. Watpie żeby każdej się podobal ten sam facet. Co do mięśni to wedlug koleżanek co za dużo to nie zdrowo, a według mnie trzeba mieć to w d..e bo raczej powinno ćwiczyć się dla siebie :)

HerQleSZMC
03-09-08, 17:38
To jest tak z tymi dziewczynami ze niektóre zajebis*e laseczki lubią grubych w okularach a inne takich jak my...czyli pakerów:P hahaha xD:D mi np. nie podobają sie wielkieeee tyłki tylko chudziutkie jedrniutkie:D:P Ale przede wszystkim...to te dziewczyny co ci tak pojechały to mają kasze zamiast mózgu...co kogo wygląd obchodzi? one mysla ze są takie piękne? liczy sie charakter i serce:P a one widocznie myślą o chłopakach w kategoriach samochód, portfel kasaaa prezenty a nie CZŁOWIEK.

tm7
03-09-08, 17:49
one tak gadają, że nie lubią takich przypakowanych i pytają się po co ktoś ćwiczy, a tak naprawdę im się to podoba ( oczywiście bez przesady przypakowanych, bo to już może się nie podobać czasami ;)), te które mają kasze zamiast mózgu jak już kolega wspomniał myślą że ktoś trenuje tylko po to żeby być napakowanym bykiem , a o tym że ktoś lubi ćwiczyć, może to jest jego hobby i część życia to nie pomyślą
pozdro

Kubak
03-09-08, 18:38
Prawda jest taka, ze dziewczyny lubia jak facet jest dobrze zbudowany i wyrzezbiony... a przynajmniej znakomita wiekszosc.. i oczywiscie wielu dziewczyna nie podobaja sie takie stu kilowe swinie=0 rzezby, sama masa...
ale sylwetka plazowa to 99,9%.
One tak mowia, zeby byc fajne, zeby pokazac chlopaka, ze one sa lepsze...

slim shady
03-09-08, 20:06
kazda lubi spojrzec na dobrze wyrzezbione ciało, ale za to nie rozumieja po co są suple i lepiej ich nie brac

tm7
03-09-08, 20:59
no jeśli chodzi o suple to robią straszne problemy :P, nie podobają im się takie specyfiki...

Punisher
03-09-08, 21:30
Nie ma co z nimi rozmawiać o tych sprawach. Ściemniać trzeba i na luzie podejśc do sprawy, inaczej nie ma sensu, bo wcześniej czy później coś im nie pasuje.

tm7
03-09-08, 21:47
one nie dadzą pojeść odżywek, a jak się im powie że wylecą im włosy od tej chemii co na głowę kładą to nie słuchają :P

slim shady
03-09-08, 21:59
hehe dlatego moja nie widzi kiedy to biore i mam swiety spokoj :P kolezanka wmawiała mi ze bede tłusty po tym, inna ze nie bedzie mi stawac :P

Kubak
03-09-08, 22:44
Dziewczyzny , jak i pewna czesc spoleczenstwa mysla, ze Gainer to sterydy :D

Blackphoenix
04-09-08, 16:23
ja też to słysze ostatnio żebym na siłowni nie przypakował za bardzo bo to jest niesmaczne i mało której to się podoba , już mówi mi to któraś dziewczyna z rzędu ;)

tm7
04-09-08, 18:50
nie ma racji :)

Kubak
04-09-08, 19:15
Tak jak mowie, moze takie swinie z sama masa bez rzezby po 150 kg im sie nie podobaja, ale wyrzezbione chopaki to jak najbardziej :D

Blackphoenix
04-09-08, 21:02
powiem tak ;) z tego co się dowiedziałem teraz najbardziej seksowny model faceta to jak ten :
http://bp2.blogger.com/_1jvpgQ8TgJY/R1QPhITMO1I/AAAAAAAAD7E/V5rBKEIPz-k/s320/enigma154.jpg
Mimo że z kulturystycznego punktu widzenia nie jest on specjalnie rozbudowany , za to dla kobiet jest seksowny ;)
Mało która leci na typowego kulturystę

slim shady
04-09-08, 22:20
strasznie chudy xD

Sosnalol1705
05-09-08, 20:59
sorry ze nie odp ale długo mnie nie było :) to ja powinienem sie im podobac mam zaledwie 40 cm w rece a im sie to juz nie podoba ale to sa takie jak kolega napisał samochody, kasa...;/ ja cwicze bo lubie :) lubie jak mam zakwasy :D hehe smiac mi sie chcaiło bo jedna z tych 2 dziewczyn mi tak dogadała przy swoim chłopaku i ten chlopak na drugi dzien zapsiał sie na siłke hehehe teraz chodzi ze mna :P mam tez w kalsie pakera cyce jak u baby zero miesni ale tłuszcz chodzi na wypietej klacie i dzisja do mnei pdochodzi i mowi koskie cos spadłes z masy hehehehe taki miałem polew:P i on przypakowal przez wakacyjna prace on mysli ze jak pomacha wiaderkiem z weglem to ma miesnie tak jak to kiedys mowil na 1 tydzien 2 cm w rece rekord :P hehe

Sosnalol1705
05-09-08, 21:01
dla mnie to jest idealna sylwetka :)

Kubak
05-09-08, 21:14
Troszeczke za chuda tez, tak 5-7 kg masy bym dodal i by bylo idealne, no ale rzezba swietna trzeba przyznac.

slim shady
05-09-08, 21:29
rzeźba dobra, obwody chciałbym miec wieksze ale kazdy lubi co innego :)

HuGsoN
06-09-08, 00:14
Fajny temat.

Można wywnioskować, że dupy które Cię obgadały to jakieś blachy, pomachaj jej jakims
zegarkiem, telefonem przed nosem i innaczej będzie gadać... Co do faktu, że mówiła tak przy chłopaku, proste czysta zazdrość.

Ogólnie mówiać najlepiej ma ten, który umie dobrze zagadać i najlepiej pierdzielic farmazony godzinami, ja akurat do takiego typu nie należę, ale widzę w otoczeniu takowe przypadki.

Nie każdej się podoba 45 cm w łapie itp, ale są też takie, zalezy od dziewczyny,
nie masz co się załamywać, olej to :) ja się do tego przywykłem :)
Kilka razy usłyszysz złe zdanie na swój temat i już masz złe samopoczucie na długie tygodnie.

Sosnalol1705
06-09-08, 08:50
nom teraz juz to mam w dupie :P dzieki za odp :)

Blackphoenix
06-09-08, 16:27
dla mnie to jest idealna sylwetka :)

aaaa idealne ! ;D

Blackphoenix
06-09-08, 22:57
co do tych fajnych ciał dorzucam jeszcze to http://infobot.pl/r/K6w

przemek_yo
06-09-08, 23:08
panienki brzuchy kochaja idealnie wurzezbione - to jest podstawa nie lubia jak sie miesnie na czlowieku zwijaja, ale to jest mowa o kulturystach ktorych w tv widza a wiadomo ze kazda woli ladnie "zrobionego" chlopaka niz jakiegos z opona na brzuchu i plaska klatka

Kubak
07-09-08, 19:26
Ano, pedalski temat sie formuje ;D

PanAntek
07-09-08, 20:50
hm, ja już widze jak na mnie sie patrza dziewczyny... jak rosne z dnia na dzień :D ale niech jeszcze poczekaja jak nie bede sie miescił w futrynie od klasy... kurwa xd i mam wyjebane na wszystkie , bo kazda taka sama!
wole siłownie... jak narazie a wy ?

Kubak
07-09-08, 20:53
To jest tak, ze samemu sie nie widzi roznicy, bo sie codziennie przegladamy itp. Jak ktos nas za to tak czesto nie widuje to roznice dostrzega odrazu...

Blackphoenix
07-09-08, 21:01
"fajnych ciał"- letko gejowsko to zabrzmiało;P Poza tym uważam, ze gosciu wyzej nie reprezentuje nic ciekawego. Pozdro!

ok , sylwetek, które podobają się dziewczynom, może być ?:P
zresztą mniejsza z tym :D
zdjęcie to wysłał mi moja dziewczyna i powiedziała mi że jeśli mam zamiar ćwiczyć to mam mieć takie ciałko :D wiadomo że i tak bardziej przypakuje ;) pozdro

Adasisko
23-09-08, 11:19
kur..a jak to jest z tymi dziwczynami one lubie pakerów czy niee bo dzisiaj mi dziewczyny wrzucały ze paskudnie wygladam ze za duze mam meisnie ze dziewczyna sie to nie podoba i w ogole :P zawsze liczyełm na miłe kometarze ze zajebiscie wygladasz czy cos a tu takie cos;/ jak to naprawde jest podbudujcie mnei troche :P

Jest to charakterystyczne w Polsce, bo Polska jest naszpikowana stereotypami pochodzącymi z XIX wieku. Mamy XXI wiek i żaden inny naród jak Polacy są do siebie nietolerancyjni. W innych krajach, jak ktoś uprawia kulturystykę, to uważa się, że to jest jego business i nikt nie ma prawa znieważać, ma większą akceptację. Powszechnie to również kobiety są kulturystkami, a w Polsce jest taki klasztor, że prawie żaden polski mężczyzna nie jest w stanie uznać kobiet za zdolnych do uprawiania kulturystyki.