.Smile
24-08-08, 19:33
Podam dwa tryby, wakacyjny (zawsze ten tydzień będzie ;q) oraz szkolny
Jem dużo chleba, własnej roboty (mam taką maszyne do wypiekania właśnie), głównie mąka, olej, czasem wrzucam słonecznik, woda/mleko.
Wakacyjny:
10:00
3 kanapeczki pomidor, ser, sałata czasem szynka. + jakieś 2 szklanki soku pomarańczowego /wody lub 2 talerze płatków kukurydzianych
12:00
trening
14:00
Obiad: Zazwyczaj ziemniaki (raz-dwa w tygodniu ryż), udka z kurzczaka/pierś z kurczaka/ryba, ogórek+pomidor+sałata, szklanka wody.
15:00
kubek śmierdzącego ochydnego jogurtu naturalnego plus jakiś owoc, zazwyczaj te sezonowe.
18:00
2 kanapki, ser, ogórek, pomidor lub płatki kukurydziane.
22:00
owoc sezonowy, szklanka mleka, 2 kanapki coś podobnego do tych wyżej.
Tryb szkolny
Nie jem śniadania, dopiero w szkole.
Godzina 10-12
Jabłko, 4-5 kanapek ser, pomidor, sałata, szynka + drożdżówka ze sklepiku.
godzina 16
obiad - tak samo jak wyżej
godzina 17
Trening
Godzina 18
pieprzony jogurt, plus owoc, 2 kanapki lub płatki kukurydziane
Godzina 21
2 kanapki
no to wsio, napiszcie mi jeszcze co lepiej jeść płatki kukurydziane czy kanapki. I jeszcze jedno pytanie, czym można zastąpić jogurt ?
Jem dużo chleba, własnej roboty (mam taką maszyne do wypiekania właśnie), głównie mąka, olej, czasem wrzucam słonecznik, woda/mleko.
Wakacyjny:
10:00
3 kanapeczki pomidor, ser, sałata czasem szynka. + jakieś 2 szklanki soku pomarańczowego /wody lub 2 talerze płatków kukurydzianych
12:00
trening
14:00
Obiad: Zazwyczaj ziemniaki (raz-dwa w tygodniu ryż), udka z kurzczaka/pierś z kurczaka/ryba, ogórek+pomidor+sałata, szklanka wody.
15:00
kubek śmierdzącego ochydnego jogurtu naturalnego plus jakiś owoc, zazwyczaj te sezonowe.
18:00
2 kanapki, ser, ogórek, pomidor lub płatki kukurydziane.
22:00
owoc sezonowy, szklanka mleka, 2 kanapki coś podobnego do tych wyżej.
Tryb szkolny
Nie jem śniadania, dopiero w szkole.
Godzina 10-12
Jabłko, 4-5 kanapek ser, pomidor, sałata, szynka + drożdżówka ze sklepiku.
godzina 16
obiad - tak samo jak wyżej
godzina 17
Trening
Godzina 18
pieprzony jogurt, plus owoc, 2 kanapki lub płatki kukurydziane
Godzina 21
2 kanapki
no to wsio, napiszcie mi jeszcze co lepiej jeść płatki kukurydziane czy kanapki. I jeszcze jedno pytanie, czym można zastąpić jogurt ?