Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dieta do sprawdzenia

.Smile
24-08-08, 19:33
Podam dwa tryby, wakacyjny (zawsze ten tydzień będzie ;q) oraz szkolny

Jem dużo chleba, własnej roboty (mam taką maszyne do wypiekania właśnie), głównie mąka, olej, czasem wrzucam słonecznik, woda/mleko.

Wakacyjny:
10:00
3 kanapeczki pomidor, ser, sałata czasem szynka. + jakieś 2 szklanki soku pomarańczowego /wody lub 2 talerze płatków kukurydzianych

12:00
trening

14:00
Obiad: Zazwyczaj ziemniaki (raz-dwa w tygodniu ryż), udka z kurzczaka/pierś z kurczaka/ryba, ogórek+pomidor+sałata, szklanka wody.

15:00
kubek śmierdzącego ochydnego jogurtu naturalnego plus jakiś owoc, zazwyczaj te sezonowe.

18:00
2 kanapki, ser, ogórek, pomidor lub płatki kukurydziane.

22:00
owoc sezonowy, szklanka mleka, 2 kanapki coś podobnego do tych wyżej.

Tryb szkolny

Nie jem śniadania, dopiero w szkole.
Godzina 10-12
Jabłko, 4-5 kanapek ser, pomidor, sałata, szynka + drożdżówka ze sklepiku.

godzina 16
obiad - tak samo jak wyżej

godzina 17
Trening

Godzina 18
pieprzony jogurt, plus owoc, 2 kanapki lub płatki kukurydziane

Godzina 21
2 kanapki

no to wsio, napiszcie mi jeszcze co lepiej jeść płatki kukurydziane czy kanapki. I jeszcze jedno pytanie, czym można zastąpić jogurt ?

Domador
24-08-08, 19:45
Jakbym tak jadł , to pewnie zamiast chodzić to bym sie toczył, a nie wspomnę jakbym srał po takiej mieszance jedzenia hehe

Ja jem normalnie, dobre śniadanie, lekki obiad, dobra kolacja :D , no i z 2 banany 2 jabłka i żadnych jogurtów, niby naturalne ze sklepu xD już lepszy ser biały naturalny od 1 krowy ze wsi :PP No i wiesz, że jest to 100 %, ser, śmietanka, masełko i mleczko ;-)

.Smile
25-08-08, 09:20
co wywalić / zamienić ?

Domador
25-08-08, 09:31
co wywalić / zamienić ?

Ja się żywię normalnie, czyli wszystko co prawie zdrowe, unikam smażonych mięs , słodyczy itp Ale nie za bardzo pomogę Ci ustawić dobrze dietę bo dopiero zapoznaje sie z tym forum Poczekaj może jakiś mod się wypowie, albo na pw się go spytaj, na pewno pomoże ;) Bo są tu doświadczeni Weterani :D

Domador
25-08-08, 09:37
zdubluje posta :)

http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=67

Tu masz ładnie opisane Diety :)