Zobacz pe³n± wersjê : Testosterol™ 250
Witam widzialem i czytalem o Testosterol™ 250. Chcialem sie zapytac czy warto to kupowac i czy to ma takie dzialanie jak opisane : Wyniki wykaza³y, ¿e zwi±zki te podawane wraz z dobrze zbilansowanym po¿ywieniem zwiêkszy³y przyrost masy miê¶niowej o 18-26%.
Teraz biore jescze do konca miesaca X5 Protein (Olimp) potem planuje sobie kupic "animal Pumpa". Warto dolonczyc ten Testosterol do tego bialka do konca miesaca? Dzieki!!!!
Do tego Bialka biore HMB jescze!!!
terrorsiejem
05-08-08, 16:49
testosterol to gówno produkowane dla idiotów :) niestety taka prawda :)
czuwajista
05-08-08, 17:31
Przecie¿ widaæ po pude³ku i nazwie ¿e to gówno :D Tak samo jak Met anabolon i Biosterol :D
Jak kupiles, to jestes stratny. Dla mnie to takie suplementowe placebo
12uxerbq34
05-08-08, 18:07
no jednak szczerosc boli bo chlopaki maja racje :) magabol nie wiem czy ta firma zrobila cos zadowalajacego :P jedynie odzywka typu Bulk w miare sie sprawdza a te testosterole biosterole srole :P chwyt marketingowy :P
*TERRORBLADE*
05-08-08, 19:16
A to najwiekszy bubel z Megabola a w dodatku superowo przereklamowany :P
dominator875
05-08-08, 19:55
testosterol 250 hmm..
mozesz wpierdalac kilo dzienniei huja zobaczysz,i nie wierz w to co pisze:,,lepsze ni¿ sterydy"heehhe
wez lepiej kreatyne =>bedziesz wygladal jak nakreatynowany panek:)
mozna zobaczyc po cenie co to gowno lepiej dolozyc i kupic cos lepszego
¿adnych testosteroli ,biosteroli czy dibencozide magnum jedyny efekt to wiêcej syfów sam testowa³em jak by³em g³upi jeszcze na prawdê nie warto.
Reflex__88
06-08-08, 11:56
"Mówi±c jêzykiem bardziej zrozumia³ym TESTOSTEROLTM250 podnosi w sposób naturalny nasz wewnêtrzny poziom testosteronu (nie dostarczaj±c go z zewn±trz, jak robi± to sterydy anaboliczne) do poziomu maksymalnego fizjologicznie" o ile mam dobre informacje w wieku 18 lat organizm sam wytwarza durze ilo¶ci testosteronu, mo¿e dlatego nie odczuwali¶cie efektów testosterolu, mo¿e to dla starszych panów jest... :)
ja bra³em z rok temu czyli 19,5 lat i mówie ¿e to shit !
tesh to bralem i po tym czulem sie taki hmm weselszy troszke i tyle ;p jak dla mnie to badziewie straszne kasa wyzucona w bloto
Zbyt mocny srodek te 18-20% podniesiony test. to nie prawda, w wielu krajach jest zakazany. Kazda kolejna tabletka powyzej normy daje kolejne 100% wiecej. Czesto porownywany do anapolonu jesli chodzi o sterydy. Oba w formie doustnej i o podobnej sile dzilania. Jedne z najmocniejszych srodkow oralnych na rynku. Z tym ze testosterol zwieksza poziom twoich hormonow do tak niebotycznych rozmiarow, ze w 80% przypadkow gdy megabol prowadzil badania w USA faceci musieli sie golic nawet 2 razy dziennie nie tylko na twarzy, gdyz klatka, plecy, ramiona i inne partie obrastaly rownie mocno! U kobiet fatalne skutki! Byl wsrod nich tez mlody mezczyzna, jeszcze nie w pelni rozwiniety bo tylko 18 lat. Jego penis przez kilkunastokrotny wzrost testosteronu urosl o 4cm podczas kuracji, a libido skoczylo na tyle ze sie nie kontrolowal i jednorazowo zgwalzil przeprowadzajaca badanie asystentke.
zartowalem, nie zawracaj sobie nawet tym glowy
haha ryniu dobre masz tu soga :p
dominator875
06-08-08, 19:26
a juz myslalem Ryniu ze Ci sterydy porzadnie mozg przetrzepaly
12uxerbq34
06-08-08, 19:32
JA czytalem i tak w myslach <co jest Qrwa?> xD ;P Dobre gratz
takie pisanie to wfekt testosterolu
terrorsiejem
06-08-08, 19:39
"Mówi±c jêzykiem bardziej zrozumia³ym TESTOSTEROLTM250 podnosi w sposób naturalny nasz wewnêtrzny poziom testosteronu (nie dostarczaj±c go z zewn±trz, jak robi± to sterydy anaboliczne) do poziomu maksymalnego fizjologicznie" o ile mam dobre informacje w wieku 18 lat organizm sam wytwarza durze ilo¶ci testosteronu, mo¿e dlatego nie odczuwali¶cie efektów testosterolu, mo¿e to dla starszych panów jest... :)
¿art ? :) czy czytanie opisów na allegro zrobi³o ci fiub¼dziu ? To nie dzia³a i tyle :) To jest poprostu nabijanie frajerów w butelke. KA¿dy kto ma pouk³adane w g³owie wie ¿e sterole roslinne maj± jedne dzia³anie-trzepanie portfela naiwnych biedaków. Ogólnie ta zasrana firma-megabol to jest nieporozumienie. Zarabiaj± na sezonowcach którzy chc± szybko i ³atwo i po jednym kupieniu jakiegokolwiek produktu m±d¿ej± albo sie poddaja bo nie widz± efektów :)
Reflex__88
07-08-08, 08:10
pewnie lepiej przywalic w dupe omnadren 250 ale ja tam sie nie znam... :P
a ja spytam
ilu panow madrych bralo testosterol?
ilu z was zrobilo przed i po suplementacji badania tescia ze wszyscy wiecie ze to gowno i nic nie dajace piguly?
moze chociaz jeden?
terrorsiejem
07-08-08, 10:28
nie od razu kox (chyba ¿e jeste¶ ju¿ gotowy) ale lepiej oddac te pieni±dze na dom dziecka :)
a co uros³e¶ w obwodach 20 cm po testosterolu ? hehe
dominator875
07-08-08, 10:32
ja bralem ale wiedzialem ze specyfik jest mega mocny dlatego ladowalem go w formie czopkow.kopalo bdb.,daje kopa wiekszego od fety polecam,6cm w bicepsie gwarantowane juz po 1 tabletce.
vlk=>te goffno kosztuje ok 20zl wiec jak myslisz ze co z Ciebie zrobi?Ronniego?
znajomemu doswiadczonemu pakierowi podnioslo poziom tescia. bral podwojne dawki, ale na niego zadzialalo. wiec bylbym ostrpznym z jezdzeniem po megabolu bez opamietania. czasem mozna sie przejechac i pomylic
a co do ceny... to ona nie wszystkim nie swiadczy. gdyby tak bylo to zabawki z muscle techa zamienialyby wszystkich w mutantow juz po pierwszym opakowaniu. a jakos tak sie niedzieje.:)
terrorsiejem
07-08-08, 10:40
huj w to ile kosztuje wystarczy popatrzec na sk³±d...
vlk twoja wypowiedz wieje takim dramatyzmem jak by¶ mówi³ o jakim¶ ufo które wyl±dowa³o u ciebie w ogródku :) i nie to ¿e sie przy**erdalam ale jak by to na ciebie dzia³a³o tzn ¿e jeste¶ cz³owiekiem szczê¶cia i powiniene¶ odebrac nagrode pieniê¿no± od megabola, albo jeste¶ naiwny i wydaje ci sie ¿e firma megabol wkoncu wynalaz³a co¶ co dzia³a na dodatek co¶ co ma w sk³adzie same ro¶linki (znane w kulturystyce ju¿ od dawna jednak nikt na nie nie zwraca³ uwagi i dalej tego nie robi bo nie dzia±³j±) i dzia³a jak mówi producent prawie jak steryd :) oprzytomnij :)
Ja bra³em i +30 kg na klatce :]
Do tego 3 cm w bicu i uros³em 3 cm. Naprawdê, cuda siê po tym dziej± :]
huj w to ile kosztuje wystarczy popatrzec na sk³±d...
vlk twoja wypowiedz wieje takim dramatyzmem jak by¶ mówi³ o jakim¶ ufo które wyl±dowa³o u ciebie w ogródku :) i nie to ¿e sie przy**erdalam ale jak by to na ciebie dzia³a³o tzn ¿e jeste¶ cz³owiekiem szczê¶cia i powiniene¶ odebrac nagrode pieniê¿no± od megabola, albo jeste¶ naiwny i wydaje ci sie ¿e firma megabol wkoncu wynalaz³a co¶ co dzia³a na dodatek co¶ co ma w sk³adzie same ro¶linki (znane w kulturystyce ju¿ od dawna jednak nikt na nie nie zwraca³ uwagi i dalej tego nie robi bo nie dzia±³j±) i dzia³a jak mówi producent prawie jak steryd :) oprzytomnij :)
to zaden dramatyzm
jedynie niechec do netowych szczekaczy, ktorzy powtarzaja wszystko za innymi chociaz ami niewiele przeczytali, zrobili, zjedli itd
no offence
i dlatego glownie odezwalem sie w tym temacie
ps te roslinki zamyka w tabsach nie tylko megabol. przeczytaj uwaznie sklady markowych supli chociazby\universala tam tez ich bedziesz mial od groma
dominator875
07-08-08, 18:05
Ja bra³em i +30 kg na klatce :]
Do tego 3 cm w bicu i uros³em 3 cm. Naprawdê, cuda siê po tym dziej± :]
cuda sie w Polsce nie dzieja:)
+30kg...taaaa!!!po koksie to bys moze zrobil
terrorsiejem
07-08-08, 19:05
wiem ale suplementy ¿adnej firmy oparte na nich nie przynosz± efektów (jak ju¿ to niewielkie nie maj±ce wp³ywu na osi±gi) a poziom te¶cia jak to poziom te¶cia lubi sie zmieniac i poprostu to ¿e do¶wiadczonemu koledze na wyniku testu wysz³o ¿e ma go wiêcej by³o czystym przypadkiem nie zwi±zanym z tymi cudownymi cukiereczkami.
paru kumpli bierze testosterol 250 ,zadne cuda juz wolal bym krete mono za 9 zl 60 tabs xd lub dekstroze za 19,90 jablkowa °.°
ja bra³em, i jestem zadowolony, masa podskoczy³a choæ g³ównie si³a, na forum b-f go¶ciu robi³ badanie poziomu w³asnego testosterou po braniu testosterlu i wyszlo ¿e ma podniesiony wiêc dzia³a tylko w dawce 3 kapsy dziennie a nie jeden,
pozdro
nowin a powiedz czy jak przestales brac to ci cos na sile albo na masie zeszlo?