Zaloguj siê

Zobacz pe³n± wersjê : Testosterol™ 250

Alex89
05-08-08, 16:46
Witam widzialem i czytalem o Testosterol™ 250. Chcialem sie zapytac czy warto to kupowac i czy to ma takie dzialanie jak opisane : Wyniki wykaza³y, ¿e zwi±zki te podawane wraz z dobrze zbilansowanym po¿ywieniem zwiêkszy³y przyrost masy miê¶niowej o 18-26%.
Teraz biore jescze do konca miesaca X5 Protein (Olimp) potem planuje sobie kupic "animal Pumpa". Warto dolonczyc ten Testosterol do tego bialka do konca miesaca? Dzieki!!!!

Alex89
05-08-08, 16:47
Do tego Bialka biore HMB jescze!!!

terrorsiejem
05-08-08, 16:49
testosterol to gówno produkowane dla idiotów :) niestety taka prawda :)

czuwajista
05-08-08, 17:31
Przecie¿ widaæ po pude³ku i nazwie ¿e to gówno :D Tak samo jak Met anabolon i Biosterol :D

MhL
05-08-08, 17:50
Jak kupiles, to jestes stratny. Dla mnie to takie suplementowe placebo

12uxerbq34
05-08-08, 18:07
no jednak szczerosc boli bo chlopaki maja racje :) magabol nie wiem czy ta firma zrobila cos zadowalajacego :P jedynie odzywka typu Bulk w miare sie sprawdza a te testosterole biosterole srole :P chwyt marketingowy :P

*TERRORBLADE*
05-08-08, 19:16
A to najwiekszy bubel z Megabola a w dodatku superowo przereklamowany :P

dominator875
05-08-08, 19:55
testosterol 250 hmm..
mozesz wpierdalac kilo dzienniei huja zobaczysz,i nie wierz w to co pisze:,,lepsze ni¿ sterydy"heehhe

wez lepiej kreatyne =>bedziesz wygladal jak nakreatynowany panek:)

damiano
06-08-08, 08:51
mozna zobaczyc po cenie co to gowno lepiej dolozyc i kupic cos lepszego

sts
06-08-08, 09:12
¿adnych testosteroli ,biosteroli czy dibencozide magnum jedyny efekt to wiêcej syfów sam testowa³em jak by³em g³upi jeszcze na prawdê nie warto.

Reflex__88
06-08-08, 11:56
"Mówi±c jêzykiem bardziej zrozumia³ym TESTOSTEROLTM250 podnosi w sposób naturalny nasz wewnêtrzny poziom testosteronu (nie dostarczaj±c go z zewn±trz, jak robi± to sterydy anaboliczne) do poziomu maksymalnego fizjologicznie" o ile mam dobre informacje w wieku 18 lat organizm sam wytwarza durze ilo¶ci testosteronu, mo¿e dlatego nie odczuwali¶cie efektów testosterolu, mo¿e to dla starszych panów jest... :)

sts
06-08-08, 14:00
ja bra³em z rok temu czyli 19,5 lat i mówie ¿e to shit !

bioly
06-08-08, 14:17
tesh to bralem i po tym czulem sie taki hmm weselszy troszke i tyle ;p jak dla mnie to badziewie straszne kasa wyzucona w bloto

Rynju
06-08-08, 16:48
Zbyt mocny srodek te 18-20% podniesiony test. to nie prawda, w wielu krajach jest zakazany. Kazda kolejna tabletka powyzej normy daje kolejne 100% wiecej. Czesto porownywany do anapolonu jesli chodzi o sterydy. Oba w formie doustnej i o podobnej sile dzilania. Jedne z najmocniejszych srodkow oralnych na rynku. Z tym ze testosterol zwieksza poziom twoich hormonow do tak niebotycznych rozmiarow, ze w 80% przypadkow gdy megabol prowadzil badania w USA faceci musieli sie golic nawet 2 razy dziennie nie tylko na twarzy, gdyz klatka, plecy, ramiona i inne partie obrastaly rownie mocno! U kobiet fatalne skutki! Byl wsrod nich tez mlody mezczyzna, jeszcze nie w pelni rozwiniety bo tylko 18 lat. Jego penis przez kilkunastokrotny wzrost testosteronu urosl o 4cm podczas kuracji, a libido skoczylo na tyle ze sie nie kontrolowal i jednorazowo zgwalzil przeprowadzajaca badanie asystentke.

zartowalem, nie zawracaj sobie nawet tym glowy

sts
06-08-08, 19:18
haha ryniu dobre masz tu soga :p

dominator875
06-08-08, 19:26
a juz myslalem Ryniu ze Ci sterydy porzadnie mozg przetrzepaly

12uxerbq34
06-08-08, 19:32
JA czytalem i tak w myslach <co jest Qrwa?> xD ;P Dobre gratz

Rynju
06-08-08, 19:39
takie pisanie to wfekt testosterolu

terrorsiejem
06-08-08, 19:39
"Mówi±c jêzykiem bardziej zrozumia³ym TESTOSTEROLTM250 podnosi w sposób naturalny nasz wewnêtrzny poziom testosteronu (nie dostarczaj±c go z zewn±trz, jak robi± to sterydy anaboliczne) do poziomu maksymalnego fizjologicznie" o ile mam dobre informacje w wieku 18 lat organizm sam wytwarza durze ilo¶ci testosteronu, mo¿e dlatego nie odczuwali¶cie efektów testosterolu, mo¿e to dla starszych panów jest... :)

¿art ? :) czy czytanie opisów na allegro zrobi³o ci fiub¼dziu ? To nie dzia³a i tyle :) To jest poprostu nabijanie frajerów w butelke. KA¿dy kto ma pouk³adane w g³owie wie ¿e sterole roslinne maj± jedne dzia³anie-trzepanie portfela naiwnych biedaków. Ogólnie ta zasrana firma-megabol to jest nieporozumienie. Zarabiaj± na sezonowcach którzy chc± szybko i ³atwo i po jednym kupieniu jakiegokolwiek produktu m±d¿ej± albo sie poddaja bo nie widz± efektów :)

Reflex__88
07-08-08, 08:10
pewnie lepiej przywalic w dupe omnadren 250 ale ja tam sie nie znam... :P

vlk
07-08-08, 10:27
a ja spytam

ilu panow madrych bralo testosterol?

ilu z was zrobilo przed i po suplementacji badania tescia ze wszyscy wiecie ze to gowno i nic nie dajace piguly?

moze chociaz jeden?

terrorsiejem
07-08-08, 10:28
nie od razu kox (chyba ¿e jeste¶ ju¿ gotowy) ale lepiej oddac te pieni±dze na dom dziecka :)

a co uros³e¶ w obwodach 20 cm po testosterolu ? hehe

dominator875
07-08-08, 10:32
ja bralem ale wiedzialem ze specyfik jest mega mocny dlatego ladowalem go w formie czopkow.kopalo bdb.,daje kopa wiekszego od fety polecam,6cm w bicepsie gwarantowane juz po 1 tabletce.
vlk=>te goffno kosztuje ok 20zl wiec jak myslisz ze co z Ciebie zrobi?Ronniego?

vlk
07-08-08, 10:38
znajomemu doswiadczonemu pakierowi podnioslo poziom tescia. bral podwojne dawki, ale na niego zadzialalo. wiec bylbym ostrpznym z jezdzeniem po megabolu bez opamietania. czasem mozna sie przejechac i pomylic

a co do ceny... to ona nie wszystkim nie swiadczy. gdyby tak bylo to zabawki z muscle techa zamienialyby wszystkich w mutantow juz po pierwszym opakowaniu. a jakos tak sie niedzieje.:)

terrorsiejem
07-08-08, 10:40
huj w to ile kosztuje wystarczy popatrzec na sk³±d...
vlk twoja wypowiedz wieje takim dramatyzmem jak by¶ mówi³ o jakim¶ ufo które wyl±dowa³o u ciebie w ogródku :) i nie to ¿e sie przy**erdalam ale jak by to na ciebie dzia³a³o tzn ¿e jeste¶ cz³owiekiem szczê¶cia i powiniene¶ odebrac nagrode pieniê¿no± od megabola, albo jeste¶ naiwny i wydaje ci sie ¿e firma megabol wkoncu wynalaz³a co¶ co dzia³a na dodatek co¶ co ma w sk³adzie same ro¶linki (znane w kulturystyce ju¿ od dawna jednak nikt na nie nie zwraca³ uwagi i dalej tego nie robi bo nie dzia±³j±) i dzia³a jak mówi producent prawie jak steryd :) oprzytomnij :)

simonides
07-08-08, 11:11
Ja bra³em i +30 kg na klatce :]
Do tego 3 cm w bicu i uros³em 3 cm. Naprawdê, cuda siê po tym dziej± :]

vlk
07-08-08, 14:46
huj w to ile kosztuje wystarczy popatrzec na sk³±d...
vlk twoja wypowiedz wieje takim dramatyzmem jak by¶ mówi³ o jakim¶ ufo które wyl±dowa³o u ciebie w ogródku :) i nie to ¿e sie przy**erdalam ale jak by to na ciebie dzia³a³o tzn ¿e jeste¶ cz³owiekiem szczê¶cia i powiniene¶ odebrac nagrode pieniê¿no± od megabola, albo jeste¶ naiwny i wydaje ci sie ¿e firma megabol wkoncu wynalaz³a co¶ co dzia³a na dodatek co¶ co ma w sk³adzie same ro¶linki (znane w kulturystyce ju¿ od dawna jednak nikt na nie nie zwraca³ uwagi i dalej tego nie robi bo nie dzia±³j±) i dzia³a jak mówi producent prawie jak steryd :) oprzytomnij :)

to zaden dramatyzm

jedynie niechec do netowych szczekaczy, ktorzy powtarzaja wszystko za innymi chociaz ami niewiele przeczytali, zrobili, zjedli itd
no offence

i dlatego glownie odezwalem sie w tym temacie

ps te roslinki zamyka w tabsach nie tylko megabol. przeczytaj uwaznie sklady markowych supli chociazby\universala tam tez ich bedziesz mial od groma

dominator875
07-08-08, 18:05
Ja bra³em i +30 kg na klatce :]
Do tego 3 cm w bicu i uros³em 3 cm. Naprawdê, cuda siê po tym dziej± :]

cuda sie w Polsce nie dzieja:)
+30kg...taaaa!!!po koksie to bys moze zrobil

terrorsiejem
07-08-08, 19:05
wiem ale suplementy ¿adnej firmy oparte na nich nie przynosz± efektów (jak ju¿ to niewielkie nie maj±ce wp³ywu na osi±gi) a poziom te¶cia jak to poziom te¶cia lubi sie zmieniac i poprostu to ¿e do¶wiadczonemu koledze na wyniku testu wysz³o ¿e ma go wiêcej by³o czystym przypadkiem nie zwi±zanym z tymi cudownymi cukiereczkami.

attrywa
07-08-08, 20:32
paru kumpli bierze testosterol 250 ,zadne cuda juz wolal bym krete mono za 9 zl 60 tabs xd lub dekstroze za 19,90 jablkowa °.°

nowin
10-08-08, 16:22
ja bra³em, i jestem zadowolony, masa podskoczy³a choæ g³ównie si³a, na forum b-f go¶ciu robi³ badanie poziomu w³asnego testosterou po braniu testosterlu i wyszlo ¿e ma podniesiony wiêc dzia³a tylko w dawce 3 kapsy dziennie a nie jeden,
pozdro

Alex89
10-08-08, 19:38
nowin a powiedz czy jak przestales brac to ci cos na sile albo na masie zeszlo?

nowin
10-08-08, 22:23
nie, wszytko zosta³o