PDA

Zobacz pełną wersję : koktajl a trądzik

michall35
26-07-08, 18:07
Od dawna mam trądzik lecz kiedy zacząłem pić koktajl- jajko z różnymi owocami zmiksowane z mlekiem miałem dużo "czystszą" twarz a teraz kiedy przestałem pić te koktajle znowu mam te pryszcze co może być przyczyną tego zaniku a teraz powstawania pryszczy ??

sts
26-07-08, 19:55
syfy to syfy raz wyjdą raz nie też mam z tym problem * raz wziełem dibencozide z 5 tab i już wyszły więc se darowałem.

PanAntek
26-07-08, 20:41
też mam ten problem,,, ale zauważyłem że przy gainerze więcej mi wyskakuje syfów;/ ehh nie wiem może macie jakieś pomysły na syfy?:D próbowałem już wielu sposobów i nic... chyba musze isć w pon do dermatologa...

sts
26-07-08, 20:46
mi nie po gainerze a jaki pijesz nie pij czekoladowego ani nic z kakałem bo od tego możesz mieć.

PanAntek
26-07-08, 21:58
No właśnie że to waniliowy gainer... a kakao nie pije i już wogóle nie jadam słodyczy... nie wiem w czym jest powód:// tych syfów

MhL
26-07-08, 22:48
Witaminki w owocach Tobie pomogly :D

sts
27-07-08, 08:27
no widzisz takie przesrane życie z syfami :p nic tylko sie *****

VegetaSSJ3
27-07-08, 12:10
Najlepsza rada wruc do koktajli moze przejdzie he he

michall35
27-07-08, 13:48
OK tylko że kaktajli już nie robie bo nie ma już owoców na ogrodzie jak myślicie jakieś witaminy mogą dać podobny efekt jak te koktajle .
Też zamówiłem gainer mass xxl i boje się że po jego zażywaniu znowu wyskoczy mi pełno

VegetaSSJ3
27-07-08, 15:13
Cynk i magnez wit C takie zazywaj

Blackphoenix
27-07-08, 17:44
Od dawna mam trądzik lecz kiedy zacząłem pić koktajl- jajko z różnymi owocami zmiksowane z mlekiem miałem dużo "czystszą" twarz a teraz kiedy przestałem pić te koktajle znowu mam te pryszcze co może być przyczyną tego zaniku a teraz powstawania pryszczy ??

Powiedz mi czy picie koktajlu wiąże się z tym że zacząłeś chodzić na siłownie ?

sts
27-07-08, 19:01
tak przy okazji ma ktoś jakiś link do aptecznego zma albo jakąś nazwę bo nie moge znaleść :(

Moody
27-07-08, 22:25
ziomek kup sobie masc na tradzik cynk nie jedz ostrych potraw i co 3dni jedz torebke kaszy gryczanej bo oczyszcza

Blackphoenix
27-07-08, 23:15
jeśli chodzi o maści to polecam BREVOXYL Ale również należy zadbać o cerę z zewnątrz i do tego polecam L'oreal Paris Menexpert: Pure&Matte. Dochodzę do wniosku że to tylko zbieg okoliczności z tym koktajlem, teraz jest ciepło , twarz się poci a pory przez kurz w powietrzu zatykają się prowadząc do zmian zapalnych - trądziku, więc dobrze jest Panowie zadbać o cerę szczególnie teraz :) Pozdrawiam

milan22
09-08-08, 22:47
ale jednego nie rozumiem dlaczego przestales pic ten koktajl
przeciez mowiles jak to wcinales to troche ci zeszlo
jajo to bialko
owoce to witaminy
mleko to wapn i bialko przedewszystkim
polecil bym ci jakas wode na tradzik w aptece takie sa tylko nie wiem czy na recepte czy nie albo masci moj brat takie cos mial ibral ta wode na tradzik i powoli powoli mu przechodzilo jednak mysle ze calkowity zanik tradziku(syfów) przechodzi z wiekiem.
Jesli ci pomoglem rzuc SOGA bo lipnie u mnie...

Bull1
10-08-08, 16:27
Zauwazylem ze od Gain Bolica 6000 Olimpu ( truskawka) wyskoczylo mi masa syfów na nosie.

milan22
11-08-08, 12:24
kurde to nie wiem co to moze byc mojego kolegi kolega bral magnuma 8000 i tez go dtrasznie wysypywalo szczegolnie na plecach strasznie i przestal brac moze truskawka jakos tak na ciebie dziala ze cie tak syfi nie wiem spróbój moze waniliowego bo ja tez juz kiedys slyszalem ze od truskawki w gainerkach moze sypnac nie wiem proponowal bym odstawic gain bolica i przestawic sie na innego gainerka lub wogole nie brac do poki by ci zeszly syfy a pozniej to bys zobaczyl jak bedzie
RZUC SOGA JAK CI SIE NUDZI BO LIPNIE U MNIE>>>

HuGsoN
11-08-08, 12:30
Gdzieś tu ja pisałem o trądziku, kupicie sobie izotec, ja miałem mega krosty, jedno opakowanie, nie mam nic, ale najpierw zanim to weźmiecie robicie badania, morfologie z rozmazem, koniecznie z lekażem konsultacja zanim się zdecydujecie.

PanAntek
12-08-08, 10:12
a ten izotek jak długo sie stosuje i czy to jest jakaś maść czy tabletki? i ile kosztuje? i jest tylko na recepte ?

deskjet
12-08-08, 10:32
W tabletkach, na recepte i bardzo drogi, ale z tego co czytalem na roznych forach to warto w niego zainwestowac. Jest to tzw. "ostatnia deska ratunku". Moto2004:

1. kiedy skonczyles zażywać izotek?
2. czy to prawda, ze na początku zaywania (przez kilka tygodni) jest dosyc spory wysyp krost, dopiero pozniej przechodzą ?
3. jak buzia? robią sie jescze jakies pojedyncze czy też cera jest praktycznie całkowicie pozbawiona niedoskonałości?