Zobacz pełną wersję : koktajl a trądzik
Od dawna mam trądzik lecz kiedy zacząłem pić koktajl- jajko z różnymi owocami zmiksowane z mlekiem miałem dużo "czystszą" twarz a teraz kiedy przestałem pić te koktajle znowu mam te pryszcze co może być przyczyną tego zaniku a teraz powstawania pryszczy ??
syfy to syfy raz wyjdą raz nie też mam z tym problem * raz wziełem dibencozide z 5 tab i już wyszły więc se darowałem.
też mam ten problem,,, ale zauważyłem że przy gainerze więcej mi wyskakuje syfów;/ ehh nie wiem może macie jakieś pomysły na syfy?:D próbowałem już wielu sposobów i nic... chyba musze isć w pon do dermatologa...
mi nie po gainerze a jaki pijesz nie pij czekoladowego ani nic z kakałem bo od tego możesz mieć.
No właśnie że to waniliowy gainer... a kakao nie pije i już wogóle nie jadam słodyczy... nie wiem w czym jest powód:// tych syfów
Witaminki w owocach Tobie pomogly :D
no widzisz takie przesrane życie z syfami :p nic tylko sie *****
VegetaSSJ3
27-07-08, 12:10
Najlepsza rada wruc do koktajli moze przejdzie he he
OK tylko że kaktajli już nie robie bo nie ma już owoców na ogrodzie jak myślicie jakieś witaminy mogą dać podobny efekt jak te koktajle .
Też zamówiłem gainer mass xxl i boje się że po jego zażywaniu znowu wyskoczy mi pełno
VegetaSSJ3
27-07-08, 15:13
Cynk i magnez wit C takie zazywaj
Blackphoenix
27-07-08, 17:44
Od dawna mam trądzik lecz kiedy zacząłem pić koktajl- jajko z różnymi owocami zmiksowane z mlekiem miałem dużo "czystszą" twarz a teraz kiedy przestałem pić te koktajle znowu mam te pryszcze co może być przyczyną tego zaniku a teraz powstawania pryszczy ??
Powiedz mi czy picie koktajlu wiąże się z tym że zacząłeś chodzić na siłownie ?
tak przy okazji ma ktoś jakiś link do aptecznego zma albo jakąś nazwę bo nie moge znaleść :(
ziomek kup sobie masc na tradzik cynk nie jedz ostrych potraw i co 3dni jedz torebke kaszy gryczanej bo oczyszcza
Blackphoenix
27-07-08, 23:15
jeśli chodzi o maści to polecam BREVOXYL Ale również należy zadbać o cerę z zewnątrz i do tego polecam L'oreal Paris Menexpert: Pure&Matte. Dochodzę do wniosku że to tylko zbieg okoliczności z tym koktajlem, teraz jest ciepło , twarz się poci a pory przez kurz w powietrzu zatykają się prowadząc do zmian zapalnych - trądziku, więc dobrze jest Panowie zadbać o cerę szczególnie teraz :) Pozdrawiam
ale jednego nie rozumiem dlaczego przestales pic ten koktajl
przeciez mowiles jak to wcinales to troche ci zeszlo
jajo to bialko
owoce to witaminy
mleko to wapn i bialko przedewszystkim
polecil bym ci jakas wode na tradzik w aptece takie sa tylko nie wiem czy na recepte czy nie albo masci moj brat takie cos mial ibral ta wode na tradzik i powoli powoli mu przechodzilo jednak mysle ze calkowity zanik tradziku(syfów) przechodzi z wiekiem.
Jesli ci pomoglem rzuc SOGA bo lipnie u mnie...
Zauwazylem ze od Gain Bolica 6000 Olimpu ( truskawka) wyskoczylo mi masa syfów na nosie.
kurde to nie wiem co to moze byc mojego kolegi kolega bral magnuma 8000 i tez go dtrasznie wysypywalo szczegolnie na plecach strasznie i przestal brac moze truskawka jakos tak na ciebie dziala ze cie tak syfi nie wiem spróbój moze waniliowego bo ja tez juz kiedys slyszalem ze od truskawki w gainerkach moze sypnac nie wiem proponowal bym odstawic gain bolica i przestawic sie na innego gainerka lub wogole nie brac do poki by ci zeszly syfy a pozniej to bys zobaczyl jak bedzie
RZUC SOGA JAK CI SIE NUDZI BO LIPNIE U MNIE>>>
Gdzieś tu ja pisałem o trądziku, kupicie sobie izotec, ja miałem mega krosty, jedno opakowanie, nie mam nic, ale najpierw zanim to weźmiecie robicie badania, morfologie z rozmazem, koniecznie z lekażem konsultacja zanim się zdecydujecie.
a ten izotek jak długo sie stosuje i czy to jest jakaś maść czy tabletki? i ile kosztuje? i jest tylko na recepte ?
W tabletkach, na recepte i bardzo drogi, ale z tego co czytalem na roznych forach to warto w niego zainwestowac. Jest to tzw. "ostatnia deska ratunku". Moto2004:
1. kiedy skonczyles zażywać izotek?
2. czy to prawda, ze na początku zaywania (przez kilka tygodni) jest dosyc spory wysyp krost, dopiero pozniej przechodzą ?
3. jak buzia? robią sie jescze jakies pojedyncze czy też cera jest praktycznie całkowicie pozbawiona niedoskonałości?