Zobacz pełną wersję : tak sobie czasami cwicze
Siemanko. Postanowiłem wysłac swoje fotki na forum. jak chcecie to komentujcie jak nie to nie:). pozdrawiam. Jedna fotka jest przed wydziarganiem sie , a następna po. Pozdrawiam
lapy fajne ale reszta marnie :P masy full nic tylko rzezbic :)
teraz sezon sie zaczyna to moze jakies brzuszki.masssssa jest i dobrze teraz przerobic i bedzie git
oSiŁeK_sNd
24-06-08, 17:48
troche brakuje proporcji...łapy wyrośnięte a bareczki małe hehe śmiesznie :] jak ćwiczysz czasami to może warto by sie zabrać za bareczki i klatke bo marnie
VegetaSSJ3
24-06-08, 18:21
Zgadzam sie z reszta lapy to masz juz ho ho ale reszta to sam smalec wiec zabieraj sie do ciecia miecha no i przy okazji opowiedz cos co masz za soba i jakie wyniki silowe
WojtekQ111
24-06-08, 22:46
.................................................. ......................................
witam ponownie.
cos o mnie - ćwicze od kilku lat ale niestety nie regularnie(mam kilkunasto miesięczne przerwy) spowodowane sa one pracą. ostatnio fakt troche zarosłem smalcem, ale zaczynam diete i redukcje. rekord na klate to 130- 3 razy. łapa jak pisałem w opisie o mnie 46-47, klata 130.
ps : i tak myslałem ze ze mnie bardzie pojedzieci
pozdrawiam
tu mam jeszce jedną fotke
Tak jak pisali wyżej. Teraz skup sie bardziej na klacie, no i zacznij rzeźbić brzuch. Ale łapy na 5 :)
witam ponownie.
cos o mnie - ćwicze od kilku lat ale niestety nie regularnie(mam kilkunasto miesięczne przerwy) spowodowane sa one pracą. ostatnio fakt troche zarosłem smalcem, ale zaczynam diete i redukcje. rekord na klate to 130- 3 razy. łapa jak pisałem w opisie o mnie 46-47, klata 130.
ps : i tak myslałem ze ze mnie bardzie pojedzieci
pozdrawiam
no masy to masz sporo, wiec redukcja musi byc. Brałeś kiedyś jakieś suplementy, albo coś mocniejszeg czy po prostu genetycznie jestes byk? :) pozdro
tak ,wziąłem dwa cykle kreatyny, bcaa, hmb ale to było dawno. na marginesie to genetyka ma duze znaczenie.
pozdrawiam hans87
Zrób redukcję i będzie Git!
Wg mnie zajebiscie-kawal chlopa i o to chodzi:D No ale wszyscy wiemy jak ciezko jest redukowac;/ To wymaga duzej sily woli
tak ,wziąłem dwa cykle kreatyny, bcaa, hmb ale to było dawno. na marginesie to genetyka ma duze znaczenie.
pozdrawiam hans87
oczywiście że genetyka ma duże znaczenie... tacy troche pocwiczą i się ładnie rozrastają. ja niestety zawsze byłem wątłej budowy ciała, ale nie jest najgorzej :) pozdro
czuwajista
25-06-08, 17:37
Łapki fajne, ale klata mizerna ;) Masz masę..
barki, klatka,i ten brzuszek do poprawy.
Kawal chlopa z Ciebie
Pol roczny trening lekko wspomagany suplementacja i super sie wyrzezbisz.
Ale praca, skad ja to znam.
Zycze wiecej wolnego i sil do treningu, Predyspozycje juz masz.
dobra masa , tak jak wyzej --> redukcja i bedzie spoko , z brzuchem musisz cos zrobic ale i tak nie jest najgorzej , pozdro
Damian st-ce
25-06-08, 20:19
U mnie też były przerwy spowodowane pracą. Łapy gitara. Rzeźbić czas....:)
*TERRORBLADE*
02-07-08, 17:25
Graby Kozackie xD
No ,ale mile widziana redukcja :P