Zobacz pełną wersję : Prosze o porade Dziękuje z gury!
Witam szykuje sie do kolejnego cyklu. Trochę puźno, ale to przez prace. Nie wiem co wybrać może mi polecicie, miałem już kilka cyklów na MONO, TCM, NITRO i Cell Pumpie, teraz jakiś stack. Ale Co?? Massacra Crea Fusion, Knockout, Horse Power, No-Xplode? Co radzicie prosze pomożcie!
mozesz sprubowac Nitro Energized, miałem ostatnio kilka dawek i niezle sobie daje rade :-)
czuwajista
04-06-08, 10:56
Kup sobie Storma lub HP i połącz z boosterem typu no-xplode lub Shockiem(ale teraz nie ma dobrych opini)
marcinmks1
04-06-08, 11:01
Ja bym sprobowal HP i Deca stak. Powinno ladnie klepac. DS tylko przed treningiem.
A mam pytanie. Znacie jakieś opinie o Massacrea Crea Fusion? Bo to mnie interesuje? Czy HP można brać samo z białkiem i jakie efekty mieliście po HP??Mam jakieś 200zł i chce za to kupić dobry Stack
powiem tak na massacre to nawet nie patrz z wyżej wymienionych to storma&schocka ja ostatnio robiłem no-xplode z mono powiem ci ze jestem bardzo zadawolony :)
ja bralem Storm+Shock i mnie tak nie kopnał jak teraz biore NOZ+Deca Stack. ten zestaw dla mnie jakos o wiele lepiej działa.. duzo przybrałem na masie i siła poszła duzo. brat bierze no x plode i x panda mowi ze pompa po no x plode jest bardzo dobra nawet lepsza niz po DS ale to tylko pompa...
No właśnie zależy mi na dobrym stacku i w miare dobrych przyrostach? Z czym polonczyc Knockout albo X Panda?
wolałbym Xpanda połaczyl bym go z NanoVApor lub No Xplode.
Dzięki wielkie. Więc wnioskuje, że to MassCrea to przereklamowany towar?
sam nie wiem chlopcy co wziosc, x pand knockout crea fusion naprawde dylemat, dajcie cos na dobry cykl
Wszystko jest przereklamowane.
Mozesz polaczyc XP z KO
No tak ale niektóre odżywki zawsze są warte spożycia np Kreatyna Mono Vitalmax.. Może Horse Power?
Prosze o odpowiedź
A kiedy ostatnio leciałeś na mono?
terrorsiejem
08-06-08, 10:23
polecam cell pump jak na pierwszego stacka.
On leciał już na CP, przeczytaj temat.
Skuś się na Storm&Shock jak Ci wszyscy doradzali. Chyba, że jesteś jakoś uprzedzony do firmy Universal...
A jak nie, to możesz na mono jakieś lepsze wskoczyć znowu.
terrorsiejem
08-06-08, 11:02
storm bardzo fajny jest :) też polecam :) fakt nie doczytalem.
Ok widzę, że StoCk i Storm to dobre polączenie. Co do firmy uniwersal to jestem przekonany, chyba jak więszkość. A może by tak jeszcze Animal Pack?
Animal Pak*
Jak najbardziej można, jeżeli masz finanse i nie potrzebujesz czegoś innego np jakiejś odżywki białkowej, węglowodanowo-białkowej.