Zobacz pełną wersję : 10ml Nandorolone + 17ml Omnadren [relacja]
ciaastek91
04-08-08, 22:51
Dla mnie satysfakcja jest to jak kobieta powie mi - " ale twój triceps jest słodki ", a ja jej odpowiem - "sam na niego pracowałem 2 lata :P".
no widzisz, a do mnie podbija kolezanka i mowi:'oo przytyrales.. brales jakies srodki antydopingowe?'
a jakie to sa srodki antydopingowe?
antydopingowe -.- o.O lol
Dziwny przyrsot zanowtowalem
Po spadku masa skoczyla o 1kg a biceps wroci na miejsce o 1cm ...
Cos za duzo w bicu a za malo w masie!?
ciaastek91
05-08-08, 11:23
wy mi powiedzcie co to sa srodki antydopingowe ;p
chyba testy antydopingowe xD
*TERRORBLADE*
06-08-08, 11:29
'oo przytyrales.. brales jakies srodki antydopingowe?' ---> na moje to ironia ze strony koleżanki dla ciastka ;)
*Ale może być ,że się myle i wtedy pytam coz to te srodki atydopingowe :P
To coś jak środki antykoncepcyjne :P ??
Prezydent_1c
07-08-08, 15:42
Pomyliło się dziewczynie a wy się śmiejecie :D :D To jest poprostu niewiedza ludzi o tym sporcie, tak jak o boksie dla przykłądu : każdy kto ogląda boks mówi ale "mordobicie" a w rzeczywistości tak nie jest bo tam jest bardzo dużo strategi i pomysłu + bardzo duże umiejetności i doskonałem przygotowanie kondycyjne i siłowe bo nie ma tam "bezmyślnych" uderzeń.
co sadzicie by na 1 wrzesnia, przed wyjazdem na studia (no i w czasie, bo sie przeciagnie do pazdziernika) zaaplikowac wino + propa ?
Celuje w czysty miesien
ciaastek91
10-08-08, 19:16
a jak wyjedziesz, to bedziesz mial mozliwosc trzymania diety i trenowania?
bo u mnie w miescie przyjezdni studenci to suchy chleb popijaja piwem ;pp
hehe no wlasnie sie tak zastaniwam a czy moze nie sprobowac jakiegos miesiecznego cyklu na dobrych odzywach zamaist tego
Pierwsze 2 lata studiowania to istny Bagdad. Cioemno - Jasno - Ciemno - Jasno. Szkoda cyklu, odzywki a mocniejsze srodki zrobil bym po pierwszym semestrze po sesji :P
I nadeszla kumulacja ze tak powiem ;)
Od 1 wrzesnia wracam z dalsza relacja ! Tym razem wino solo ;) Mam nadzieje ze w polaczeniu z moim zapalem i dopieszczeniem szczegolow da efekty :) ostaram sie tym razem tez robic maksy silowe.
Co do produktu to 2 flakoniki 10ml stezenie 50mg
Dawkowanie 50mg e2d
Odblok 12 clomu
Suplementacja tribulusem (bo dostalem za free), aakg, l-glutamina, leucyna, gainerem, bialkiem, do tego ZMA. Nie wiem co dodac na stawy?
Bedzie 2kg czystego miecha bede zadowolony baardzooo
jaki to wins?
dlaczego solo?
solo dla tego bo kazdy srodek ktory by pasowalo dolozyc (a zastanawialem sie nad propem) powodowalby u mnie zmiany skorne. A tego nie chce za zadne skarby! Pozatym interesuje mnie wyciagniecie wody i nawet minimalny 1-2kg przyrost czystego miesnia. Mysle ze to na samym wieni osigane?
chcesz zejsc z wagi, dolozyc 1-2 kg suchego miecha, pozbyc sie zaleglego fatu walnij wins + clen
zejsc z wagi jakos nie chce ale mysle czy by nie dolozyc clena bo jeszcze mam
mozesz inna opcje poleciec
wins solo
pozniej kreta monohydrat + clen
tak czytam i czytam o tym winie. No i niby ten w tabsach bije watrobe ale za to przez to ze przechodzi przez ta faze daje powiekszone efekty anaboliczne. Potem ze ten w strzalach jest jakosciowo lepszy. A na koniec ze pijac zawartosc amp. bedzie to samo co bym oralne uzyl !
Ale mysle ze iniekcyjne winko bedzie dobrym pomyslem, lepszym niz tabs
ciaastek91
20-08-08, 23:13
no kazdy wins jest 17alfa, wiec ten z flakonu mozna normalnie pic, ale w takim razie dlaczego nie kupic w tabsach?
strzaly oszczedza watrobe, nie mowie, ze w ogole ja omina, ale napewno zmniejsza niekorzystne dzialanie na ten organ.
podobno wino oral przechodzac przez watrobe, jest czesciowo neutralizowane przez nia, tracac przy tym swoje wlasciwosci. ale nie mam na ten temat pewnych informacji, wiec moze ktos ten temat rozwinie ;p
win tbl i tak jest metabolizowane w watrobie, tyle tylko ze nie ma tego tzw "first pass" poierwszego przejscia,
to o czym piszesz ryniu to prawda, tbl podbijaja IGF, a wersje inj mozna spokojnie pic
doczekam sie na odp jakie to wina?
wina wina... Poki nie mam w lapie zawsze moge zmienic. Co sadzisz iniekcje zostawic?
wino injekcyjne działa zdecydowanie lepiej niż forma doustna (tabsy, płyn do picia), picie winsa injekcyjnego było by głupotą jak już to lepiej typowy płyn do picia bo minigramowo bedzie o wiele więcej a wyjdzie o wiele taniej.
dla tego vold iniekcje wezme ;)
postanowilem przenies cykl z 1 wrzesnia na 1 pazdziernika! Mianowicie dal tego ze przez miesiac musze wroicc do formy po wyjezdzie i zgubieniu kilogramow. Nadczynnosc hormonow tarczycy okropnie przeszkadza w utrzymywaniu wagi, nie mowiac juz o jej nabieraniu :/
Co do cyklu to bedzie w nim meta + wino
Jak rozplanowac jesli hce dolaczyc mete (dawka mety minimalna 15mg ed zeby tylko lepszy kickstart byl i by bylo co ciac na winie)
1-4 meta 20mg
1-6 wins 30mg
mety chce 15mg bo wieksze dawki zauwazalnie mnoza liczbe wypryskow skornych
no to jak wiesz sam to po co pytasz?
a wino moze byc 50mg e2d?
tak iniekcyjne, chyba ze chcesz bym prelewal mililitr i troszeczke na dwie porcje :P
po co niby?
jak pisalem o oral 30mg ed
jak inj to 50mg e2d
50mg co 2 dni, nie jest to za wiele ale bedzie działac
od 8 dni jestem na cyklu. Musze poprawic diete. Studia i zajecia od rana do wieczora nie sprzyjaja temu. Sila jestem zaskoczony ! W kazdym cwiczeniu poszlo w gore. W wycisku na prostej nawet o 10kg zwiekszyl sie ciezar brany na serie
Po 8 dniach nie ma sie co rewelacji spodziewać chodz jak mówisz że siła ładnie skoczyła to jest ok, masy sie po samym winie nie ma co spodziewać ale napewno poprawisz definicje i obwody powinny troszke się zwiększyć ale niestety żarcie i treningi to podstawa.
no zrobilem poki co 2kg na wadze na plus dawka mety minimalna - 15mg
zostalo mi jeszcze sporo wina a waga 90 kg ;D Ladna twardosc i brzuch jakby sam sie rzezbi bez cwiczen jakis kolosalnych. lapa + 1cm
przy tej wadze dawka 15mg to mniej niż minimum
dodaj do tego to ze odstawilem (wiesz z jakich smiesznych powodow ;) bedac gdzies lekko ponad 50 tabs ! i jade na samym winie od tamtej rozmowy.
Jestem pozytywnie zaskoczony ze tak kopie
ciaastek91
07-11-08, 13:38
a sila jak?
dalej utrzymuje sie wysoki skok cwiczonego ciezaru :)
leci kolejny dzien odbloku. Waga ktora spadla to 1kg (dla mojego organzimu to zawsze szok i szybko leci), wymiary zostaly. Nie zanosi sie na wieksze spadki jesli bede trzymal diete. Teraz od poniedzialku kreatyna i dalsze treningi. Sily bez spadkow (10kg roznicy wm ciezarze na serie)
NIKOLIS 168
22-11-08, 19:40
Masz w planach nastepny cykl???
mysle nad ph
ALE MUSZE WALCZYC Z ROSTEPAMI ! ! ! ROZPADAM SIE ! ! !
NIKOLIS 168
23-11-08, 17:08
nie ciekawie, stosujesz masci dla kobiet w ciazy ?
Jesli chodzi o ph nad czym myslisz?
przegladnij swoj temat o ph i tam wybralem jedna pozycje
NIKOLIS 168
23-11-08, 20:55
M-drol ?
NIKOLIS 168
25-11-08, 16:45
aha uwazaj bo to silny srodek... ale jestem peien ze sie dobrze zabezpieczysz.
Na róznych forach chwala połaczenie m-drol + prop.
Choc solo tez powinien dac zadowalajace efekty.
Kiedy ruszasz?
zrobie sobie dluzsza przerwe teraz i bedzie na sucho
Jestem ciekawy efektow, zdasz relacje ??
NIKOLIS 168
26-11-08, 14:48
ja ruszam w marcu, z czym wielka tajemnica bo sam niewiem...
superdrol, epistane hmm okaze sie pozdro!
relacja obowiazkowa !
NIKOLIS 168
27-11-08, 15:43
czyli interesuje cie tzw. mokra masa?
Polecam Phera mass z Kilosport.
DAJCIE HELPA BO COS ZE MNA NIE TAK... Juz kilka miesiecy temu mialem wysokie cisnienie (135 jakos) a teraz mam (mierzylem 3 razy)
148-152/78-80
puls 48-50
Bije mocno i wolno, bardzo wolno
niby nie takie wysokie ale i tak wysokie cisnienei przy niskim pulsie.
Wykluczam brak magnezu, b6 czy potasu
Wykluczam zla diete
Wykluczam palenie i picie
Hmmm jesli tarczyca mialaby miec na to wplyw to stwierdzam u siebie nadczynnosc bo mam wszelkie objawy nadczynnosci tarczycy
zbadaj poziom hormonow tarczycy, zrob ekg,
na od razu mozesz dolozyc czosnek w capsach zeby nie co zbic cisnienie - bo sadze ze na razie na Prestarium jest za wczesnie,
co ty tak kurwa zmieniasz te nicki???
ukrywasz sie za dlugi czy jak hehehehe ;)
a no dla tego ze juz moglem wrocic do tego poprzedniego ;) wiec zmienilem na podobny by nie wyszukiwalo poprzedniego w google ;)