Zobacz pełną wersję : 10ml Nandorolone + 17ml Omnadren [relacja]
Witam!
Zaczynamy relacje z cyklu 10ml deka (DB Pharma) + 17ml oma (Jelfa).
Cykl 8 tygodniowy, odblokowanie 30 tabl. clomidu + 5000ui pregnylu.
Dane:
Wzrost 185,5cm
Waga 82kg
Wiek w lipcu 19 lat
Przebyte SAA 3 (w tym tylko ostatni z glowa, dwa pierwsze - zerowe efekty jak to robia ci ktorzy sie lapia za sterydy niewiele o tym wiedzac, meta, meta+oma, meta+prop)
Ramie 41cm
Pas 80
(reszta nie mierzona badz pewien nie jestem)
Zalozenia treningowe:
3 x w tyg zawsze superserie, w zaleznosci od poprawy regenracji zwiekszenie do 4 treningow, a6w przez cale 8 tyg.
Zalozenia dietetyczne:
Dieta bogata w weglowodany zlozone i bialko. Nie bede tu sie zbytnio rozpisywal (5 sporych posilkow+mniejsze)
Dodatkowa suplementacja:
Odzywki typu: gainer, carbo, bialko (okolo 3 x dziennie), OMGA-3, cynk, sylimarol, BCAA, wit. B6
! ! ! START ! ! !
Bede opisywal jedynie dni iniekcyjne (chyba ze sie cos stanie) i od 3 tygodnia dodatkowo kontrola wagi + dni treningowe.
Licze ze jeszcze jeden uzytkownik dojdzie do relacji
21.04.08
Iniekcja
Bolesnosc przy wbijaniu - niewielka
Stan po wbiciu - bez bolesci
Miejsce - posladek
Wykonanie - samemu
Sprzet - igla 1,1 nabieranie, 0,6 wbijanie, strzykawka 2ml
Krwawienie/wyplywanie soku - minimalne krwawienie
brakuje tylko rozpiski cyklu,
NIKOLIS 168
21-04-08, 16:31
Sog leci tylko czekamy na Bartmona!!! Zycze wielkich osiagów!!!
Co oczekujesz po cyklu???
pzdr!
wszystko ładnie pieknie ale troszke sie zawiodlem te latek prawie 19 ;/ czyli poprzednie robiłes majac 17-18
Bylo sie mlodym i glupim nie cofne czasu.
Ropiska to skoro napisalem 10ml deki i 17ml omy to wychodzi:
1-8 deca
1-8 oma (jest 17 ml, strzalow jest 10 deki i 10 omy tyle ze pierwszy i dwa ostatnie po 1 ml omy a reszte 2ml)
walisz do 1 strzyk dwa na ras czy osobno ,ja wale susta deca 20 i 20
ile temu skończyłeś poprzedni cykl?
do wbijania proponuje igłe 0,7.
bedzie z 4-5 miesiecy, zostalo mi kilka 0,6 dobrze ida. Bede musial kupic wieksze strzykawki bo te 2ml nie starcza na wiecej soku. Wbijam 2 naraz.
to praiwe tak jak ja ten sust z deca tyle ze masz wieksze dawki x 2 w dece ale skoro juz po 10 cyklach jestes...
Jestem pozytywnie zadowolony co do bolesci. Po omie to mnie trzymal bol 2 dni taki ze szok! Wbijalem w uda. Teraz dosc gladko, moze tylko przy podnoszeniu nogi czuje jak sie tylek napina to jak zakwas w porownianu z tamtym bolem to pryszczyk :D Mam 2 fiolki omy ktore zostaly mi z tamtego zobaczymy czy jak je uzyje bedzie tak bolalo ... Moze felrna serie wbijalem albo fake ;)
sorki ze nie do tematu bo mnie troszke ciekawi to bo jestes mlody ale pytanie tez do Voldzia czy was wysypało kiedys i czy macie do tego sklonnosci ???
ps. pytam tak z ciekawosci
wysypalo pryszczem?!
Jasne ze tak, nawet przy sporych ilosciach cynku nic to nie daje, jak juz srodek sie rozkreca to zaczyna wysypywac. Tym bardziej w mlodym wieku jest sie bardziej podatnym na takie zmiany skorne. Zobaczymy jak teraz z nowym cynkiem pojdzie ;)
a schodzi ci to czy nie hu hu
ja to jem cynk zeby sie zabezpieczyc bo od wegli tez mnie czasem wysypie :P
jak potraktujesz chemikaliami to schodzi wszystko raczej, ale blizny moga zostac jak bedziesz wyciskac
tylko troszkę wieksze ,ja wale 3 na 3 na tydzien , kiedys tak po omce , a teras nie mam takiego kłopotu z syfami , ryniu rosnij powodzenia
wczoraj wzielo mnie przeziebienie, leb nawala i zatoki czuje, katar bardzo obfity, nos zatkany non stop. Szprycuje sie tabletkami i nie rezygnuje z treningu. Obnizona temperatura do okolo 36-36,2
Przez to ze procz posilkow pije 2l wody dziennie czego dawno nie robilem pas zwiekszyl sie o 3cm bo jestem pelny ;)
przy sporych ilosciach tescia pewne osoby sa latwo narazone na infekcje trzeba szczegolnie uwazac i profilaktycznie wspomagac sie duza iloscia witaminy C
wczoraj wzielo mnie przeziebienie, leb nawala i zatoki czuje, katar bardzo obfity, nos zatkany non stop. Szprycuje sie tabletkami i nie rezygnuje z treningu. Obnizona temperatura do okolo 36-36,2
Przez to ze procz posilkow pije 2l wody dziennie czego dawno nie robilem pas zwiekszyl sie o 3cm bo jestem pelny ;)
jesli wydzielina ma kolor inny niz zwykla wydzielina sluzowa (zolty, zolto-zielony) to dopadalo cie zakazenie bakteryjne,
powinienes zrobic wymaz / badania mikrobiologiczne (najlepiej na wlasny koszt bo w tym kraju zaluja n at badania) i wziac dokladnie taki antybiotyk jaki wskaze badanie na obecnosc szczepu,
na obecna chwile mozesz jedynie, a nawet musisz pic sporo wody aby sluzowki byly nawillzone, herbatki ziolowo-owocowe, waarzywa / owoce,
pasem si nie przejmuj zbijesz na redukcji, teraz wazne zeby nie stracic cyklu niz zyskac kilka cm w pasie,
mozesz kupic sobie w aptece areozole na bazie wody i soli i wpuszczac do nosa zeby sluzowki nawilzac i jednoczesnie udrazniac - niekiedy pomaga,
dzieki za pomoc, czuje sie rozpalony a mam obnizona temp. glowa juz nie boli katar tez mniej ale b. mi goraco a temp nizsza niz powinna
1-2 dni przerwy od treningu - wygrzej się,
polopiryna przed snem,
dla sesji nie bedzie to mialo wiekszego znaczenia - a z korzyscia dla zdrowia bedzie,
tak wlasnie robie, duzo tabletek zeby sie postawic szybko na nogi, grzeje sie teraz. Co do wydzieliny to przezroczysta, wczoraj sie zdazalo ze taka koloru hmmm starego troche zzolknietego bialego obrusu ;)
leb mnie nawal ostro wczoraj i zaotki czulem to zjadlem 6 ibuprom zaotki przez caly dzien i dzisiaj juz nie czuje. Do tego wczoraj ze 3 gripexy, dzisiaj rano gripex + eferalgan 500
a wiesz ze mieszanie tego typu prepartow bez umiaru moze przyniesc wiecej szkody niz mialyby one pomoc..?
stosuj jeden - nie wszytkie na raz!
2 naraz bralem. Wiem ze to nic dobrego i wogole nie lbie sie leczyc tabletkami. Teraz juz jade na samym gripexie, rano mi tylko zostal ten jeden eferalgan to sobie rozpuscilem w wodzie
jesli bierzesz witaminy to odloz je
ok dzieki za wszelkie rady mam nadzieje ze dzikei temu szybko wroce do zdrowia, nie powinno mnie to zwalic na dluzej niz 1-2 dni od teraz
27.04.08
Iniekcja (w 2 strzykawkach, 1 - 1ml omy+1ml deki, 2 - 1ml omy)
Bolesnosc przy wbijaniu - zadna\lekka
Miejsce - posladki
Wykonanie - samemu
Sprzet - igla 1,1 nabieranie, 0,6 wbijanie x2, strzykawka 2ml x2
Krwawienie/wyplywanie soku - minimalne krwawienie
Kupie teraz zestaw wiekszych strzykawek by brac za jednym razem. w jeden posladek mnie w cale nie bolalo, a w drugi czulem niemile uczucie przechodenia przez tkanki i przy wbijaniu tez czuc bylo bol (przy samej omie, strzelanej w posladek, w ktory byla iniekcja tydzien temu bol, przy omie z deka w inny posladek zero bolesci).
Czuje sie znacznie lepiej, jutro bede mogl spokojnie cwiczyc.
jakies efekty sile jakas masa
o tym dopiero za tydzien, poki co sie pozytywnie zdziwlem ;)
czekam na dalszy ciąg ,pozdro
w ten posladek ktory byla bezbolesna iniekcja i wbilem 1ml omy i 1ml deki czuje spory bol, za to ten gdzie zaaplikowalem 1ml omy i bolalo przy wbijaniu nic ;) heh
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Posterior_Hip_Muscles_3.PNG
Chyba juz znam powod prawdopodobny ;) mozliwe ze wbilem za wysoko i trafilem w gluteus medius, zamiast gluteus maximus (jak mniemam to miesien posladkowy wielki w polskiej nazwie, a ten mniejszy to sredni)
Na moje oko jak boli po shocie to za płytko wbiłeś dlatego boli. Zrobiła Ci się taka kulka w miejscu ukłucia?
po omce zawsze boli coty giera za pierdoły piszesz ze za plytko kurwa mac
podczas iniekcji samej omki bolalo ale nasytepnego dnia juz nie, w 2 posladek ilem miks oma + deka i podczas strzelania brak bolu, a za to teraz dosc spory
w posladek, noga nie cierpnie, ale srednio sie siedai a najgozej gdy mesien musi pracowac np. prz podnoszeniu nogi
omo ma to do siebie niestety,
bij dokladnie, wolno, masuj miejsce po iniekcji, w razie zrostow smaruj mascia na zrosty i powinienes przejsc w miare lagodnie,
no ale sama oma boalal tylko przy wibjaniu, a tu chodzi ze oma z deka boli mnie ale dopiero na nast. dzien. Wczesniej gdy wbijem ten miks oma + deka nie bolalo teraz tak! Za to samam oma wbijana w inny posladek nie (bo mialem strzykawki 2ml, a soku 3 wiec podzielilem 1ml oma , 2ml oma+deka)
nic w tym dziwnego ze omo boli na drugi czy 3 ddzien
no ale wlasnie ciagfle do tego zmierzam ze samam nie boli oma! w jeden posladek dalem samam w drugi z deka, i ta z deka boli (mimo ze tydzien temu nie bolalo), aza to gdy wbijalem ome bolalo przy kluciu
mnie boli jak wale z susta teras juz nie ,jest to normalne wal śmiało pozdro
Panowie o jakim wy tu bolu piszecie!!!.... znosimy o wiele wiecej podnoszac sztnge duzo za ciezką 6 raz kiedy to po 1 razie myslelismy ze juz rady nie damy a czujemy jak miesnie dosłownie palą sie i zaraz wybuchna czym jest w porownaniu do tego bol lewego posladka po szocie :)
idzie o to, ze bolu wynikajacego z treningu nie zauwaza sie bo wiekszosc to po prostu lubi,
a bol wynikajacy z iniekcji a dzialajacy na psychike jako cos zlego, cos co przeszkadza w funkcjonowaniu, rozprasza na reningu czy podczas dnia poprostu przeszkada,
co innego bol na troche, a co innego przez 2 dni gdy boli za kazdym razem gdy podnosisz noge ;)
nie no spokojn ie wiem o co biega sam nieraz mam bolesne iniekcje ale nie powiem zeby ktorys srodek bardziej bolal od innego bo czasmi wbijam 1ml i boli bardziej niz jak wbilem 4ml
Duzo pomaga rozmasowanie miejsca oraz spiecie na maxa przed i w wbijanie w rozluzniony miesien
wg mnie wbilemwbilem tez w ten miesien posladkowy "sredni" bo go czuje, a nie wielki, wiec moze i to poteguje opuchlizne ze mnieszy miesien
tak to moze byc to 2 razy w to samo miejsce
03.05.08
Iniekcja (w 5ml strzykawce 2ml omy, 1ml deki)
Miejsce - posladki
Wykonanie - samemu
Sprzet - igla 1,1 nabieranie, 0,7 Krwawienie/wyplywanie soku - spore
Przy wbijaniu po 1,5 ml stawialo spory opor, co 0,5ml czekalem kilka sekund. Po wyjeciu dosc spory wyciek czerwieni (mam nadzieje ze nie zawierala duzo soku, a moze wcale) przedstawiony na fotohttp://img371.imageshack.us/img371/1012/p1020884yo1.jpg
Minely 2 tyg. Masa +3-4kg, obwod ramienia +3-4mm
trafiles lub przebiles naczynie krwionosne, albo poprzednie miejsce iniekcji w wyniku ktorego podeszla krew,
na przyszlosc czekaj dluzej niz kilka sekund ;)
co jak ci przyjdzie wciskac po 5-6ml - taki strzal trwal kilka minut u mnie,
no czekalem okolo 10 sec co 0,5ml, to z naczniem to sie domyslam. A poszlo troche farby, najwanzijesze by cisnienie spowodowane duzym oporem w strzykawce nie zrobilo wypchniecia soku i wyplyniecia razem z krwia
dlatego trzeba bic stosunkowo gleboko i bardzo wolniutko wciskac,
jesli napotykasz na niewielki opor juz dluzsza przerwa i ponownie start,
jak mimo tego sytuacja sie powtarza czekasz dluzsza chwile i lekko wyciagasz igle - doslownie na mm
czekasz i ponownie wciskasz itd... jak sytuacja sie powtarza,
w koncowej fazie jak zostaje resztka soku nie wciskasz na umor bo wlasnie wtedy wystepuje spore cisnienie i jak szybko wyciagniesz igle wszystko sie cofa,
dlatego konczysz wciskac i czekasz, mozesz tez palcem wskazujacym i kciukiem zaciskac miejsce iniekcji i lekko uciskac co pozwoli sie sokowi zaczac szybciej rozprowadzac - nie wiem czy rozumiesz bo trudno to opisac jakos,
jak tak robie przewaznie
jak bys swinie zabił ,jak lg napisał czekaj
Zle trafiłeś i tyle, przez tą chorobe już nie będzie takich efektów , osłabienie organizmu daje w dupe, łykasz sporo specyfików a ciekawe czy ładujesz duże ilości witaminy C, ja zawsze przy dużych ilościach testo już od począdku ładuje bardzo duże ilości witaminy C.
...nawet potoczny rutinoscorbin / rutinacea pozwala w duzym stopniu uszczelnic naczynia wlosowate (pomocne dla tych co cieknie krew z nosa od cisnienia na cyklu), jak rowniez wzmacnia, uszczelnia naczynka krwionosne,
vit c swoja droga wiadomo...
juz mi lepiej, troszeczke mnie trzyma, tak leciutko ta choroba. Przyznaje ze czulem sie jak na spadkach. Od poniedzialku praca umyslowa (matura) i fizyczna na silowni zaostrzona.
Ja tez mam podobne problemy na cyklu krew z nosa i uczucie przemeczenia a o latwosci lapania infekcji nie wspomne :)
a o latwosci lapania infekcji nie wspomne :)
bo na cyklu pozornie czujemy sie mocniejszy a w rzeczywistosci uklad immunologiczny jest bardziej oslabiony,
hehe czuje sie ciagle troche osmarkany i z bolacym gardlem, ciagle taki stan, ze musze bardzo uwazac by mnie nie rozlozylo. Ale konckie dawki wit. c pomagaja:D
09.05.08
Miejsce - posladki
Wykonanie - samemu
Sprzet - igla 1,1 nabieranie, 0,7 Krwawienie/wyplywanie soku - minimalne
Chyba metoda z masowaniem i pomogla, bo igla przy wbijaniu w posladek juz stawiala spory opror, tym bardziej przy wstrzykiwaniu plynu. Lecz trwala dosc dlugo, masowalem takze i zero wyciekow, procz kropelki krwi.
Pompa po treningu b. dobra, zakwasy b. szybko znikaja. W pon. sprawdze jak sila poszla. Mysle ze stres zwiazany z maturami, i przez to gorsze odzywnianie przez 4 dni doprowadzilo to do tego ze brak przyrostow masowych
Nie wiem dlaczego zdecydowałeś się na cykl w czasie matur, to chyba strasznie nie wygodne. A poza tym trzeba siedzieć na pupie a tą chyba masz obolałą :D
tylek nie boli jak sie siedzi, a matury nie przeszkadzaja w cwieczniu. te 1,5 godziny wyciete z dnia nie zawali mi egzaminow przeciez. Co innego ze stres i to siedzenie tam nie wplywa na pewno dobrze na mnie jak i na cykl. Ale juz nie dlugo sie skonczy jeszcze pon i piatek
NIKOLIS 168
11-05-08, 20:13
Matura sie skonczy w kiedy beda prawdziwe przyrosty czyli przełom 4-5 tygodnia. Masa powinna dobrze pojsc.
15.05.08
Miejsce - posladki
Wykonanie - samemu
Metoda masowania sie sprawdza, posladek z twardego po kilku chwilach masowania robis ie miekki i mozna dalej wbijac. Co do efektow to po poludniu waze 2kg wiecej niz rano. Obwody tez skacza hehe tylko brzuch ciagle rosnie :P jakby mi wszystko wlasnie tam szlo
pilnuj fatu bo pozniej bedie trudno zbic,
na poczatku nie mialem w planach clena ale jednak sie skusze i dowale go mysle ze od 10 tygodnia. ZObacze tylko co vold na to powie.
http://img516.imageshack.us/img516/4089/12jz7.jpg
PS
Bylem szczuplejszy w pasie o kilka cm, lepiej wygladalo
jakbys byl bardziej doswiadczony moglbys sie pokusic na clen juz teraz systemem 14on 14 off i ciganac po pct
w sensie ze zrobilem blad czy w sensie ze moglbym tak zrobic gdybym mial wiecej cykli za soba i ze jak wezme od 10 yto bedzie dobrze przy moim stazu
zadnego bledu nie zrobiles
z doswiadczeniem bedzie przybywac praktyk na cyklu / po cyklu a nawet miedzy cyklami ;)
clen po sesji czy w koncowej fazie lacznie z pct i przez jakis czas po nim (nie za dlugi) powinien dac rezultat,
ryniu mam pytanko. Ile jak narazie przybrałeś na masie?
pozdro4all
Muszę przyznać że dość ładnie to wygląda, clen jak najbardziej możesz zacząć pod koniec cyklu.
Ok. Ryniu czekam na odp. Ja też już zaczałem cykl ;) pozdro
a i musze przyznac ze zajebiscie wygladasz ja nie wiem po co ty jeszcze koksy bierzesz ... ;)
bo che wiekszy obwod ramienia i bardziej pociete miecho ;) zreszta najlepiej zebym tak wygladal na luzaku a nie ze sie bede musial spiac w miedzyczasie troche;p
jeszcze do tego wieksza klatke i lepiej zbud. przedramiona, ladny brzuch i bedzie gites :D zrozum ze ja od malego mam wpojone "ha ha kosciotrup, jak zwykle najchudszy w rodzinie, pajak" i to slyszalem od zawsze i nawet teraz sylesze;) nooo i przez to mzoe wstydze sie na plaze wyjsc bez koszulki (nie wiem kiedy bylem ostatnio) a mieszkam 11-12 km od naszego pieknego baltyku
sterydy zreszta nie sa dla poczatkujacych wiec jakims sucharem byc nie moglem ;)
na poczatku nie mialem w planach clena ale jednak sie skusze i dowale go mysle ze od 10 tygodnia. ZObacze tylko co vold na to powie.
http://img516.imageshack.us/img516/4089/12jz7.jpg
PS
Bylem szczuplejszy w pasie o kilka cm, lepiej wygladalo
no no, ladnie... a jak z sila? ile wycisk, martwy, przysiad?
nie wiem, nie mam sil maksow robic, robie wszystko 12,12,10 z 15 sec przerwa na odpoczynek miedzy roznymi partiami w superserii i 1-1,5minuty miedzy seriami
24.05.08
Miejsce - posladki
Wykonanie - samemu
Pomyslilem sie w tej dawce o 3 dni (zamiast po 6 wzialem po 9 dniach) i zrobilem sobie wieksza przerwe, mam nadzieje ze nie wplynie to znaczaco. Nasilenie tradziku sie pojawilo (biore reguralnie zincteral 2 x dziennie). Rozgrzalem ramie (jakies 10-15 minut robienia tricepsa malymi ciezarami) obw. 42,5cm (nie przykladam do tulowia):
http://img134.imageshack.us/img134/5980/12im7.jpg
nie kumam o jakiej dawce piszesz??
zamiast bic co 6 dni, tym razem wbilem z przerwa 9 dni
aha niezrozumiale to napisales cos
lekkie zawachanie poziomu srodka bylo / bedzie - moze nawet to odczulesz lub odczujesz
ale nie wplynie to na nic ;)
waga skacze ;) waze sie w domu to stoi, waze na silowni to za kazdym razem wiecej ;) +6kg od wagi poczatkowej (w poniedzialek zweryfikuje)
VegetaSSJ3
25-05-08, 15:58
No no kto by pomyślał ze ryniu taki koksiaz he he
jeszcze sporo przed nim ;)
no wlasnie :P Wiec prosze do mnie tego nie przyklejac ;) Mam mniej cykli za soba niz nie jeden "szczypior sezonowie" zapewne. Dziekuje Vegeta ze zagladnales ;)
a ile masz cykli za soba?
NIKOLIS 168
25-05-08, 17:10
przeczytaj uwaznie temat... ;/
po obiedzie:
wymioty + biegunka... Do tego temp 36,9 Hmmm salmonella, zwykle zatrucie, czy grypa zoladkowa? Nic nie jadlem a to co zjadlem na obiad zwrocilem. Jaki pech mnie sie trzyma
NIKOLIS 168
25-05-08, 21:47
Sadze ze zwykłe zatrucie! Ale uwazaj na grype żoładkowa bo panuje a kumpel miał to stracił 5kg masy, przez 3dni zjadł moze posiłki o wartosci 500kcal
pamietam raz to mialem. 3kg w 2 dni
jestem po sniadaniu. Wydaje sie ze wszystko wrocilodo normy z bebechami. Zatrulem sie niedogotowana kasza gryczna, nie moglem jej strawic, a zjadlem jej sporo to cala musilem zwrocic sobie duzo zygania narobilem
*TERRORBLADE*
26-05-08, 13:05
No no Ryniu podziwam ja zawsze się bałem igieł ,tagze cykli tego typu raczej nieuświadcze XD--- tylko po cyklu uważaj na spadki ;)
RoŚnIj WiElKy :D
wiadomo ze jak sie pierwszy raz stoi nad proba wbicia sobie igly ze srodkiem to sa jakies opory, dla tego wystarczy ze poprosisz kolege i ci zrobi tak ze nie bedziesz widzial i czol, przeciez to nie igla grubosci palca;)
No licze ze spadkow nie doswiadczes znaczacych w koncu to nandrolone
Znalazlem pozytywny aspekt tych wymiotow i biegunki i nic nie jedzenia itd. schudlem 1-1,5kg i sie odwodnilem ale obwody stoja, woda odeszla z brzucha, mniejszy obwod w pasie miesnie lepiej widoczne, skoro obwody stoja jestem zadowolony ze to nie zadna "woda masa" :)
dziwna hipoteza z ta kasza :)
zawsze ryz i kasze jem niedogotowana, zeby mniej zajmowala i latwiej bylo zjesc i nigdy sie nie zatrulem...
od ryzu mi nic nie bylo jak jadlem nawet b. twardy ;) A ta kasza... Hmmm jak obserwowalem to czym wymiotowalem to nic jej nie strawilem, ani troche
choroba na cyklu to najgorsze co moze spotkac niestety...
NIKOLIS 168
26-05-08, 19:22
a to zdarza sie dosc czesto dlatego lepiej nie przesadzac na poczatku z dawkami tescia i spozywac duze ilosci witC
juz przeszlo, normalnie wszystko jem ;D
Prezydent_1c
26-05-08, 22:48
Ja mam do ciebie jedno pytanie. Czy koledzy/rodzice/dziewczyna komentowali i dopytywali się odnośnie twoich nieco większych przyrostów ostatnimi czasy ?
koledzy - nie pytaja, jak juz to sam mowie ze jestem na cyklu (pozatym sie nie rozbieram;) ) rodzice, hmm dla nich i tak jestem za duzy nie zauwazaja roznic skoro i tak juz maja przesadne wyobrazenie, dziewczyna - ona nawet nie wie ze cwicze, bylaby bardzo zla. Mowie ze tylko diete prowadze
jedynie widza mnie rodzice i dziewczyna bez koszulki czy cos.Widza mnie na tyle czesto ze nie widac roznicy. Na silowni w wiekszosci jestem sam lub z nieznajomymi. Za to jak ktos mnie dluzej nie widzial, to mowi ze za kazdym razem robie sie wiekszy
Prezydent_1c
26-05-08, 23:16
Aha. Pytałem jeśli byłby ktoś ciekawy ponieważ spotkałem się kiedyś z sytuacją zbyt szybkiej zmiany budowy i niestety skończyło się to przekopaniem przez rodziców pokoju i dogrzebaniem się do mety. Dalej już można się domyślić jaki był sajgon.
a nie, to kiedys to i zapomnialem sie ukryc i zostawilem na widoku i mete i raz amp. po omie. Pogadali, a ze w mojej rodzinie to norma byla u wujka to taki przypadek nie zaskoczyl. Zreszta kupowalo sie z bialorusi za dolary apteczna mete w listkach:) Zawsze duzy zapas od wujka zza wschodniej granicy ;) Wiec zadnych afer nie mam, czy odzywki czy sterydy jedno zlo :P
no to jezeli z wlasna dziewczyna szczery nie jestes, to nie ma sie czym chwalic...
zreszta jak ona moze nie wiedziec, ze cwiczysz?!
no bo dla niej jestem za duzy. Jakbym byl szczery to by mi zakazala cwiczyc i wogole diety prowadzic, dla niej mam byc dobrze zbudowany ale bez cwiczen! Chce bym tak wygladal bo jej sie podoba ale nie chce bym cwiczyl, wiecej jadl, bral odzywki! no stary... Musze oklamac w tej sprawie jesli mi zalezy by sie jej podobac
Prezydent_1c
27-05-08, 13:23
To ty jej karz mieć większe cycki bez operacji np. :D Ja osobiście bym moją dupe dojechał strasznie jakby kazała mi ćwiczyc czy coś by jej sie nie podobało.
Ty sie zastanow co to za dziewczyna, ktora nie jest w stanie zaakceptowac Twojej pasji, dziewczyna przed ktora musisz ukrywac bardzo wazny element Twojego zycia.
Juz nie wspominajac o kwestii czysto intelektualnej. To co, ona mysli, ze miesnie same rosną?
Czyli jak ona zechce sobie zaczac chodzic na taniec towarzyski, to jej zabronisz? No stary, Ty to Ty, udawanie przed nia kogo innego to idiotyzm. Albo zaakceptuje Ciebie takiego, jakim jestes, albo ją pogoń, zanim bedziesz zalowal.
Ale fakt faktem, za koksy na jej miejscu bym zmyl Ci glowe rowno, ale to chyba sam rozumiesz.
Lepiej jej powiedz wszystko zanim bedzie za pozno. I przestan brac, to powinenes zrobic nawet jak nie dla siebie, to dla niej.
Prezydent_1c
27-05-08, 13:38
Eeee to takich faz nie wkręcajmy ryniowi. Zrobi tak jak będzie najlepiej. Sytuacji nikt jego nie zna i nie pozna raczej więc zgodnie z przysłowiem "każdy oże jak może" niech robi to co do niego należy i jebie reszte :D
a moze i racja... napisalem co o tym mysle i pewnie troche racji mam, a on zrobi z tym co bedzie chcial :)
ale ona wie ze bralem, wie ze bralem odzywki, ze cwiczylem. Ona po prostu chce bym zostal taki jak jestm nie cwiczac ani nic, nie rozumie ze to zaniknie przeciez. Jak nie bede cwiczyl nie bede dobrze zbudowany obojetnie czy biore koksy czy jade na sucho. Tym bardziej ze odciaga mnie od diety. Ja denerwuje tylko jedno, ona by mi pozwolila cwiczyc ale nie chce bym mial wieksze rozstepy. To jest rzecz. Przeciez ja wiem ze to co robie nie jest zdrowe, wiem ze nie ladnie klamac. Ale ten aspekt musze ukryc, chce ja zadowolic ale jej by sie nie spodobalo to co robie. Zreszta sama przezywa mnie "koks", choc dobrze wie ze jej sie podoba to ze dobrze wygladam. Ona po prostu trening = rozstepy, nie moglbym nawet utrzymywac formy! Wczesniej pozwala na wszystko ale od kiedy pojawily sie rozstepy juz mam zakaz, a jak mam dobrze wygladac nie cwiczac.
Ona o wszystkim wie, nie toleruje rozstepow a dla niej moja dieta juz nawet bez cwiczen to rownac sie bedzie rozstepom
Zreszta to nie jest temat porady zyciowe i rozmowy o zyciu tylko relacja. Spytal sie chlop, to odpowiedzialem bez owijania w bawelne i bez tlumaczenia mojej sprawy! A zescie to Paluch tak rozdmuchali to prosze nie komentujcie jak nie znacie od podszewki
NIKOLIS 168
27-05-08, 15:13
spoko! Jak osiagi na siłce?
Okej, rozumiem i nie wnikam. Ide gotowac, bo potreningu jestem :D
Przyrostow zycze.
Ja perd*** Paluch ale zes sie wkrecił no przesta to tylko baba kazdy ma w zwiazku swoje sekrety bez przesady nie musi zdawac jej relacji ze wszystkiego co robi
Mezczyzna ma swoje sciezki ktorych kobieta nie musi rozumiec i akceptowac!!!
Zakonczylem temat, po co go znowu rozpoczynasz?
Tym bardziej, ze mowilem do Rynia, a nie do Ciebie.
Mysle, ze to forum jest ostatnim miejscem, z ktorego mialbym czerpac wiedze o kobietach i zwiazkach.
ryniu widze że twojej dziewczynie bardziej by przeszkadzały rozstępy niż koksy :)
w twoich wypowiedziach masz racje, przestaniesz trenować to lipa, nie dość że stracisz to na co ciężko pracowałeś ale i to co możesz jeszcze zyskać, jak już masz z czegoś rezygnować to jedynie z koksów a nad rozstępami popracować aby je może nie zniwelować ale zapobiec dalszemu powiększaniu, chodz powiem szczerze że nad kobietką też powinneś popracować bo coś za bardzo wojuje, chodz nie powinna bo przecież przy tych dawkach testo jakie przyjmujesz pracujesz nad nią pewnie cały czas, hahaha.
hehe no tak sie sklada ze chyba mnie nie zalewa z powodu tak czestych aerobow jakie pozwala mi robic:D Hehe vold, bardzo madra wypowiedz
wg wagi na silowni w trakcie treningu, w butach, skarpetach, gaciach, koszulce i spodenkach 89,4kg
NIKOLIS 168
02-06-08, 22:22
No to ponad 7kg wiec bardzo dobrze. A jak jakosc masy? i siła?
jakosc juz mowilem dajac przyklad tej biegunki i rozwolnienia. Sila - chcialem zrobic maxa na klatke ale nie mial kto mnie asekurowac (dopiero pod koniec treningu nie bylem sam) co do serii to mysle ze zrobibym np. klatke ciezarem o 10kg wiekszym tyle samo powt. w serii co na poczatku
Ile machasz na serie na lawce?
70kg powtorzen 14 do 12 czasem schodze na mniej kg zalezy mi zeby robic naprwde wolno i z przytrzymaniem w kluczowej fazie ruchu. Zupelnie mi nie zalezy na sile. Biceps robie hantlami 12-13kg zeby zrobic bardzo wolno i dokladnie
14? Co Ty rzezbic sie chcesz?
Niezaleznie od techniki - silowo slabo. Ale jak sam juz powiedziales - nie na tym Ci zalezy.
Pytam, bo mi z koleji zalezy tylko na sile, a trening mam pod katem trojboju.
nie nie, ja nie moge robic mniej niz 10 powt. zupelnie mi nie idzie, strasznie kiepski trening wychodzil jak robilem 10-9-8 przeszedlem na 12/14-12/10-10 i duzo lepiej. Ja robie naprawde wolnooooo ale za to wszystko w superseriach to bez przerw. Teraz przeszedlem na standard bo sie chyba przyzwyczailem za bardzo i czuje ze przy takim lepiej pompuje. Tyle ze teraz dneerwuja mnie przerwy 30 sec i starczy bo wiecej to nie mam co ze soba zrobic.
Jak zauwazylem idzie mi sam ciezar maksymalny. Powinienem cos 110kg cisnac raczej spokojnie maksymalnie skoro jakies 4-5 mies temu 100kg
110kg to ja biore na serie po 6 :)
Wydaje mi sie, ze przy takich dawkach testo powinienes byc przynajmniej silniejszy ode mnie. Nie wspominajac o tym, ze 6 miechow temu tez cislem 100, a teraz podchodze pod 140. Na jednym jedynym cyklu kreatyny.
Moze za wczesno za koks sie wziales?
Z tym, ze oczywiscie nalezy pamietac, ze trojboj i kulturystyka, to zupelnie rozne dyscypliny, jednakze trening silowy zaczalem dopiero 3 tygodnie temu, wczesniej cwiczylem tak jak Ty, na mase, dlatego w ogole porownuje.
Na prawde uwazasz, ze wykorzystales wszystkie niesterydowe metody rozwoju sylwetki?
ale ja nie wiem ile teraz ciskam, palnalem 110 bo 4-5 mies temu cisnalem 100kg i tyle;) Luuuz mi moze przybywac 0kg na sile mnie to malo obchodzi. Nie stosuje progresji ciezaru wole zrobic lepsza definicje i twardosc miesnia. Jak idzie lekko to dokladam powtorzenie.
Paluch zagladasz tu i wypowiadasz sie tylko w momentach kiedy widzisz szanse by mnie w czyms zagiac ;) Hehe doceniam to Twoje zainteresowanie. Jak pamietam te Twoje 100kg masy w dziale zdjec to nie wygladalo oszalamiajaco lecz mowiles ze nie robisz sylwetki. Ok, przciez nie bede pisal "nooo ja to bym mial lepiej ubite miesnie gdybym tyle cwiczyl"
Dobrze o tym wiem ze to sporo za wczesnie bylo na koks, ale tak sie sklada ze tu juz sie nie da naprawic czegos. Sugerujesz ze musze teraz zaczac interesowac sie sila zebys mi nie musial dopiec ;)
I nie porownuj ze cwiczyles jak ja na mase, bo moje nascie powtorzen to taka rzezba raczej ;) Cwiczyles po prostu inaczej i tyle
No pewnie, ze pisze jak moge Cie zagiąć, bo:
- dawno dupy nie mialem
- koniec roku sie zbliza i mam stresy
- koksujesz :P
Kazdy ma inne cele, Ty chcesz miec 100kg przy '1%' tkanki tluszczowej, a ja chce pchnac na lawce 200kg.
Niby mowisz, ze za wczesno na koks, a nadal brniesz w ten kanal...
ciaastek91
03-06-08, 17:55
ale paluch, co cie to obchodzi co on robi? to nie jest twoja sprawa. nie wyjezdzaj mu z takim kwasem... kazdy, ma swoj cel i sposob, zeby go osiagnac. i jeszcze najezdzasz, ze malo na klate bierze, i ze ty wiecej, a powinien tyle co ty, bo koksuje, a ty jestes czysty. i co z tego, ze ty wiecej? to tak jakbym ja powiedzial, ze jestes slaby, bo moj stary w ogole na silce nie cwiczy, a raz jak mu przyszlo cisnac na plasko, to polecial 120x10, a skoro ty cwiczysz to powinienes byc lepszy. elo
VegetaSSJ3
03-06-08, 18:01
Rynio ładna masz juz wage ciekaw jestem jak wygladasz pozdrawiam
ale paluch, co cie to obchodzi co on robi? to nie jest twoja sprawa. nie wyjezdzaj mu z takim kwasem... kazdy, ma swoj cel i sposob, zeby go osiagnac. i jeszcze najezdzasz, ze malo na klate bierze, i ze ty wiecej, a powinien tyle co ty, bo koksuje, a ty jestes czysty. i co z tego, ze ty wiecej? to tak jakbym ja powiedzial, ze jestes slaby, bo moj stary w ogole na silce nie cwiczy, a raz jak mu przyszlo cisnac na plasko, to polecial 120x10, a skoro ty cwiczysz to powinienes byc lepszy. elo
popatrz ryniu, innych moje wypowiedzi dotykaja trzy razy bardziej niz Ciebie <Lol>
120x10? Popatrz, a moj stary lecial 12x170 bez cwiczen.
przynajmniej znasz opinie innych na temat swoje wypowiedzi
ryniu, jak dla mnie jest bardzo dobrze.
Nie ma się co przegadywać czy przechwalać, wszytko zależy jaki kto ma cel w tyn co robi , jeden chce być silny a na wyglądzie mu wogłule nie zależy, drugi chce mieć jak najlepszą sylwetke i siła nie interesuje go wogłule, kolejny często spotykany poprostu chce być wielki za wszelką cene a ten ostatni chce mieć wszystko i raczej mu się to nie uda ale nie zmienia to faktu że najważniejsze są chęci.
eee... popatrz na pudziana - ogromny, najsilniejszy i sylwetka znakomita :)
a te "wogłule" to jakas prowokacja?
przynajmniej znasz opinie innych na temat swoje wypowiedzi
no tak, chudzielce i sezonowcy bronia Cie jak tylko moga :p
no tak, chudzielce i sezonowcy bronia Cie jak tylko moga :p
Noo nie mow tak od razu pochopnie
http://img110.imageshack.us/img110/9821/111yi4.jpg (http://imageshack.us)
2 dni po treningu, z rana, bez rozgrzewki czy cos. Spod prysznica ze tak powiem ;) Mysle ze jak przy takiej wadze rzezba jest znosna
dzieki za aprobate, mysle ze dociagne do 100kg (nie mowie ze na tym cyklu oczywiscie;) ) ogolnie i zredukuje zeby miec dobrze pociete miesnie, choc gora plecow i barki sa juz raczej pozytywnie wyrzezbione
plecy to akurat slabo, podobnie barki
masz gen do klatki i chyba rak
Hehe chodzi ze dobrze pociachane barki ;) Ze sciegnami, plecy slabo bo nie robie nic procz ich gory, bez martwego ciagu itp.
nie no zajebiscie jest :D
paluch liczylem na krytyczna wypowiedz :P Mam nadzieje ze to cynizm ;)
powaznie podoba mi sie :)
Szkoda, ze po koksach, ale juz trudno :P
Miesnie dobrze zarysowane, dobre proporcje, odpowiednie rozmiary ;)
A dolne partie plecow powinienes cwiczyc dla wlasnego zdrowia.
Ladna lapka, ogolnie na plus. Niezmarnowane pieniadze na cyklu :p
Powodzenia
na to sie zapowiada, ze jeszcze clena walne od 10 tyg
suple podczas cyklu to:
gain bolic
ostrowia
aminokwasy z California Fitness (dobry, urozmaicony sklad)
Skonczyly sie, a do konca jeszcze 2 tyg ponad. Od 10 tyg pociagne clen a od 8 (odrazu po ostatnim strzale) Cell Pump, do tego universal ultra mass, ostrowia, massive gainer activita, l-gltutamine activita
Śledzę od początku twoją relację i widać, że masz wszystko ładnie zorganizowane, przygotowane i najważniejsze-szczere chęci.
Dobrze, że się nie przejmujesz niczym i wiesz, żę robisz to dla siebie, bo to potęguje w efektach.
Swoje słabsze punkty sam znasz, dlatego przyłóż się do nich, chodzi mi o plecy i tylne akonty barków (ze zdjęć tak wynika).
Bądź wytrwały, bo widać, że jest ładnie.
Pozdro
ciaastek91
06-06-08, 19:34
ryniu, jak to wygladalo u ciebie, jezeli chodzi o gabaryty, jak zaczynales cwiczyc?
Psychika i chęci to podstawa!!! a tobie ryniu tego nie brakuje, napewno z efektami zajdziesz daleko.
przygoda jako sezonowiec sie zakonczyla, ucze sie na bledach :)
Powiedzcie czy dobrze:
Skonczyly sie, a do konca jeszcze 2 tyg ponad. Od 10 tyg pociagne clen a od 8 (odrazu po ostatnim strzale) Cell Pump, do tego universal ultra mass, ostrowia, massive gainer activita, l-gltutamine activita
ciaastek - chodzi ci o moj zupelny poczatek. No hmm mam 19 lat juz za miesiac okolo, wiec nie bylem ogromny. bylem po prostu chudy. Dostalem od wujka hantle, on mnie namowil. Zawsze sie wszyscy w rodzinie smiali ze jestem szkieletem, hehe pajakiem ;) Szlo bardzo kiepsko. Zanim wogole poznalem co to odzywki siegnalem po mete. Dzieki Bogu nic mi sie nie stalo :D Potem zainteresowalem sie odzywkami, kreatyna... Zero efektow... Wzialem Horse Powera (niby swietny stack, najwyzsza polka) zero... Wiec pracowalem na sucho sucho sucho. Potem wrocilem do mety, tu juz byly pierwsze efekty. Ale zeszlo wszystko. Nadal bylem chudy. Postanowilem wziac sie za sibei i ze juz nigdy w rodzinie nikt nie powie ze jestem szkieletem. No i jak osiagnalem pewien staz, weszlo mi to w krew, skonczylem byc sezonowcem. Zainteresowalem sie dieta, odzywkami i wszystkim na powaznie przynioslo to efekty. Wrocilem do kreatyny. Nawet przy diecie itd. efekty zerowe no i w tedy zapodalem sobie pierwszy cykl z glowa meta+prop. Nareszcie uzyskalem trwale przyrosty. Minelo kilka miesiecy i zaczalem ten wlasnie cykl ktory opisuje. Swoja baze zrobilem na zlych doswiadczeniach z dopingiem, co podbudowalo mnie by jechac na sucho + co najwyzej gainer czy bialko. Mocno wzmocnilo mnie psychicznie i dzieki temu jestem tym ktory najwiecej wylewa potu na silowni by pracowac nad swoim cialem. Ale polecam inna droge ;)
hehe rzadko sie zdaża by ktoś tak jak Ty - dobrze gadał a źle robił... tzn źle ale dobrze :D bo poszedłeś ciemną stroną ale przygotowałeś się od A do Z i nawet jakieś choróbstwa które Cie chwyciły nie złamały Cię... efekty są spoko...
Przypominasz mi jednego kulturystę ode mnie z miasta, który daaaawno temu zakończył karierę - on ciągle chciał byc pocięty - fajnie to wygląda ale przez cały rok tak się nie da... dla zdrowia powinieneś przytyc i rzeźbic na wiosnę to co uzbierałeś przez zimę... bądź co bądź - jest dobrze! Bardzo fajnie wyglądasz, a o to Ci chodziło ;)
rdk dziekie;) Noo teraz jest lato wiec w zime przytyje ;)
Prezydent_1c
11-06-08, 11:12
Gratuluję efektów i wytrwałości. Obserowowałem z uwagą ten temat i nieżle to wyglądało.
dzisiaj zaaplikowalem ostatni strzal. Tam zapomnialem napisac o wczesniejszych ale ;)
zaaplikowalem pierwsze 2500ui HCG, dosc ciezko igla wchodzila i bolesnie, ale czuc bylo przebijanie wlokien miesniowych ;) waga 89-90kg biceps 42cm wiec biceps sie ulepil ladnie i stoi waga rowniez. Jedyne co jest meczace to czasem cisnienie bo jest okolo 150
A czemu hcg a nie nolvadex albo colomid (lub polaczenie jednego z hcg)?
Zdaje sie, ze jest skuteczniejsze ;)
hcg nie wyklucza clomidu czy nolvadexu ! Hcg bierze sie wczesniej by przywrocic jadra do normy przed odblokowaniem sie clomidem. Nolve tez mam zamiar doac. Ale do clomidu to jeszcze czas
hcg nie wyklucza clomidu czy nolvadexu !
(lub polaczenie jednego z hcg)?
Juz kilka razy Ci mowilem, ze nie czytasz dokladnie moich postow :)
Czyli nolvadex potem - ok :) myslalem, ze bierze sie jednoczesnie.
A czemu hcg a nie nolvadex albo colomid
U cibei jedno wykluczalo drugie, pozatym czemu mialbymn brac to naraz? i to ty nie czytasz bo chyba wczesniej napisalem co bede bral ;) na samym poczatku
Po prostu zapytalem.
Co bierzesz napisales w pierwszym poscie, a temat ma 17 stron.
Poza tym ja tam widze clomid a nie nolvadex
co w koncu i jak chcesz brac na pct?
i kiedy?
trzeciego dnia po ostatnim strzale 2500ui HCG - 5 dni przerwy - 2500ui HCG, jesli chodzi o clomid to po 20 dniach od ostatniego strzala 30 sztuk (3, 2 x 6, do konca 1)
I chce dolozyc tamo.
Clen z DB w kroplach jakos 9 dnia po ostatnim strzale
2,5 laduj e3d
5,0 laduj e5d lub e7d
clom
1 x 3
5 x 2
10 x 1
jakie dawkowanie clena na podtrzymanie i rzezbe, nie na redukcje tkanki tluszczowej proponujeta?
W twoim przypadku HCG bij 2500iu. co 5 dni, 5000iu co 5 dni to w przypadku jak podajesz tygodniowo testo ok 1000mg a nawet więcej ale wtedy zalecane jest dawkowanie HCG przez cały cykl w niewielkiej ilosci 500iu co 5/7 dni.
Clomid 150mg podał bym tylko w pierwszy dzień potem po 100mg przez tydzień i do końca po 50mg.
Tamox śmiało możesz jechać przez cały odblok.
Clen to trzeba dopracować opcji jest multum.
dobra HCG skonczylem jestem na 3 dniu clena. Do tego tamo 40mg ed, zwiekszylem b6 do 200mg ed, 270mg potasu ed, 285mg magnezu ed
Potliwosc jest ziekwsozna, ogolne drzenie, czasem kolatanie serca, takie uczucie jakbym byl ciagle w stresie
z tym 5,0 hcg przy 1g testo sie nie zgodze akurat
tamo nie potrzeba ci 40mg
drzenie itp., to początki stosowania clena z czasem ustąpi, ale już widać że działanie odpowiednie.
tamo nie potrzeba ci 40mg
Od jakiegos tygodnia mam swedzenie, do tego guzek przy jednym sutku. Wiec od 3 dni tamo 40mg i zwiekszona b6 do 200mg. Jak myslicie kiedy ustapi.
Tak czuje, ze wszedlem na clena. Cisnienie wysokie i czesto to czuje.
chyba ze tak - czyli potwierdz asie fakt i oktorym pisalem ze gin moze sie pojawic nie tylko na cyklu ale i nawet po czy w fazie pct
ciagnij dawke az ustapi zjedz na 20 i do konca
kiedy ustapi? nikt ci tego nie powie - sprawa indywidualna
czuje jak schodzi gino. Na wadze jakis 1kg-1,5kg mniej obwody stoja. poce sie rowno ale juz mimo coraz wikszych dawek clena nie mam takich problemow ze przeszkadzaja mi skoki wysokiego cisnienia. Za to rece oczywiscie jak galareta ;)
juz mnie nei telepie, czuje tylko tak pierwsza godzine po braniu telepanie i skoki cisnienia. Lecz jakies 1,5 godziny po clenie zawsze chce mi sie spac! kazdego dnia spie w dzien
ciaastek91
26-06-08, 22:54
ryniu, moze jakies ogolne podsumowanie cyklu?:> czy po clenie?;p
ciezko podsumowywac jak jeszcze nie skonczylem :D cykl nadal trwa, poki nie skoncze clomidu nie bedzie mozna podsumowwywac ;)
waga 87kg, wymiary stoja. Wszedlem na clomid juz 2 dzien. Efektow clena juz nie czuje zupelnie. Nolva pomaga :) a na rozstepy testuje masc z mocznikiem. Najgorsze ze chodze do pracy. Musze sie zapisac na silke bo moja ma wakacyjna przerwe ;/ W domu robie biceps, triceps, ramiona ale klatki nie zrobie
kolego wiesz ze najgorsze co mozesz teraz zrobic to przestac cwiczyc...
cwicze cwicze! Mowie tylko ze mam problem z czasem ale cwicze. Wszystkie partie procz klatki jakos zrobilem przez ostatnie 2 tyg. bez silki
cykle na koksach najlepiej robic zima, poniewaz latem dosyc mocno sie pocisz i bedziesz mial mniejsze przyrosty.. bo wypocisz czesc... tak mi sie wydaje pozdrawiam
Jak już wypocisz to wode i jak stracisz to zazwyczaj tłuszcz ale myśle że nikomu na tym nie zależy.
waga 86,4kg wymiar pasa -2,5cm, wymiar ramienia -0,3cm
Wiec mozna smialo polecic :D Spadki znikome nawet polaczone z rzezba tuz po cyklu
widac jakas poprawe w pasie?
http://img174.imageshack.us/img174/8745/20185881zn1.png http://img170.imageshack.us/img170/9162/90354930ss1.png
W porownaniu ze zdjeciem z 09.06 no efekty sa. Ladnie to wyglada.
PS: Jeszcze pol roku masowki, dojde do 90 kg. Potem redukcja i tez bede mial taki kaloryfer na nastepne wakacje :D
tylko 2 tygodnie a6w podczas tej redukcji a efekt jest :)
Ja sie nie moge zmusic do a6w, robie brzuch w treningowe. Moze za tydzien, dwa, zrobie w koncu a6w. Efekty sa bo skonczylem juz 2 razy ten morderczy trenig. Ide spac
ryniu no powiem że dojebałeś z tym kociołkiem , jest naprawde pozytywnieeeeeeee!
i kolejne nowe foto:)
Biceps rosnie i sie lepiej ksztaltuje pod wzgledem rzezby
http://img508.imageshack.us/img508/6868/69853346vx9.png
VegetaSSJ3
19-07-08, 11:13
Hmmmm ekstra barki no i łapa tez ładnie sie prezentuje dojebałeś sie teraz Ryniu nie ma co pozdrawiam
czuwajista
19-07-08, 15:15
łał...
koncze juz prawie odblok :D POLECAM SRODKI :D I oczywiscie branie z glowa ! Efekty sa i nie znikaja :)
*TERRORBLADE*
20-07-08, 09:38
NO b.ładnie to wyszło ;)
A jak tam idze walka z rozstępami??;>
rozstepy jak u kobiety w ciazy :/ Nie wiem co poradzic
na rozstępy nic się nie poradzi ;/ większość lekarzy tak mówi i tak jest , jeśli Ci nie pomaga ta maść z mocznikiem to ciężko będzie znaleźć co lepszego , jedyne co można robić to zapobiegać ich powstawaniu i powiększaniu :(
ciaastek91
20-07-08, 14:27
jak to nic sie nie poradzi.. ja na swoje rozstepy bede robil zabieg u lekarza, laserowy albo wycinanie. po laserze nie znikaja calkowicie, a po wycinaniu zostaja blizny ;p wiec raczej zdecyduje sie na laser, zeby byly o wiele mniej widoczne
hehe ale mnie zabieg poki co nie interesuje ;)
reasumujac pod wzg finansowym ile Cie to wszystko kosztowało?
najdrozsza jest dieta ;)
a tak za wszystko z odblokowaniem i wogole to jakies 500zl
po zdjęciach widać że pieniądze nie poszły w błoto :)
dzisiaj glodowke mam bo wczoraj zjadlem krewetki bez przyzadzenia ;/ Wymioty i bole. Ale juz przeszlo
VegetaSSJ3
20-07-08, 19:27
Tez niedawno kosztowalem tych krewtek to myslem ze zwymiotuje ale jakos sie obeszlo
Co wy Panowie mowicie. Krewetki sa ok. Probowaliscie malz ? :P to jest hardcore
jak sam przyzadzam krewetki to nigdy mi nic nie bylo. ALe te koktajlowe malutkie, zimne prosto ze sloika mi podali. Matkoo! Jak o 4 rano mnie zlapalo to do lazienki nie zdazylem, trzeba bylo scierac. A kwas zoladkowy ma intensywny, nie za bardzo przyjemny zapach
*TERRORBLADE*
20-07-08, 22:40
Ja tez walczyłem z rozstepami i cały czas rosna ... pomimo tego ,ze mam 4 miesiace przerwy od trennigow i wage 3mam ta sama ;/
I stwierdzam ,ze gardze faktem iz je widac ... nic nie zrobisz cos czuje ;)
Zarzuć jak mozesz fotki ów rozstepów ;P
Ryniu użyje Twojego tematu by zadac Ci pare pytac :D
1. masz diete na mase i walisz trening na redukcje?
2. jak to jest z osiagami?
3. moglbys podac plan treningowy?
4. ile cwiczysz?
5. od czego zaczynales? (mniej wiecej waga, wiek, kiedy zdecydowales sie na SAA, po jakim stazu)
6. jak matura poszla xD
Ufff wrocilem. Okropne dni nastaly. Wga -3kg bo od 3 dni mam biegunke i wymioty. Juz ustaje. Koszmar
No i po co chlopie sie tak katowac... juz tak dobrze wygladasz...
Zawsze jest mało to podstawa w tym sporcie!
lol co Ty jesz? ciagle masz jakies choroby ukladu pokarmowego...
Ja mam srednio raz na 3 lata, a ty chyba co 3 tygodnie...
Zdrowia!!!
Najgorsze co może być w tym sporcie, człowiek się produkuje na kazdy kg po czym w kilka dni wszystko leci na lep.
paluch kogo to obchodzi kiedy masz sranie??
heh a lachu ciety na palucha xD brawoo
zeby nie bylo ze offtop ;p zdrowia ryniu!
Wrocilem z hehe weekendowego sanatroium. Juz jestem wypoczety i cudnie wszystko. lapka spadla 1cm, waga do 84kg ;/ OD JUTRA ODRABIAM ! ! !
Wrocilem z hehe weekendowego sanatroium. Juz jestem wypoczety i cudnie wszystko. lapka spadla 1cm, waga do 84kg ;/ OD JUTRA ODRABIAM ! ! !
powodzenia! odrobisz to
ciaastek91
29-07-08, 21:55
raz zdobyte kilogramy jest zdecydowanie latwiej odrobic, niz budowac je od zera ;p
dla tego biceps urosl juz o 0,5cm ;)
ile Ty razy dziennie stajesz na wadze i sie mierzysz? To troche obsesyjne moim skromnym zdaniem ;ppp
ja wiem czy to takie obsesyjne mi sie wydaje ze ryniu kontroluje sytuacje wie "co i jak"
jak spadlo to mierze. Dzien w dzien. By miec zawsze aktualne dane
narcyz. ;p ale dobrze, ze tak robisz. przyrostow zycze.
bez przesady panowie ;)
z takim mierzeniem...
obecnie chyba nawet mi wymiar na lapie poszedl w gore o 1cm (bez soku) ale nawet tego nie sprawdzalem - na oko patrze ze jest obszerniej
ale z doswiadczeniem przestaniecie patrzec na ilosc a zaczniecie inwestowac w jakosc ;)
nooo ja sie raczej staram jakosciowo isc
szczerze to chudo jeszcze wiec powinienes isc na ilosc zeby pozniej miec co jakosciowo poprawiac ;)
oczywiscie wzglednie na ilosc, aby nie lapac tzw zbednych kg = fat ;)
to wiadomo ze chudo ale niski bf trzymam za to ;) Cos za cos :P Moze i szczypiorek ale bez fatu :P
Wszystko zależy jakie kto ma potrzeby.
Danek1990ex
03-08-08, 13:43
Ryniu dałbyś już spokój z tymi koksami całą wątrobę se spi........ a przecież już dobrze wyglądasz bo dla mnie to głupota co chcesz wyglądać jak Greg Valentino.Nie sądzę zastanów się!!!
Prezydent_1c
03-08-08, 14:34
Głupie porównanie do Greg'a Valentino. Tak trzymaj ! Moim zdaniem jest b. dobrze.
Do Pana Sythol troche mu daleko.
gdzie moje srodki a synthol ? Teraz jak pojdzie cyklik na wrzesien to bedzie wino + prop czyli lagodnie
a na czym na cyklu wrzesniowym bedziesz sie skupial?
przeczytałem wszystkie strony Twoich wypowiedzi ryniu i innych powiem tak syswetke masz super... Ja jak bym taka mial to chcialbym tylko utrzymac to... Ten cykl Ci sluzy mimo trundosci na jakie sie potykasz (choroba)...
A moim skromnym zdaniem Runiu za szybko sie za to złapał to co teraz wypracował to na spokojnie na suplach sie dociąga ale kazdy ma swój sposób nic tylko każdemu życzyc powodzenia :D
paluch kogo to obchodzi kiedy masz sranie??
post niezgodny z regulaminem!
voldermort ma zamiar cos z tym zrobic?
Albo trzymamy poziom, albo rzucamy takimi tekstami. Jak on nie dostanie osta za to, to mu odpowiem w tym samym stylu (uznajac taki styl wypowiedzi za dozwolony na tym forum).
Dwa tygodnie i spadek masy 3 kg i 1cm w bicepsie mniej? W sumie po koksach normalka...
Boże tak trochę mnie to przeraziło co przeczytałem - "wrześniowy cykl, łagodnie, tylko winstrol i prop". Przecież jakim cudem to może być łagodne, jak to są STERYDY ?
Wiem że nie jestem Twoja mama, ale naprawdę wyglądasz już świetnie, resztę możesz dopracować normalnymi suplementami.
*TERRORBLADE*
04-08-08, 19:24
Poznał już "moc" tego towaru ... raczej nie odciagniesz go od tego ;)
jak juz siegnales po sterydy to kazdy kolejny cykl coraz barfdziej cie wprowadza. Tak jak po stakach kreatynowach. Mono bedzie juz lagodne :)
Paluch - to bylo glownie odwodnienie. Juz wszystko wrocilo do normy
Cielu - watpie by w 2 lata stazu dorobic sie takich przyrostow jedynie z suplementacja bez genetyki
racja ryniu.
paluch cos ty taki nerwowy?? jezeli kazdy z forum za taka wypowiedz otzrymywałby ostrzezenie to e kulturystyka info by NIE ISTNIAŁA.
pozatym juz wiesz jak to jest jak ktos po tobie ''jezdzi''
A ja ci powiem że sie da :D jeszcze pół roku i ci pokaże bicka :P
ciaastek91
04-08-08, 21:49
jasne, ze sie da. ale trzeba miec gen.
cielu7, ty widocznie go masz ;]
Danek1990ex
04-08-08, 22:02
Popieram cielu7 w wypowiedzi tak naprawdę ryniu nie ma się czym chwalić!!!
Nie no to według mnie za mocno powiedziane, bo same jego poświęcenie jego jest ogromne, ale środki według mnie nie te.
Dla mnie satysfakcja jest to jak kobieta powie mi - " ale twój triceps jest słodki ", a ja jej odpowiem - "sam na niego pracowałem 2 lata :P".
A co do tego mono Ryniu - słyszałem że zawodowcy po latach czasami wracaja do tej formy kretki - nigdy nie wiadomo :P Ja niestety tez mam średnia genetykę, ale nie spieszy mi się i wiem że coś przyrośnie po paru latach wytrwałości.
Ode mnie wszystko, nie bede juz zasmiecal relacji.
Pozdrawiam