Zobacz pełną wersję : zdjęcia do oceny ... 2,5 roczna metamofroza
damianwiatrowski
20-04-08, 00:13
2,5 roczna metamofroza, 20 kg przez 2,5 roku same odrzywki... narazie zadnego koksuhttp://giewartow.com/zdjecia/1047.jpg
ho ho bardzo ładnie jak na 2,5 roku, domyslam sie ze to ostatnie zdjecie jest aktualne wiec pora na małą redukcje bo juz masz w czym rzezbic :p
wrzuć jak masz jeszcze fote pleców
sog poleciał
No bardzo Nice!!! czyli pozytywnie a cóż za odzywki brałeś??
damianwiatrowski
20-04-08, 00:50
to jest ostatnia moja sesja :
› Trec Nutrition Amino Max 6800
› Trec Nutrition Mass XXL
› Trec Nutrition AAKG Mega Hardcore
› Vitalmax Dextroza Plus
› Trec Nutrition L-Glutamine Extreme
› Trec Nutrition NitroBolon Energizer
› Trec Nutrition HMB
› Trec Nutrition Creatine + Taurine
w sumie mailem już 5 sesji po 4 miesiące każda, poparte dietą i hardcorowym treningiem
a zaczynałem od :
› Activita Best Mass Xtreme
› Trec Nutrition Creatine + Taurine
› Activita Massive GainBody
› Trec Nutrition Glucosamine + MSM
No ładnie ładnie!! Najlepiej wyglądałeś chyba na 3 fotce,ale ogólnie pięknie,fajna zmiana sylwetki!! Oby tak dalej!!
damianwiatrowski
20-04-08, 01:15
http://giewartow.com/zdjecia/1048.jpg
http://giewartow.com/zdjecia/1049.jpg
http://giewartow.com/zdjecia/1050.jpg
damianwiatrowski
20-04-08, 01:16
http://giewartow.com/zdjecia/1051.jpg
http://giewartow.com/zdjecia/1052.jpg
http://giewartow.com/zdjecia/1053.jpg
damianwiatrowski
20-04-08, 01:17
http://giewartow.com/zdjecia/1054.jpg
http://giewartow.com/zdjecia/1055.jpg
http://giewartow.com/zdjecia/1056.jpg
Za co te medale w głebi na ścianie??
damianwiatrowski
20-04-08, 01:33
Za co te medale w głebi na ścianie??
kiedyś biegałem sprinty 100m, 200m ... medale ze średniej szkoły :)
VegetaSSJ3
20-04-08, 08:20
No to sie nazywa prawdziwa metamorfoza takich ludzi to cenie podaj jeszcze wyniki silowe
No metamorfoza ładna, najbardziej widoczna zmiana z 80 na 90 kg - ile trwał ten okres i czym się wspomagałeś w tym okresie?
Mam nadzieję, że to nie była meta-morfoza i nam nie kłamiesz, chyba że raz coś łyknąłeś...
Musisz mieć dobry organizm, zbudować suchą masę bez brzucha...
W każdym bądź razie, bardzo ładnie!
Fajna ta twoja metamorfoza:) Zarombiście wyglądasz. Ale nie źle musiałeś zapieprzać. Ale to się ceni.
P.S. Uzupełnij profil.
Pozdro!!
damianwiatrowski
20-04-08, 12:18
W tygodniu wrzucę zdjęcia całej sylwetki, w bicepsie mam teraz 44cm w łydce 43cm 180cm wzrostu.
Wyciskanie na skosie 130kg
Wyciskanie na płaskiej 150kg
Martwy ciąg 145kg
Zaczynałem od 35cm w bicepsie i 75kg wagi
no na starcie juz miałes nawet ładne wymiary :D
A ile masz w klacie?? Mierzyłeś??
Spoko wyniki:) Oby tak dalej!!
Pozdro!!
nie no ostra zmiana w ciagu 2,5 lat ogolnie super sylwetka oby tak dalej ;]
jakie cwiczenia na brzuch robiles?
pozazdrościć takiej budowy widać że dobry masz organizm oraz widać ciężką pracę którą w to włożyłeś gratulacje :) też bym tak chciał wyglądać xD ale czeka mnie jeszcze dużo pracy ... ehh :P :)
damianwiatrowski
20-04-08, 12:45
brzuch zawsze miałem pocięty, praktycznie w ogóle go nie ćwiczyłem... ale 4 lata grałem w koszykówkę w tygodniu 4 treningi, jak siadł mi krzyż przerzuciłem sie na siatkówkę i grałem 3 lata po 2 treningi w tyg... a jeżeli chodzi o moją genetykę to odziedziczyłem ją po rodzicach, tata był zawodowym sprinterem a mama oszczepniczką, trenowali zawodowo wiec może mam dobrą genetykę i tyle, na razie naprawdę zero koksu
Robi wrażenie, ale czy na pierwszym zdjęciu na pewno jest ta sama osoba, co na zdjęciach pozostałych?
damianwiatrowski
20-04-08, 12:50
Robi wrażenie, ale czy na pierwszym zdjęciu na pewno jest ta sama osoba, co na zdjęciach pozostałych?
tak 100% przyjrzy sie dokładnie na każdym zdjęciu mam pieprzyk z prawej (mojej lewe) strony nad ustami !!
Tatanka a czemu sądzisz że jest inaczej :P przybrał na masie i stał sie większy więc musiał się trochę przecież zmienić :P
pokoandloko
20-04-08, 13:59
zaebista zmiana. jezeli na prawde bez koksu to nie zwal tej sylwetki i nie biez zadnych sterydów. pozdro
Tatanka a czemu sądzisz że jest inaczej :P przybrał na masie i stał sie większy więc musiał się trochę przecież zmienić :P
Nie twierdzę, a pytam. Po prostu twarz z pierwszego zdjęcia wydała mi się inna niż na pozostałych zdjęciach. Autor twierdzi, że nie mam racji, więc nie ma sprawy. Szacunek dla niego za postęp.
damianwiatrowski
20-04-08, 19:23
zaczynałem jak miałem 20 lat wiec buzia mi troszkę zmężniała heheh
Szacunek
Kawal solidnej roboty Sog
damianwiatrowski
21-04-08, 00:02
wiem wiem nogi mam fatalne http://www.fbb.pl/index.php?act=attach&type=post&id=6216
oSiŁeK_sNd
21-04-08, 13:35
Jedyne co moge powiedziec to....motywujesz chłopaku, sog poleciał i gratuluje, mowisz ze zaczynales jak miales 20 lat...ja wlasnie mialem 20 urodziny hehe chcialbym tak wygladac za 2,5 roku :]
Ja pier do ** ale masz plecy
2,5 roku widać, że meGGGa hardcore trening.
siema własie daze do takiej budoway jak ty masz mam 18 lat 183cm wzrostu i 70kg wagi podal bys mi swoj pal ncwiczen odzywki jakie od poczatku brales i ja kdawkowałes i dietke jesli mozna bardoz bym prosił i ja kmozesz to na meial browney@wp.pl z gory dzieki
oSiŁeK_sNd
22-04-08, 00:40
na twoim miejscu Browney bym sie nie łudził ze ćwicząc tak samo, jedząc tak samo, dawkując jednakowo odżywki osiągniesz taki stan ciała jak kolega Damian...kazdy organizm jest inny i potrzebuje czego innego, innych bodźców zeby były przyrosty masy mięsniowej...więc zamiast takich zalosnych pytan lepiej zacznij czytac i ułóż sobie plan i diete oraz odżywki pod siebie a nie bazując na kims...bo raczej wiele nie osiągniesz, chyba ze fartownie bedziesz mial podobną genetyke, ale na to rownież bym nie liczyl
na twoim miejscu Browney bym sie nie łudził ze ćwicząc tak samo, jedząc tak samo, dawkując jednakowo odżywki osiągniesz taki stan ciała jak kolega Damian...kazdy organizm jest inny i potrzebuje czego innego, innych bodźców zeby były przyrosty masy mięsniowej...więc zamiast takich zalosnych pytan lepiej zacznij czytac i ułóż sobie plan i diete oraz odżywki pod siebie a nie bazując na kims...bo raczej wiele nie osiągniesz, chyba ze fartownie bedziesz mial podobną genetyke, ale na to rownież bym nie liczyl
dobrze gada! wina mu!
a ja jeszcze moge dodac, ze nawet jak masz podobna genetyke, to na bank masz inna budowe ciala i inaczej sie bedziesz rozwijal.
damianwiatrowski
22-04-08, 16:33
siema własie daze do takiej budoway jak ty masz mam 18 lat 183cm wzrostu i 70kg wagi podal bys mi swoj pal ncwiczen odzywki jakie od poczatku brales i ja kdawkowałes i dietke jesli mozna bardoz bym prosił i ja kmozesz to na meial browney@wp.pl z gory dzieki
Ten tydzień mam mega hardcorowy w pracy + oczywiście siłownia wiec prześle ci jakieś wskazówki w przyszłym tygodniu ... podaj mi jaką masz grupę krwi ??
sylwetka świetna:] Tylko dziwia mnie Twoje nogi-biegając sprinty chyba powinienes miec je bardziej "Wyrobione";] Ale gora jest po prostu boska-wielkie plecy dobre proporcje (oprocz nog) swietna masa przy 90 kg swietna rzezba. Jeszcze do tego bez kosku-swietnie naprawde
ale zajebioza :D mogl bys podac swoj trening?
podaj to wszystko na forum a nie na emaila ...
pzdr.
damianwiatrowski
26-04-08, 00:52
Dokładnie jak napisał oSiŁeK_sNd (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=3640) dla każdego organizmu co innego jest potrzebne … moje wskazówki to :
trenujcie 3 max 4 razy w tygodniu do granic utraty przytomności ;)
ćwiczcie nogi i plecy
jedzcie dużo i zdrowo o ustalonych porach
śpijcie minimum 8h/24h
Jedzcie głównie : jajka, wołowinie, kurczaka, tuńczyka, ryż, kasze, soczewice (polecam ), ser biały, makarony. Dostarczajcie witaminy i minerałów w formie warzyw i owoców.
W telegraficznym skrócie to tyle
Ladnie,ladnie. Chciec to moc. Fajny miales brzuch przy 8 dychach:P
ErWeider, uspokój się i nienajeżdżaj. Pisząc cokolwiek na forum musisz być gotowy na krytykę. Każdy ma prawo do wypowiedzi i nie zabronisz tego nikomu.
Więc przestań z tymi hasłami ok? (pyt.ret)
damianwiatrowski
28-04-08, 20:51
ja mniej więcej robie tak
Poniedziałek
klatka
wyciskanie płasko 3s
1s. 12x
2s. 10x
3s. 8x
wyciskanie płaskie lub na skosi 3s
1s. 11x
2s. 10x
3s. 9x
Rozpiętki płasko lub skos 3s
1s. 10x
2s. 9x
3s. 8x
Rozciąganie klatki hantlem 2s
1s.12x
2s.12x
Wtorek
plecy
martwy ciąg 3s
Dla początkujących
1s. 9x
2s. 8x
3s. 7x
Ja robie tak
1s. 13x
2s. 12x
3s. 12x
podciąganie na drążku 3s
1s. do bólu
2s. do bólu
3s. do bólu
wiosłowanie 3s
1s. 12x
2s. 11x
3s. 10x
dociąganie kolan na drązku 3s
1s. 10x
2s. 9x
3s. 8x
Środa
wolne
Czwartek
biceps + triceps
wyciskanie francuskie 3s
1s. 13x
2s. 12x
3s. 11x
prostowanie na wyciagu 3s
1s. 14x
2s. 13x
3s. 12x
uginanie ze sztangą szeroko 3s
1s. 13x
2s. 12x
3s. 11x
uginanie na modlitewniku(wąsko lub szeroko) 3s
1s. 10x
2s. 9x
3s. 8x
uginanie w podporze 3s
1s. 10x
2s. 9x
3s. 8x
Piątek
wolne
Sobota
nogi+barki
przysiad 3s
1s. 12x
2s. 10x
3s. 11x
wykroki 3s
1s. 13x
2s. 12x
3s. 11x
uginanie podudzi leżąc 2s
1s. 13x
2s. 12x
3s. 11x
wyciskanie sprzed głowy 3s
1s. 12x
2s. 10x
3s. 11x
unoszenie w opadzie 3s
1s. 14x
2s. 13x
3s. 12x
unoszenie bokiem 3s
1s. 14x
2s. 13x
3s. 12x
Niedziela
wolne
i nie kucie się już :P
hehe :) powiem ze jestem pod duzym wrazeniem twoich osiagów :)
dzięki napewno sie przyda plan:) sog juz poleciał
PS.
"Rozciąganie klatki hantlem" hmmm mógłbym wiedzieć jakie to ćwiczenie ?? bo nie bardzo wiem jak je wykonywać;( ;/
pzdr.;P
ja chcialbym sie dowiedziec jaka masz Damian budowe ?? . nie wiem czy dobrze widze ale po nadramieniu wniskuje ze masz budowe ekto ... moze sie myle ?? ;)
damianwiatrowski
28-04-08, 23:16
dzięki napewno sie przyda plan:) sog juz poleciał
PS.
"Rozciąganie klatki hantlem" hmmm mógłbym wiedzieć jakie to ćwiczenie ?? bo nie bardzo wiem jak je wykonywać;( ;/
pzdr.;P
http://www.kulturystyka.pl/atlas/klatka_pliki/image025.gif
aha ok dzięki za odpowiedz;)
pzdr.
Sog poleciał;)
Twoje cialo jest jak dla mnie idealne :D chcialbym tak wygladac!... jestse dojebany jak ruski czolg! GRATULACJE ZA CHĘCI!! i dzieki za fotki do mojej motywacji ! :)
damianwiatrowski
29-04-08, 22:01
Twoje cialo jest jak dla mnie idealne :D chcialbym tak wygladac!... jestse dojebany jak ruski czolg! GRATULACJE ZA CHĘCI!! i dzieki za fotki do mojej motywacji ! :)
heheh dziękówka ... dobrty tekst "dojebany jak ruski czolg!" 3maj sie powodzenia
grzesiek7124
29-04-08, 22:08
Temat w miarę ogarnięty. Posty nie na temat będą usuwane.
Osiłek i ErWeider dostają ostrzeżenia na ochłonięcie.
niezle niezle;D zajebsita sylwetka;D tez taki bede kurwa bede!
Na ostatnim zdjęciu wyglądasz jak lincoln burrows :p , oglnie ladna sylwetka , chociaz ta 3 fota najlepsza:p
Siema!
A zdradzisz jakieś tajemnice Twojego hardcorovego treningu? Dużo robiłeś aero do takiej definicji?
LeBron23LBJ
11-05-08, 10:33
szacunek ludzi siłki :) ja tez przytylem 20 kg ale nia w samych miesniach jak ty. Jestem pod wrazeniem. Wszystko masz zajebi ste u góry. Miec taki brzuch i klate to nie lada wyczyn. Jeszcze raz szacun. Gratuluje genetyki i wytrwalosci :)
damianwiatrowski
22-05-08, 01:16
http://photos124.nasza-klasa.pl/dev219/0/223/523/0223523123.jpg
jestem na półmetku sesji redukcyjnej ... coś takiego udało mi sie uzyskać
oSiŁeK_sNd
22-05-08, 10:07
to zdjęcie już jest w moje plecy...mógłbyś jakies inne wstawić chociaż, byłoby wiarygodnie :/
damianwiatrowski
22-05-08, 18:00
http://e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=518&stc=1&d=1211471931proszę inne zdjęcie
damianwiatrowski
22-05-08, 18:02
http://e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=519&stc=1&d=1211472122http://e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=520&stc=1&d=1211472159
oSiŁeK_sNd
22-05-08, 20:59
super ^^
Super !! Tylko Pozazdroscic
marcinmks1
23-05-08, 17:22
Bardzo ladnie! Tylko wlasnie nogi mogly by byc troszke lepsze. Masz grupe krwi B? Widzialem ze pytales kogos kilka stron wczesniej o to. Pozdrawiam!
Witam w planie jest napisane tak "Rozciąganie klatki hantlem" czy to miał na mysli rozpietki ??
damianwiatrowski
24-05-08, 12:29
Witam w planie jest napisane tak "Rozciąganie klatki hantlem" czy to miał na mysli rozpietki ??http://www.kulturystyka.pl/atlas/klatka_pliki/image025.gif
damianwiatrowski
15-12-08, 22:50
pracuje a o co chodzi dokładnie ??
niezle 20kg suchej masy ,sog polecial:)
damianwiatrowski
16-12-08, 17:43
Aktualnie warze 100kg i wyglądam mniej więcej tak
powiem ci jedno jest zajebiscie oby tak dalej ale i tak tobie juz nic nie trzeba;)
wygladasz mniej wicej tak, czyli to nie Twoja fota :yawn:
damianwiatrowski
16-12-08, 22:38
Za to twoje fotki są zajebiste bhehehe <leszccz>
damianwiatrowski
16-12-08, 22:49
hehehe
nie rozumie niektórych... tu się ma oceniać fotki a nie wnikać czy koleś na fotece to ta sama osoba... po kiego gwinta tego dochodzić. Jak dla mnie zajebista sylwetka. Pozdrawiam i sog
Eeee... :) szacuneczek ;) jak najwięcej takich tematów, a co najważniejsze takich ludzi ;) którzy mają naprawde co pokazać ;)
Kozackie foty z pierwszego posta. Szacuneczek...
//Jolly
Biernaczek
12-03-09, 09:30
Super !!
To teraz może opisz jak do tego doszedłeś tzn. treningi,odżywki itp.
Napinacz01
12-03-09, 12:51
No wlasnie jakis twoj ulubiony system treningowy, metody itp ;)
przeciez jago ostatni post w tym temacie jest z grudnia..może już nie jest na tym forum. Pozdro
3 fota najlepsza jak dla mnie
slim shady
12-03-09, 16:55
przeciez to jest stary temat, a pozatym pisał duzo w całym tym temacie i z tego co pamietam to o treningach dosc sporo, i inne porady
ladna masa jak na 2,5 roku tym bardziej ze wyrzezbiona, wielki szacun dla Ciebie
zajebiscie wygladasz xD
2,5 roku zajebiscie normalnie ^^
szacuneczek ;]]
ogarnijcie sie on te fotki wstawił prawie rok temu...
RockyBalboa
13-03-09, 16:54
to ze po co odswiezac na sile tematy z 5 czy 6 strony, autor juz multum opini dostal, sogow nazbieral i byc moze nawet juz na to forum nie zaglada,komentarzy w tym temacie na temat jego fot chyba juz wystarczy ;)
feelthekick
13-03-09, 21:56
16-12-08, 22:49
Hm... mówisz rok temu ? a według jakiego kalendarza ?
aha, może to jest kolejna dowcina ironia ;)
feelthekick ma racje ... założony został 20.04.08 ale ciągnął sie do 16.12.08
SZAUCUN dla Ciebie stary... jeszcze popracuj troche nad nogami.... jakanajbardziej zasluzyles na soga
Super :D:D
Twój brzuch przy 80 kg rządzi :D:D:D a teraz to się taki Conan zrobiłeś :D
damianwiatrowski
04-06-09, 13:34
Dawno mnie tu nie było :) troszkę pracowałem nad sylwetką aktualnie jestem w połowie cyklu redukcyjnego na muscletechu NanoVapor, Halo i białko isolite trecka, czym mogę się pochwalić to :
wzrost 181cm
waga 95/97 kg
piceps : 45cm
przedramię: 36cm
Łydka : 43cm
kark : 43 cm
ramiona : 130 cm
klatka : 180cm
udo : 65cm
talia : 88cm
martwy ciąg : 200kg
ławka płaska 180kg
ławka skos : 170 kg
wyciskanie sztangi z za karku : 140kg
biceps sztanga prosta : 75 kg
teraz ma miesiąc luźniejszy od pracy, chętnie po odpowiadam na pytania na forum ! :)
no przyznam że szacun. widzialem kiedys od czego zaczynales i powiem ci ze nie zle sie musiales sie wkręcic w ten sport ze doszedles do takich efektów. Powiedz mi tak szczerze, było cos kiedys cos mocniejszego nic odzywki i jak dlugo juz cwiczysz? :) pozdro
damianwiatrowski
04-06-09, 14:05
tak wkręciłem się dosyć mocno na tyle, że zainwestowałem trochę pieniędzy i otworzyłem swój mały fitness Club ze sklepem z odżywkami :)
z mocniejszych rzeczy co mogę polecić to suple MuscleTecha NanoVapor i halo siła po tym idzie nie wyobrażalnie mi skoczyła w połowie cyklu o prawie 20kg
klatka 180cm heeheh ciekawe w którym miejscu..?
damianwiatrowski
04-06-09, 14:08
powiem ci szczerze, że nie muszę myśleć o koksa bo z moją genetyką + dieta + suplementacja + mega trening można zdziałać cuda
damianwiatrowski
04-06-09, 14:09
klatka 180cm heeheh ciekawe w którym miejscu..?
racja mały błąd 118 cm, przepraszam hehhe
I mam rozumieć że osiągnąłeś to w 2,5 roku i bez koksu tak???
damianwiatrowski
04-06-09, 14:13
na dzień dzisiejszy to już ponad 3,5 roku od momentu jak umieściłem ten post
Ja trochę w Tym siedzę i jakoś Ci nie wierzę ale to Twoja indywidualna sprawa!!!
Widziałem wielu świetnych genetyków ale nigdy takiego jak Ty.Mniejsza o to.
Bardzo dobrze wyglądasz i masz niezłą silę.Różnimy się bardzo bo widzę że Twoja góra jest genetycznie bardzo rozbudowana a dół już mniej a u mnie dół jest wielki a góra gorzej i tak samo z siłą na przysiad w tej chwili biorę ponad 200 a na klatkę tylko 150kg ale dopiero 4 miesiąc wracam do formy po 2 letniej przerwie.A jak tam u Ciebie siła nóg???
Anaboliczny Koks
04-06-09, 14:34
jaca weź chłopcze się uspokój masz jakieś kompleksy do swojej osoby i zazdrościsz każdemu ? Wszędzie taa na pewno na koksie musiałeś jechać... Bo ty wiesz kurwa lepiej co on jadł niż on no nie?. I co 45 bez koksu się nie da tak panie trenerze ?...
Co do Damiana to świetnie ,wielki szacun.
damianwiatrowski
04-06-09, 14:40
nogi mam w miarę silne, 190kg w przysiadzie na 3x udało mi się dźwignąć, aktualnie odpusciłem ćwiczenia na czworo głowy koncentruje się bardziej nad dwugłowym i łydką
A ty anaboliku nie wierz ludziom na słowo.Ktos wstawi zdjecie pudziana i co tez uwierzysz że nic nie brał!!!???
To nieźle !!!
Ja w udzie mam 70 z hakiem i troche silniejsze ale na klate odstaje od Ciebie!!!
Jakim ćwiczysz systemem na masę!!!???
damianwiatrowski
04-06-09, 14:43
Myślę, że dodatkowym argumentem że to są naturalne efekty jest fakt ze najdłuższą przerwę od siłowni i diety miałem dwa tygodnie przez ten okres 3,5 roku
damianwiatrowski
04-06-09, 14:46
To nieźle !!!
Ja w udzie mam 70 z hakiem i troche silniejsze ale na klate odstaje od Ciebie!!!
o kurcze 70cm to kawał cielska heheh, to rzeczywistość dół masz nieźle rozrośnięty :)
Damian: Ile razy w tyg ćwiczysz? ps. mogłbys wstawic swoj plan treningowy, jesli masz go gdzies rozpisanego.
damianwiatrowski
04-06-09, 14:48
To nieźle !!!
jak jestem na cyklu z suplementacją to trenuje 4x w tygodniu jak na samej diecie 3x
I na dole nie mam prawię tłuszczu a jedynie gdzie mam małe problemy to brzuch bo mam 95 ale za 3 tygodnie zaczynam redukcję!!!
damianwiatrowski
04-06-09, 14:53
I na dole nie mam prawię tłuszczu a jedynie gdzie mam małe problemy to brzuch bo mam 95 ale za 3 tygodnie zaczynam redukcję!!!
to ładnie :) a z brzuchem jak się chce i człowiek się zaprze to nie ma siły tkanka szybko zanika a separacja mięśni pokazuje sie bardzo szybko
damianwiatrowski
04-06-09, 14:55
aktualnie trenuje 4x w tyg
poniedziałek - nogi
wtorek - plecy
środa - Basen
czwartek - klatka + biceps
piątek - barki + triceps
sobota - basen
niedziela - masaż
musisz miec duzo wolnego czasu ze tak sie przykladasz, chodzi o baseny i masaz:) jak mozesz to rozpisz szczególowiej swoj trening. pzdr
kolejny gosc który jedzie zwykłym splitem i ma fajne efekty,pije to do pewnego tematu ale nie wazne......a co do kolegi to szacuneczek,mam pytanie mozna z tego zarobic na zycie?siłka + sklep?duzo pozwoleń?trud otworzenia w skali od 1 -10???
Dzis,teraz dopiero calosc przeczytalem... clapclapclap
mój ziomuś z siłki 8 lat stazu regularne treningi ciśnie 165 na raz:) pełna suplementacja dieta bez koksu tY ciśniesz 180 w 3,5 staz. Może nie neguje tego ale jezeli nie biłes koksu to zazdroszcze siły :)
jakie wykształcenie jeśli mozna wiedzieć:)?
damianwiatrowski
04-06-09, 18:09
wykształcenie średnie ekonomiczne, na studia chodziłem tylko i wyłącznie żeby nie iść do wojska ale żadnego kierunku nie ukończyłem, porostu nie miałem czasu aby się edukować, wolałem interes rozkręcić :) aktualnie mam firmę programistyczną i swój mały fitness club :P
jak dla mnie wygląda bardzo dobrze a to czy coś brał czy nie brał to jego sprawa. Dla mnie ma sęs branie jak daje to jakieś efekty. A nie gdy ktoś chodzi tydzień zje coś wysypie go zaleje i koniec ćwiczenia. Więc bez względu na to czy brał czy nie to jest dobrze pozdrawiam. Ps sklep z odżywkami słaby biznes bo jest tego pełno siłownie też.
firma programistyczna?? ale to ty programujesz czy masz ludzi od tego?
damianwiatrowski
04-06-09, 21:54
jak dla mnie wygląda bardzo dobrze a to czy coś brał czy nie brał to jego sprawa. Dla mnie ma sęs branie jak daje to jakieś efekty. A nie gdy ktoś chodzi tydzień zje coś wysypie go zaleje i koniec ćwiczenia. Więc bez względu na to czy brał czy nie to jest dobrze pozdrawiam. Ps sklep z odżywkami słaby biznes bo jest tego pełno siłownie też.
słaby interes to był by wtedy gdyby to nie był jedyny sklep i fitness club w mieście i okolicy :D Słupca ma prawie 18 tys mieszkańców wiec .... wnioski wyciągnijcie sami :)
damianwiatrowski
04-06-09, 21:57
firma programistyczna?? ale to ty programujesz czy masz ludzi od tego?
Mam ludzi do tego ale sam też piszę w C#, php, java, ajax, MySql ogólnie piszemy systemy internetowe np. CMS system zarządzania treścią
slim shady
04-06-09, 21:59
czym się suplementowałeś na redukcjach ? i co robiłes aeroby czy interwały ?
damianwiatrowski
04-06-09, 22:08
dostosowana dieta, żeby bilans kalorii był delikatnie ujemny, ochrona mięśnia przed paleniem Bcaa Anabolick trecka, Fat killer, i białko isolite. Trening normalny zmieniony tylko o większą liczbę powtórzeń + 45 areobiku lub jakieś cardio bierznia, rowerek, wioślarz
pascala znasz??? bo ja w pascalu pisze wsumie narazie sie ucze pierwszy rok dopiero więć jak coś to będe sie ciebie doradzał:P
damianwiatrowski
04-06-09, 22:30
Pascala znam ale najbardziej na czasie jestem w PHP C# i MYSQL
no chyba że 1 sklep i 1 siłownia na całe miasto. U mnie masz z 60sklepów z odżywkami i tyle samo siłowni jak nie więcej więc biznes z tego żaden
no chyba że 1 sklep i 1 siłownia na całe miasto. U mnie masz z 60sklepów z odżywkami i tyle samo siłowni jak nie więcej więc biznes z tego żaden
z pewnością 60 sklepów z odżywkami i jeszcze więcej siłowni chyba Cie troszkę fantazja poniosła :smile:
pascala znasz??? bo ja w pascalu pisze wsumie narazie sie ucze pierwszy rok dopiero więć jak coś to będe sie ciebie doradzał:P
Stary gdzie Ty się uczysz?:P Pascal to było 15 lat temu albo i więcej... tego w szkołach powinni zabronić bo to pod dosa jeszcze było :P Poproście o zmiane na C lub C++ bardziej sie przyda w przyłości. Pozdro
ładnie pocisnąłeś
znałem kolesia ze zbliżonymi rezultatami po ok 4,5 roku treningu bez koksowego
ale byl wyższy i większy
Tak czy inaczej nieźle, widać ze podszedłeś do sprawy profesjonalnie
ciekawi mnie kilka spraw odnośnie treningu:
Jak wygląda Twoja rozpiska? Liczba serii na dana partie, czas odpoczynku miedzy seriami
Czy stosujesz jakieś specjalne urozmaicone metody ćwiczeń np ćwiczenia do wyczerpania, superserie okresowo itp?
Jak ułożona dieta?
Po porostu koryguje ogólnie krążące fakty z praktycznym ich stosowaniem na przestrzeni kilku lat i dodawaniem wlasnych metod w budowaniu ciałą
Ciekawi mnie czy stosowałeś bardziej trening pod sile czy pod mase, lub moze zmieniany cykliczne? splity?
Anaboliczny Koks
05-06-09, 07:51
Właśnie podaj nam swój plan treningowy :).
powiedzcie jak ja to mam zrobic zeby zobaczyc ostatnie zdjecie w pierwszym poscie tj 95 kg ... bo zasłaniają mi to reklamy.
ogólnie kozak... zajebista budowa, jak dla mnie jest idealnie- może kiedyś choć trochę zbliżę się do tego :)
Napinacz01
05-06-09, 13:20
powiedzcie jak ja to mam zrobic zeby zobaczyc ostatnie zdjecie w pierwszym poscie tj 95 kg ... bo zasłaniają mi to reklamy.
http://img200.imageshack.us/my.php?image=1047.jpg
prosze
damianwiatrowski
05-06-09, 14:02
Aktualnie mój trening wygląda następująco
poniedziałek - nogi
1. 10 min marszu na bieżni
2. martwy ciąg na wyprostowanych nogach (15x10x10x8)
3. maszyna na dwugłowy uda (do załamania x do załamania x do załamania )
4. Łydki suwnica (aż poczuje palenie + 5x aż poczuje palenie + 5x aż poczuje palenie + 5x )
5. Wykroki z hantlami (12x10x8x6)
wtorek – plecy
1. podciąganie na drążku szeroki uchwyt (do załamania x do załamania x do załamania )
2. podciąganie na drążku wąski uchwyt (do załamania x do załamania x do załamania )
3. Martwy ciąg (10x10x8x6)
4. wiosłowanie sztangą (10x10x8x6)
środa – Basen
czwartek - klatka + biceps
a) klatka
większość ćwiczeń wykonuje na skosie z tego tytułu, że chce rozbudować sobie górną cześć klaki piersiowej
1. Ławka skośna sztanga (15x14x14x10x8 x do załamania x do załamania )
2. Ławka skośna rozpiętki (10x10x8x6)
3. Ławka prosta rozciąganie klatki piersiowej hantlem (10x10x8x6)
4. Brama
b) biceps
1. Unoszenie sztangi prostej (10x10x8x6x do załamania )
2. Modlitewnik (10x10x8x6)
3. unoszenie hantli młotkowo (10x10x8x6)
piątek - barki + triceps
a) barki
1. wyciskanie sztangi z zakorku (8x7x4x1/2)
2. Unoszenie sztangielek bokiem w górę (10x10x8x6x do załamania )
3. Unoszenie sztangielek w opadzie tułowia (10x10x8x6x do załamania )
4. Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia (10x10x8x6x do załamania )
b) triceps
1. francuz (10x10x8x6)
2. ściąganie linki na wycią(10x10x8x6)
3. Pompki na poręczach (10x10x8x6x do załamania)
sobota – basen
niedziela - masaż
damianwiatrowski
05-06-09, 14:06
z aktualnymi zdjęciami
no jest zacnie nie pytam na jakich srodkach nie interesuje mnie to heheheheh,mam nadzieje ze zblize sie do tych 97kilo...........
emka nie wiem czy w dobrym miejscu piszę xDD dajcie znać, ja mam 17 lat mam 69-70kg wagi a w łapie najwięcej miałem 35,7 czy tam 35,8 dziwne bo ty przy wadzę 75 też miałeś coś koło tego ;D przypominam dajcie znać ;D
damianwiatrowski
05-06-09, 14:35
ja gdy zaczynałem przy wadze 75 kg w bicepsie miałem 36 :)
xD a jak zaczynałeś ile miałeś lat ;>?
damianwiatrowski
05-06-09, 14:41
jakoś ok. 20lat teraz mam 24 :)
ja ćwiczę 2 rok w tamtym ćwiczyłem 3,5 miecha a w tym ćwiczę już wytrwale bo od 27 listopada gdzieś tak :PP od września 2008 roku przybyło mi ok 27,5 kg więcej na klatę na płaskiej xD
z pewnością 60 sklepów z odżywkami i jeszcze więcej siłowni chyba Cie troszkę fantazja poniosła :smile:
Chyba mnie nie poniosłą fantazja. Tylko na mojej dzielnicy są już 3 siłownie, a Gdańsk to jedno z większych miast w Polsce. Żadnego sklepu z odżywkami niestety u mnie na dzielnicy nie ma ale teraz otworzyli te vitamin shopy to w samym Wrzeszczu jest ich z 5. Mamy pełno hipermarketów real.auchan itp i w każdym z nich są Galeria bałtycka(największe centrum handlowe w Polsce) manchatan itp napewno nie przesadzam a być może nawet zaniżam :D ot i cała historyja. Ps. mamy też fitness authority o ile wiesz co to jest
damianwiatrowski
05-06-09, 16:08
Proponował bym jednemu z Panów wziąć Panoramę firm i zliczyć wszystkie siłownie i sklepy z odżywkami i przdstawi czyste dane to będziecie mieli sprawę wyjaśnioną heheh
to jest plan,sklepu z odzywkami nie ma u mnie w miescie,w zielarskim koles ma ale tylko białko olimp,sklepu jako takiego niema,hmmm?ale czy bedzie zbyt?jakie jest przebicie na odzywkach?????
Anaboliczny Koks
05-06-09, 16:15
Przy 90kg miałeś zajebisty kaptur
DonMajster
05-06-09, 16:50
Damianie szacun:)(za wytrwałość ,rezultaty i za prace nad sylwektą)
to jest plan,sklepu z odzywkami nie ma u mnie w miescie,w zielarskim koles ma ale tylko białko olimp,sklepu jako takiego niema,hmmm?ale czy bedzie zbyt?jakie jest przebicie na odzywkach?????
Wszystko zależy od tego gdzie Ty będziesz się zaopatrywał w te odżywki. Ile zapłacisz za wynajem pomieszczenia ile sprzedaż i ile zarobisz proste. Tylko np. jeżeli będziesz miał białko za 100zł a na allegro można je dostać za np70+15wysyłka to jesteś przegrany bo kupią na allegro pierw znajdz dobrego dostawcę. Ja rok temu interesowałem się tym tematem byłem w hurtowni niby jedyny importer syntraxa itp na Polskę a jego ceny hurtowe były cenami detalicznymi na allegro.
twoja rzezba z 90kg miazdzy ! Podziwiam i pozdrawiam !
Gosciu przestań ściemniać ludziom o swojej sile albo że nic nie brałeś.Może i małolaci Ci wierzą ale wyjadacze śmieją się z Ciebie!!!!!!!!!!!!!!
Twierdzisz że wyciskasz 180 pryz łapie 45cm i stazu 3,5 roku a np Voldemort wyciska 196 przy łapie 49 i ćwiczy 10 lat a ciagle opisuję swoje wielki cykle a ty na odzywkach!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Zejdż na ziemie bo masz kompleksy ale wiesz że nikt Ci z małolatów nie wyskoczy z takim tekstem jak ja!!!!!!!!!!!!
Dla mnie jesteś kłamcą to teoja sprawa ale nie ściemniaj małolatów bo wierża w takie brednie.Przy twojej wadze i łapie max na klate to góra 160kg bo znam sie na tym!!!!
slim shady
06-06-09, 14:01
arnoldzik (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=12347) chuj mnie to interesuje co on brał, nie moja sprawa i jak masz zamiar napierdalać takie głupie posty to sobie odpuść
Stary rzeczywiście się znasz bo po rozmiarze bicepsa widać kto ile wyciska,
znaczy dobrze by było w 100% wiedzieć co brał, żeby można było zorientować się co potrzeba do takiego wyglądu, oprócz diety, treningu... :)
slim shady
06-06-09, 15:00
każdy jest inny, i pewnie jakbyś robił ten sam trening co on to byś inaczej wyglądał, na niego coś dobrze zadziała na Ciebie słabo, piszcie na pw do kolegi moze czegos sie dowiecie
Znam historie bezkoksowych gigantow
Ale nie dla kazdego to jest opcja,
3 godziny dziennie na silowni, wpieprzanie xx jajek dziennie, po 20 serii na partie, profesjonalny trening i dieta, zapierdziel
odpowiednia genetyka: poziom wlasny testosteronu, regeneracja miesnia itd
po paru latach wychodzi z tego gostek z ponad 45 w bicku, masą i niezlymi rekordami
a czy byl jakis cykl czy nie? Możliwe ze nie bylo mozliwe ze byl
jedno jest pewne - takie cos jest do uzyskania bez koksu
takie cos jest do uzyskania z koksem znacznie latwiej i szybciej
lecz nawet gdybym mial zyskac 30% sily, czy osiagnac cos 30% szybciej to po koksy nie siegne bo nie taki mam cel
chociaz mozliwosci naturalnej genetyki zamykaja sie na pewnym poziomie i wyglad wszystkich profesjonalnych kulturystow osignac mozna tylko z dopingiem
A Ty arnoldzik jak Twoja siła i wymiary???
Bo w profilu nic nie masz???
damianwiatrowski
06-06-09, 15:44
Gosciu przestań ściemniać ludziom o swojej sile albo że nic nie brałeś.Może i małolaci Ci wierzą ale wyjadacze śmieją się z Ciebie!!!!!!!!!!!!!!
Twierdzisz że wyciskasz 180 pryz łapie 45cm i stazu 3,5 roku a np Voldemort wyciska 196 przy łapie 49 i ćwiczy 10 lat a ciagle opisuję swoje wielki cykle a ty na odzywkach!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Zejdż na ziemie bo masz kompleksy ale wiesz że nikt Ci z małolatów nie wyskoczy z takim tekstem jak ja!!!!!!!!!!!!
Dla mnie jesteś kłamcą to teoja sprawa ale nie ściemniaj małolatów bo wierża w takie brednie.Przy twojej wadze i łapie max na klate to góra 160kg bo znam sie na tym!!!!
Pisanie, że brałem koks i wciskanie mi teorii, że nie da się wypracować takiej formy bez nie dozwolonych środków uświadamia mnie w wierze, że mam uwarunkowania genetyczne i to co robię, robię dobrze. Odpowiedni trening, dieta, liczba przespanych godzin, suplementacja, wysoki próg bólu, dobrze nawodniony organizm, odnowa biologiczna, psychika, stosunek siły do wagi i setki innych czynników które tworzą idealne środowisko do nie ograniczonego rozwoju mięśni. Pisanie, że ktoś ma 45 w bicepsie i może wycisnąć tylko tyle .... jest dla mnie śmieszne.
Pisanie, że brałem koks i wciskanie mi teorii, że nie da się wypracować takiej formy bez nie dozwolonych środków uświadamia mnie w wierze, że mam uwarunkowania genetyczne i to co robię, robię dobrze. Odpowiedni trening, dieta, liczba przespanych godzin, suplementacja, wysoki próg bólu, dobrze nawodniony organizm, odnowa biologiczna, psychika, stosunek siły do wagi i setki innych czynników które tworzą idealne środowisko do nie ograniczonego rozwoju mięśni. Pisanie, że ktoś ma 45 w bicepsie i może wycisnąć tylko tyle .... jest dla mnie śmieszne.
to ja zadam pytanie, sory jesli zbyt osobiste- czy miales w tym czasie jakies problemy osobiste,ktore wplywaja jak by nie bylo na motywacje czlowieka do zycia ogolnie, a wiec i do treningu? nie chodzi mi o szczegoly:silenced:,tylko jakos o sam fakt...
damianwiatrowski
06-06-09, 16:23
nie wiem czy o to ci chodzi, podczas tych 3,5 roku trenowania motywacje mam na bardzo bardzo wysokim poziomie i czuje ze ta motywacja wzrasta wraz z efektami, przypomnę, że najdłuższa przerwa jakom miałem od siłowni to 2 tygodnie. Bodźcem do chodzenia na siłownię było rozstanie z kobietą ...
damianwiatrowski
06-06-09, 16:26
a problemów osobistych w ciągu 4 lat nie miałem żadnych
ja gdy zaczynałem przy wadze 75 kg w bicepsie miałem 36 :)
tez bym tak chciał :)
Napinacz01
06-06-09, 21:08
tez bym tak chciał :)
ale on jak zaczynał miał 20 lat, a ty masz 14 pakierek.
Co do Damiana , bez zadnego problemu jest w stanie tyle wycisnac.
Masz za soba jakies wystepy na scenie kulturystow ?
Jeszcze mnie interesuje twoja obecna dieta , troszke stron jest (16) a nie chce mi sie szukac.
Trenning bardzo interesujacy, podobny do mojego.Pisales ze chodzisz na masaż , tak orientacyjnie ile płacisz ??
a problemów osobistych w ciągu 4 lat nie miałem żadnych
no ogolnie tak jakos mi sie takie pytanie pomyslalo.. jak sie czlowiekowi pieprzy wszystko to sie nie chce czasem robic ostatniego powtorzenia;/ a kobiety to jak juz sporo o tym bylo-raz motywuja,raz przeciwnie... tez podobnie mialem i wiem ze musze byc taki sam... za 3 lata dam swoje foty:) brawo raz jeszcze za calosc,ja jestem pod wrazeniem ...
Pamiętacie Gnidka ? Teraz jest jeszcze z pół raza taki jak był jak wrzucał fotki wiem bo mieszkam pare ulic obok i chodzimy na 1 siłownię z jego bratem chodziłem do 1 klasy 9lat. I co on nigdy w życiu nic brał SAA ale miał miesiące że po 3000tys na odżywki wydawał. Do tego taka dieta że szok. 0 imprez, tylko siłownia dieta i odżywki. Więc nie pierdolcie że się nie da bo gówno wiecie. Większość tych matołów co koksują to miesiąc przed wakacjami zapierdalą cykl nawodnią się na lato potem ćpanie imprezy i płacz że biceps jest mniejszy a no i właśnie ćwiczą tylko bico i klate. Jak już mówiłem obojętnie czy ktoś coś bierze czy nie to jego sprawa. Ważne jakie są po tym efekty. Pozdro
DonMajster
07-06-09, 11:21
Yo:)Damian mam do Ciebie pytanie pisales ze cwiczysz 3 maxymalnie 4 razy w tygodniu jakbys mógl napisac ile czasu zajmuje ci jeden trening 60,90minut?I z jaką odżywką czułeś największy wzrost masy mięsniowej, która wedlug Ciebie działa najlepiej?pozdrawiam peace:)
damianwiatrowski
07-06-09, 22:44
Jeżeli chodzi o odnowę biologiczną to nic za to nie płacę z tego tytułu, że moja mamuśka ma zakład z fizjoterapią i odnową biologiczną (masaż, laser, krioterapia, magnoterapia i jonoforeza), jak chcesz to spytam się ile poszczególne zabiegi kosztują to i ci napiszę.
Z kulturystyką nie mam na razie żadnego doświadczenia, jak forma będzie tak rosnąć jak rośnie to kiedyś zadebiutuje, ale to odległa przyszłość i jeszcze w takich kategoriach nie myślałem :)
Jeżeli chodzi o trening to staram się, żeby nie przekraczał 1,5 godziny.
Odżywki jakie mogę polecić z czystym sumieniem to :
NanoVapor Muscletech i AAKG Mega hartcor Treck siła mi po tym idzie nie wyobrażalnie po 3 tygodniach brania do 15 kg siła m skoczyła na ławce prostej i na wyciskaniu sztangi z za karku.
Od roku stosuję " dietę oszukaną " mianowicie :
staram sie jeść co 2/3 godziny 5/6 posiłków na dobę
10:00 - na śniadanie jem musli górskie z wodą + odżywka białkowa
12:00 - kasza pomieszana z soczewicą ryba lub gotowany kurczak + gotowane warzywa
13:30 - kasza pomieszana z soczewicą ryba lub gotowany kurczak + gotowane warzywa + odżywka węglowodanowa
15:00 trening
16:30/17:00 - odżywka węglowodanowa
17.30 - kasza pomieszana z soczewicą ryba lub gotowany kurczak + gotowane warzywa
19:00 - kasza pomieszana z soczewicą ryba lub gotowany kurczak + gotowane warzywa + odżywka białkowa
22:00 - tuńczyk z surowymi warzywami
00:00 - odżywka białkowa
jem tak od poniedziałku- soboty w niedziele jem wszytko co mi podejdzie pod rękę
slim shady
07-06-09, 22:51
nie widze tutaj tłuszczy
damianwiatrowski
07-06-09, 23:05
gotowanego kurczaka przeplatam rybami które zawierają zdrowe tłuszcze omega 3 dodatkowo po śniadaniu dostarczam zestaw witamin i minerałów gdzie również znajduje się duża zawartość kwasów tłuszczowych :)
DonMajster
08-06-09, 15:37
podales odzywki typowo na siłe, jezeli moglbys podac odzywki skutecznie dzialajce na zwiekszanie masy mięsniwoej byloby fajnie z gory dzieki:)
damianwiatrowski
08-06-09, 16:28
od rana pije isolite przed treningiem mas xxl po treningu hard masa na noc night protein blend wszytko trecka z tego tytułu, że mam dobrą cenę na te odżywki
DonMajster
08-06-09, 16:33
dzieki:)
liczyles moze ile tak wszystkie odrzywki i ogolna dieta Cie kosztuje?
A jak jest u Ciebie ze słodyczami i alkoholem????
Ja słodycze uwielbiam ale w ogóle nie jem ewentualnie raz na tydzień a alkohol to bezalkoholowe piwo walne raz na 2 tygodnie na oczyszczenie nerek.
A le jak mam przerwę od ćwiczeń w wakacje to lubię popić nie powiem!!!
Damian: rozpisz swój trening jak mozesz.
hans87 damian chyba rozpisał swoj trenning tutaj w temacie chyba :D.
rozpisal rozklad na partie, ale jakie cwiczenia z seriami i powt. to tego nie widzialem.
damianwiatrowski
08-06-09, 23:03
kwestia słodyczy :
Wystarczą mi słodkie węglowodany (np. mass xll) przed treningiem i już słodkości na cały dzień mam dosyć:) a jak kiedyś najdzie mnie ochota na słodycze to jem batona węglowodanowego typu Boster lub Corna
kwestia alkoholu :
Jak biorę jakieś suple to alkohol odpada czyli ok. 8/9 miesięcy nie pije wcale, zawsze odpoczywam z odzywkami na okres wakacji wtedy staram się podtrzymać to co zbudowałem przez cały rok, jeżeli jest jakaś dobra okazja wypić piwo ze znajomymi lub jakiegoś drinka nie odmawiam :)
Nie będę oryginalny mówiąc, że to co z siebie zrobiłeś jest mega zajebiste. :twisted:
ZAZDROSZCZĘ (jak nie jeden z nas zapewne) :pray:
Pozdrawiam i wielu sukcesów !
damianwiatrowski
09-06-09, 23:32
liczyles moze ile tak wszystkie odrzywki i ogolna dieta Cie kosztuje?
Dieta : 700 zł
Suplementacja : 500zł
Siłownia : 0zł
Odnowa biologiczna : 0zł
No ładnie najlepiej wyszła 3 fotka
Jesli bez saa, to elegancko :)
Damian - zapytaj mamy ile orientacyjnie wychodzi masaż itp... :]
Dieta : 700 zł
Suplementacja : 500zł
Siłownia : 0zł
Odnowa biologiczna : 0zł
Rocznie ?
heh , miesiecznie - jak rocznie to daj mi taka diete i suple jak ma damian :D.
Ehh moze sa a ja o tym nie wiem ? ;/
DonMajster
21-06-09, 11:24
yo:)Damian ile ćwiczen masz w jednym treningu na duze partie miesniowe bo zastaniwam sie czy zredukowac cwiczenia czy moze dodac. np klatka cel:masa, ja mam 5-6 cwiczen 4 serie po 10-12 powtórzen i do tego łacze biceps lub trcieps 3cwiczneia tez 3-4serie po 10-12 powtórzen .Przykladowy moj trening na klatke:Wyciskanie sztangi na maszynie ławka płaska,rozpiętki,ławka skosna tez wycisaknie na maszynie,ćwczienie w bramie,pompki, nastepnie 3 cwiczneia na biceps
PRzynajmniej na jednym forum powiedziałeś ,że na soku ;)
Tak czy owak za sylwetkę sog.
PRzynajmniej na jednym forum powiedziałeś ,że na soku ;)
mały detektyw i dobrze... kłamstwo ma krótkie nogi :smile:
Ja nikogo nie oskarżam , tylko stwierdzam ,że były cykle na saa. Sylwetka i tak świetna. Nie jak omkowicze z osiedla :D
patryczek666
23-06-09, 12:15
Bez ssa;]? To po co kolega wrzuca fotki na tchp?
http://www.***.pl/-_TWOJA_CHWILA_PRAWDY_XI_--t504940-s100.html
Edit:najwyzej dostane ostrzezenie h - u - j w kropki.
fallenursus
24-06-09, 04:32
No ładnie ładnie!! Najlepiej wyglądałeś chyba na 3 fotce,ale ogólnie pięknie,fajna zmiana sylwetki!! Oby tak dalej!!
winstrol ladnie wode wypycha.Szczegolnie jak ktos ma niski bf%
no a mialo byc tak pieknie......tylko odzywki
jaca666
Miasto: Szczecin
SOGi: 292
I mam rozumieć że osiągnąłeś to w 2,5 roku i bez koksu tak???
SOGi: 206
Domyślnie :)
na dzień dzisiejszy to już ponad 3,5 roku od momentu jak umieściłem ten post
Panie damianwiatrowski lejesz Pan wode jak nic
Bez ssa;]? To po co kolega wrzuca fotki na tchp?
http://www.***.pl/-_TWOJA_CHWILA_PRAWDY_XI_--t504940-s100.html
Edit:najwyzej dostane ostrzezenie h - u - j w kropki.
Ty, kurna ten link nie działa , mógłbyś zapodać jescze raz?
link jest dobry tylko w miejsce *** musisz wpisać coś ;]
dfs tylko od tyłu to przeczytaj i wpisz.,.
NeverLetGo
24-06-09, 14:38
Widziałem link od małego huby, ale przecież może być opcja, że jakiś gościu skopiował sobie jego zdjęcia i wystawił na swoim koncie na innym forum. Jest przecież dużo dzieci neo, typu TycuKoks15, które mogły by tak zrobić (nie wiem, żeby zyskac szacunek, czy co). Dla mnie to nie jest udowodnione do końca.
mam podobnie... ten link nie daje 100 % pewności zwłaszcza, że za dużo tam sie chłopak nie udzielał... fakt jakiś ślad już niby jest...
poza tym "poziom" tam chłopaki mają ostry... zwłaszcza jeśli chodzi o wysławianie sieM :)
hvy_weight
24-06-09, 15:31
gorzej jak to na tym forum się ktoś podszywa a tam jest jego orginalna wersja
patryczek666
24-06-09, 15:42
oryginalna* ale w sumie to koles sam siebie oszukuje ,wiec to jego sprawa czy bierze czy nie.
ciekawe czemu sam damianwiatrowski sie nie wypowiada teraz
patryczek666
24-06-09, 17:52
na dfs (czytaj od tylu) w dziale doping tez sie narazie nie wypowiada,eh a juz mysalem ze w tak krotkim czasie mozna odwalic taki kawal roboty bez ssa.
DonMajster
24-06-09, 18:42
hehe ale wy jestescie dziwni ktos znalazl jakies info na forum i juz jakies zarzuty śmieszni jestesmy Polacy po co w ogole piszecie jakies farmazony opierajac sie na jakimś szicie(forum rzetelne centrum informacji... troche dystansu panowie.. )?! wedlug mnie damian nie robil by z siebie debila w tak dziecinny sposób i na jednym forum mowil jedno a na drugim co innego spokojnie sam pewnie to zdemtnuje a jak nie to trudno...
hehe z chęcią posłucham jaką dietę stosował ,włącznie z nabieraniem masy i zwiększaniem kalorii na tydzień i miesiąc oraz ile aerobów jeśli były :)
Łatwo wtedy dojść.
hvy_weight
24-06-09, 19:07
to tak jak kulturyści udzielają wywiadów "dziennie spożywam po 500g białka ale dopingu nie biore"szkoda tylko ze bez ssa nie da się tego przyswoić:)
ludzie po fotkach widac co jest grane,damian teraz czyta i mysli ze mu nie poszło i proste,moze napisze i to wytłumaczy ale wątpie,znam z 10 gosci z taką taktyką.
patryczek666
25-06-09, 00:46
Zobaczymy czy znajdzie choc troche czasu zeby ten burdel wytlumaczyc:),no ale i tak czy siak przez te 3 lata zajebiscie wyglada:)
slim shady
25-06-09, 01:17
ten na *** to prawdopodobnie jakiś niedowartościowany typ, zobaczcie kiedy się zarejestrował i ile ma postów, wątpie żeby była to ta sama osoba
fallenursus
25-06-09, 02:40
na dfs (czytaj od tylu) w dziale doping tez sie narazie nie wypowiada,eh a juz mysalem ze w tak krotkim czasie mozna odwalic taki kawal roboty bez ssa.
mozna. ale z saa latwiej i przyjemniej i zabawniej.
saa to zabawy dla ludzi powyzej 21 lat i koniec na ten temat:evil:
miesien na, czy bez, idzie jednak rozpoznac.
A dajcie chłopu spokój, jakby nie było wygląda dobrze i to się liczy, a czy ""przywalił w dupsko"" czy nie, to nie ważne. Jak bym miał dojście to też bym przywalił.
slim shady
25-06-09, 10:26
ważne że dobrze wygląda
NeverLetGo
25-06-09, 10:30
tylko i wyłącznie fakt że dobrze wygląda spowodował tyle szumu... ciekawe czemu ... (?)
na saa czy bez wygląda BARDZO dobrze... znacznie lepiej od wielu legalnych koksów... i za to szacunek!!!
NeverLetGo
25-06-09, 10:53
Zazdrość?
liczba sogów wyjasnia wszystko :D
mozna. ale z saa latwiej i przyjemniej i zabawniej.
saa to zabawy dla ludzi powyzej 21 lat i koniec na ten temat:evil:
miesien na, czy bez, idzie jednak rozpoznac.
fallenursus na jakiej zasadzie to poznasz?
2,5 roczna metamofroza, 20 kg przez 2,5 roku same odrzywki... narazie zadnego koksuhttp://giewartow.com/zdjecia/1047.jpg
Zdjęcia skasowane a BYK został "odrzywki".
slim shady
25-06-09, 11:50
zaczekamy na autora i niech się tłumaczy
dinozaur ale ten gość z gębą jak księżyc w pełni i tak nie przyznał się do walenia koksu :smile:
szczególnie do krętaczy :smile:
mnie zaciekawiło 9cm w bicepsie czystego mięcha w 2,5roku
slim shady
25-06-09, 15:31
też kojarze tego krętacza :P
mnie zaciekawiło 9cm w bicepsie czystego mięcha w 2,5roku
Kowal to akurat nie jest takie trudne, ja w 2 lata niecale zrobilem 10 cm w lapie praktycznie na sucho, jedynie czaem cm3 bralem , lub wpc ostrovie 80 ale to w sumie przez okres 5 miesiecy na 24 ktore cwiczylem
Zaluzmy ze 100% miesnia nie zrobilem tylko troche fatu tez, wiec oscyluje ze sam miesien poszedl w 8-9 cm
zrób rzeźbę i zobaczysz ,że to nie 1cm mniej :)
DonMajster
25-06-09, 20:32
Widze ze tu juz wyrok zapadl... bez obrony oskarzonego.Ja jednak bede troche na przekor wiekszosci i zostane przy swoim poczekajmy na głos "podejrzanego":D a póki co opieram sie za damianem sadze ze jest to realne osiaganc taki wynik bez dopingu czego najlepszym dowodem bede ja sam... o ile dotrwam konsekwentnie do celu:) póki co jescze troche pracy mi zostało:P:D ale wszystko idzie w dobra strone, życze powodzenia wszystkim i nie badzmy zawistni! peace;)
dotnij sie jak ten kolo to zostana z ciebie kosteczki moze 40 bic
na pewno nie, to ze mam brzuch i fat na klacie to nie znaczy ze rece tez takie mam!
damianwiatrowski
30-07-09, 23:31
oj chłopcy, długo droga jeszcze przed wami, proponuje zacząć od większej pokory , poczytajcie sobie kilka książek o diecie, suplementacji, hormonach ludzkich. Pewnie wiecie że dobierając odpowiednią dietę i suplementacje do swojej grupy krwi możecie stymulować hormony do maximum możliwości ludzkiego organizmu. 90% z was nie osiągnie tego na koksie co ja na rygorystycznej diecie, suplementacji, zaplanowanym treningu i stylu życia.
DonMajster
31-07-09, 01:04
a jednak miałam racje niewinny zarzucanym czynom:D:) pozdro;)
fallenursus
31-07-09, 01:41
na pewno nie, to ze mam brzuch i fat na klacie to nie znaczy ze rece tez takie mam!
podaj rozpiske aerobow na same lapy!
mocny misio :)
fallenursus
31-07-09, 01:43
oj chłopcy, długo droga jeszcze przed wami, proponuje zacząć od większej pokory , poczytajcie sobie kilka książek o diecie, suplementacji, hormonach ludzkich. Pewnie wiecie że dobierając odpowiednią dietę i suplementacje do swojej grupy krwi możecie stymulować hormony do maximum możliwości ludzkiego organizmu. 90% z was nie osiągnie tego na koksie co ja na rygorystycznej diecie, suplementacji, zaplanowanym treningu i stylu życia.
linki do badan na temat gupy krwi/dieta/stymulacja hormonow?
taki bullshit mozesz wciskac kolegom co nie opadly jeszcze jaja, i panienkom.clap
Anaboliczny Koks
31-07-09, 08:31
Fallen tylko ,że on ma racje z hormonem wzrostu akurat ,ostatnio o tym czytałem ^^.
podaj rozpiske aerobow na same lapy!
mocny misio :)
to chyba nie slyszales o tendencji do odkladania tluszczu na klacie.
Gdyby to było bez koxu to vold ważyłby 273,5kg...
NeverLetGo
31-07-09, 09:16
sporo tego w necie... gość o nazwisku D'Adamo robił badania na ten temat i wydał książke... jak na mój gust to początki teorii, ale napewno coś w tym jest...
najpierw podziwialiście, gratulowaliście itp. a teraz napinka :smile:
P.S Dla mnie i tak jest kozak mimo to, że na diecie tego nie zrobił.
NeverLetGo
31-07-09, 09:50
proste że kozacko... plus niekoniecznie musialy byc dopalacze...
ja tez twierdze ze w 2.5 roku by to bez problemu zrobil ...
Ty Niewula to Ty to zrób w 2.5 roku.....
Podłączam się do Fallena i spółki bo nie lubię jak ktoś wciska kity małolatom.
slim shady
31-07-09, 11:20
heh mozna za pomaca diety kontrolowac poziom kortyzolu i testosteronu, insuliny, IGF1
ale bez przesady nie az w takim stopniu ! nie obchodzi mnie czy kułes dupe czy nie Twoja sprawa, oceniam wyglad i jest ok
Niech sie przyzna w koncu a nie wkreca bajeczke dalej.
WoW , nieźle się wyrobiłeś :)
fallenursus
31-07-09, 14:27
nikt ine twierdzi ze gosciu fajnie nie wyglada. poto sie lata i podnosi zelastwo zeby byl wlsnie taki efekt. a co wbijal czy nie wbijal to jego sprawa. na syfydy w dopingu wystawil foty.
Slim z checia poczytam i wyprubuje jak dieta moge blokowac hormon stresu. bo z tego co sie orientuje nawet w medycynie nie ma srodka ktory by to dobrze robil.
gosciu wyglada miodzio i to sie liczy.gratulacje sie naleza.clap
slim shady
31-07-09, 15:18
w ktoryms numerze Musculara były badania, gdzie zostały podane przed i po treningu weglowodany + mieszanka regeneracyjna i badania pokazały roznice miedzy grupa placebo, Ci z weglami mieli obnizony poziom kortyzolu i po treningu utrzymał sie kortyzol na niskim poziomie w porownaniu z tymi co nic nie brali. ALe to tylko jedno badanie wiec nie traktuje tego narazie zbyt powaznie.
W Podręczniku BB Arnolda pisze że w wyjątkowo solidnym treningu człowiek może wyciągnąć 4kg suchej masy mięśniowej rocznie, dlatego też 20kg jest po prostu fanaberią, nawet na koxie trudno...
DonMajster
31-07-09, 20:22
no to moge tą ksiazke arnolda negowac bo 4kg masy miesnowej to zrobilem w 4 miesiace bez odzywek i jakies konkretnej diety pozdro:)
slim shady
31-07-09, 20:35
no dziwne bo zawodowcy rocznie robia 5 kg miesnia, my moze zrobimy z połowe tego
no to moge tą ksiazke arnolda negowac bo 4kg masy miesnowej to zrobilem w 4 miesiace bez odzywek i jakies konkretnej diety pozdro:)
Chyba wody i tłuszczu a nie mięśni ;]
+to co zjadłeś-kupa
Zrobiłeś, ale nie czystej, w książce pisze o czystej, której moze z 1,5-2kg zrobiłeś, pozdro.
DonMajster
01-08-09, 00:16
no okej wiec damianowi tez zapewne chodzi o to ze w ciagu 2,5roku przybral na wadze 20kg masy miesniowej czyli wody,tłuszcze oraz czysty miesen wiec nie czepiajcie sie tak że zawodowcy robia 4kg w rok bo jest realne aby przytc w ciagu tego okresu wlasnie tyle kg moj kolega w rok przybral na masie 12,5 kg na samej diecie i odzywkach i nie jest zalany tłuszczem ma dobra sylwektke fakt teraz te kilogramy troche ciezej mu jest przybierac niz w pierwszym roku jednak dalej sadze ze jest realne osiagnac to co damian bez niedozwolonych substytow
slim shady
01-08-09, 00:19
tutaj oceniamy zdjecia a nie czy Damian ma genetyke Arnolda czy zwykłego chłopa
A może brał geny goryla? :lol:
A może brał geny goryla? :lol:
Narg, nie wiedziałem że można brać jakieś geny, myślisz że mógłbyś nam o tym opowiedzieć ? A może Ty poprostu je odziedziczyłeś?
Narg, nie wiedziałem że można brać jakieś geny, myślisz że mógłbyś nam o tym opowiedzieć ? A może Ty poprostu je odziedziczyłeś?
Niektórzy nie znają się na żartach, tylko żelastwo umieją przerzucać.
®™OLERO™® nie spinaj się. Mój kolega użył kiedyś tego określenia w stosunku do kolesia, który u niego na siłowni brał 160kg na klatę (z relacji kolegi wynikało, że koleś był maks zdeformowany tzn. w barach niesamowicie szerogi, ale dół żenada).
®™OLERO™® nie spinaj się. Mój kolega użył kiedyś tego określenia w stosunku do kolesia, który u niego na siłowni brał 160kg na klatę (z relacji kolegi wynikało, że koleś był maks zdeformowany tzn. w barach niesamowicie szerogi, ale dół żenada).
lul do czego w ogóle to zdanie ? z czym ono się wiąże ?
damian brał koks i tyle... przez co jego sylwetka wygląda ciekawie... i nie ma już się nad czym rozwodzić bo i tak się nie przyzna.