Zobacz pełną wersję : Odżywki na napompowanie ??
Witam wszystkich :) Ćwiczę na siłowni już prawie 8 miesięcy i jak dotąd rosła mi głównie siła a masa mięśniowa stanęła w miejscu od jakiś 3 miesięcy i chciałbym sie zapytać jakie polecicie odżywki na wzrost wielkości mięśni Zostało niecałe 3 miesiące do wakacji a ja chciałbym osiągnąć maksymalną objętość swoich muskuł . Myślałem o nitrobolonie tylko nie wiem czy to jest dobry wybór ?? Za wszelkie rady z góry dziękuje :)
a na krecie juz jechales?
zrobiłem na razie 1 cykl mono i musiałem zrobić przerwę .
ja bym dalej na mono jechal jeszcze conajmniej raz, a czemu przerwa?
No bo po cyklu przecież trzeba zrobić przerwę :) Tylko jak brałem Olimp - Creatine Mega Caps 1250mg to tam jest napisane żeby brać tylko 4 kapsułki dziennie po treningu. Mi się wydaje że to jest za mało chyba.
aa o taka przerwe ci chodzi:) jedz na mono jeszcze raz a pozniej ewentualnie jakiegos stacka
Możesz pojechać jeszcze spokojnie na mono, lub mono+cell pump.
A jeśli myślisz nad nitrobolonem to ja bym zarzuciłe na twoim miejscu Nitrobolon II. Jest chyba najlepszy z tych wszystkich. Ale oczywiście efekty nie bedą stałe.
Pozdro!!
pablo91prg
07-04-08, 23:26
co do Olimp MC
DT 4 kapsy rano na czczo, 4 po treningnu
DNT 4 kapsy rano na czczo, 4 kapsy po południu
kreatyna + białko / gainer
co do nitrobolonu to ja mysle że jak nie masz masy to po wzięciu nb rozstępy byś miał :p
rozstepow by nie mial nie wiem jak szybki by musial byc wzrost NB to nie koksik wiec oporowo na nim nie urosnie :P
No bez przesady jakimś chudzielcem to nie jestem żeby mi sie rozstępy porobiły :)
lukasz-stargard
23-04-08, 10:15
Nie mieszaj kretki z bialkiem.
A jesli chcesz wygladac dobrze bo sezon sie zbliza to kup sobie Kreatyne Olimp Mega Caps 1250 i bierz ja przez jakies 6 tyg a pozniej oczywiscie przerwa od Kreatyny i treningi na 50 % mocy. Sadze ze bedziesz zadowolony z efektow. Jesli masz troche tluszczyku to nie wiem czy potrzeba jakis spalacz. Treningi go spala. Ale jesli juz chcesz przyspieszyc spalanie to wez L-Karnityne TREC NUTRITION. Dasz rade na sezon sie przygotowac.