PDA

Zobacz pełną wersję : Biceps..

PitBulll
03-04-08, 20:02
Witam!Mam pytanie..ćwiczę już jakiś czas i muszę powiedzieć,że na klate,plecy,brzuch nie narzekam i nawet fajnie sobie wyrzeźbiłem,ale nie wiem dlaczego mam taki mały biceps chodź ćwiczę dość intesywnie i śmiesznie to wygląda..co zrobić..??

Krzychu999
03-04-08, 20:31
ćwicz młotkowym i na modlitewniku :D

grzesiek7124
03-04-08, 21:05
Witam!Mam pytanie..ćwiczę już jakiś czas i muszę powiedzieć,że na klate,plecy,brzuch nie narzekam i nawet fajnie sobie wyrzeźbiłem,ale nie wiem dlaczego mam taki mały biceps chodź ćwiczę dość intesywnie i śmiesznie to wygląda..co zrobić..??
W końcu o co Ci chodzi ? O masę, czy rzeźbę ? Piszesz, że masz wyrzeźbioną klatę, plecy i brzuch, a mały biceps. Nie rozumiem Twojego pytania.
Skoro masz wyrzeźbioną klatę, plecy i brzuch to musiałeś mieć masę żeby robić rzeźbę. Taka jest kolejność, najpierw masa później rzeźba.
Co to znaczy ćwiczę "dość intensywnie". Maratończyk też biega intensywnie ponad 2 godziny, a jest chudy.
Podstawą tego żeby robić masę mięśniową nie jest trening, tylko odpowiedni trening. Żeby jednak trening przyniósł oczekiwany efekt nie możesz "odżywiać się powietrzem". Musisz mieć odpowiednią dietę.

Grzesiek.

grzesiek7124
03-04-08, 21:05
ćwicz młotkowym i na modlitewniku :D

Nie doradzaj skoro nie wiesz jak.