PDA

Zobacz pełną wersję : cm3+mono

mexk
31-03-08, 23:15
chcialem dla pewnosci sprawdzic czy ja dobrze wymyslilem dawkowanie jabczanu cm3 i creatyne 200 mesh z tauryna:

rano 5 kap CM3
przed treningiem równiez 5 kap CM3
po treningu 6/8 g. micronized 200 mesh
w dni bez treningu rano bez zmian a po poludniu ok.pory treningowej porcje ta co wypada po treningu

i co myslicie o tym?
z gory dzieki za odp.
pozdrawiam

Punisher
01-04-08, 15:50
chcialem dla pewnosci sprawdzic czy ja dobrze wymyslilem dawkowanie jabczanu cm3 i creatyne 200 mesh z tauryna:

rano 5 kap CM3
przed treningiem równiez 5 kap CM3
po treningu 6/8 g. micronized 200 mesh
w dni bez treningu rano bez zmian a po poludniu ok.pory treningowej porcje ta co wypada po treningu

i co myslicie o tym?
z gory dzieki za odp.
pozdrawiam

Za dużo tej kreatyny, jak dla konia.

mono 5g, cm3 4 kapsy

mono rano, cm3 przed treningiem

mexk
01-04-08, 20:46
acha czyli np tak?
DT
rano 5 g mono
cm3 przed treningiem 4 kaps i po treningu 4 kaps (czy tylko przed treningiem brac a po treningu tylko dextrose i mam na w planie jeszcze l-glutamine i amino 6000)

DNT
mono 5g rano i 4 kaps w okolicach treningu?

dzieki Punisher za odp. to bym sobie dowalil z ta kreatyna heh ;)

Punisher
01-04-08, 21:51
Napisz ile czego masz, i o sobie jakieś dane.

mexk
01-04-08, 22:06
dane wszystkie mam w profilu... gadalem juz kiedys z Toba pewnie masz tysiace ludzi to przypone ze bralem juz mono skonczylem jakis czas temu nitrobolon 2 i teraz pod koniec kwietnia mam zamiar ten cykl zrobic generalnie to mam 150 tmc(zapomnialem wsponiec o tym tmc) 90 cm3 i 400 g mono z tauryna(te tmc to przez pomylke kupione zostalo bo poprosilem kolege zeby kupil i bylo 90 tylko cm3 to wziol tmc,)do tego 2,5 kg dextrosy i l-glutamina oraz amino 6000 120 kaps i mysle jeszcze o mass xxl do uzupelnienia diety...tak to wyglada jak bym mogl to polaczyc teraz?

dziekuje za gory za odp punisher...

+

widze ze nikt sie nie kwapi do odpowiedzi ;/ to ja napisze jak ja mysle zeby to polaczyc to napiszcie tylko czy dobrze:
DT
mono 5 g rano z dextrosa i amino 3 kaps
5 tmc+ dextrosa +amino 3kaps przed treningiem i 4 cm3+dextrosa+L-glutamina 5g po treningu
mass xxl miedzy posilkami jako uzupelnienie diety i L-glutamina 5 g na noc
DNT
mono 5 g rano z dextrosa i amino 3kaps
5 tmc +dextrosa+amino 3 kaps w okolicach treningu pozniej L-glutamina 5g i na noc L-glutamina 5g

tak pomyslalem ze mogloby to wygladac prosze o jakas rade i opinie...
pozdrawiam

Punisher
02-04-08, 17:18
Ja jak jestem to czytam wszystko. A ostatnio jestem rzadko. No trudno zapamiętać wszystkich, fakt, chyba ze avatar albo nick sie rzuci w oczy:)

Juz piszę...

Dane o sobie tzn przebyte cykle itp.

Serio chcesz zjeść tyle tej dextrozy? :/

Ja rozumiem, ze masz duże zapasy, ale to nie znaczy, że musisz tego tyle jeść.

porcje
mono 5g
cm3 4 kaps
tcm(a nie tmc) napisz ile jeden kaps ma mg
l-glutamine tak samo
amino tak samo

Mało ważysz przy takich wymiarach, masz rzeźbę dobrą?

Napisz te dane to Ci rozpiszę.

mexk
02-04-08, 20:16
ok ok :)
awiec przebyte cykle:
-mono creatine caps hardcore formula (body fortress firma)
-mono creatine powder ta sama firma
-nitrobolon 2 z dextroza (to 4 tyg temu skonczylem)
2 lata Cwicze napoczatku na sucho dawalem pozniej mialem przerwe jak zaczelem prace ale wrocilem do silki i od
sierpnia cwicze juz konkretniej
TCM (sory za poprzednia pomylke) w jednej kaps 1150 mg
L-glutamina mam w proszku narazie w 4,5 g ma 4500 mg (mysle o L-glutaminie w kaps z vitalmax)
Amino w jednej kaps jest wsumie 987mg roznych
o dextrozie tak napisalem bo z tego co wyczytalem to dextrose z kazda porcja kreatyny powinno sie przyjmowac ale
nie mialem zamiaru 30 g przy kazdej porcji kreatyny brac tylko np 15 g z kazda
wiem ze malo waze i tak okolo 10 kg przytylem ale zajelo mi to troche czasu bo ma strasznie szybko przemiane
materii no i rzezba tez jest ale w senie takim ze poprostu widac mi miesnie bo ma taka budowe ciala i genetyke
wydaje mi sie bo trening mam masowy typowo i cwicze tylko 3 dni w tyg a nie jest to taka mala rzezba wiesz o co
chodzi nie?
to rozpiszesz mi to co? bo juz zglupialem z tym dawkowaniem teraz... to tak napisz mi jakbys mogl w dni treningowe
i nie treningowe i co kiedy i ile ok?
dzieki wielkie

Punisher
02-04-08, 23:16
Powinieneś zrobić dłuższą przerwę po ostatnim cyklu na Nitrobolonie2.
I nie wiadomo jak to na Ciebie zadziała, bo wiedz, że NB2 to mocny stak, a tcm i mono to mniej zaawansowane formy kreatyny, ale nie zniechęcaj się. Chodzi o to, że dłuższa przerwa potęgowałaby w efektach (organizm nieprzyzwyczajony do kreatyny lepiej reaguje na nią). Im dłużej tym lepiej.

to wkońcu chcesz chcesz szamać cm3 czy tamto tcm innej firmy?

DT
5g mono rano
4 kaps cm3 przed treningiem
DNT
mono rano
cm3 8h póżniej

zapewne wiesz, każda porcja na czczo w odstępie od pożywienia

Glutamina
rano 5kaps
po treningu 10kaps
przed snem 5-6kaps

Amino
6kaps przed treningiem i druga porcja w ciagu dnia na pusty żołądek

Zawsze popijaj wodą wszystko.

O dextro się nie wypowiadam, to chyba tyle...

mexk
02-04-08, 23:31
oooo dzieki wielkie :) ja ten cykl bede bral dopiero pod koniec kwietnia poczatek maja czyli to bedzie jakies 8 tyg przerwy

Wiesz samo opakowanie 90 cm3 nie starczy mi na caly cykl wiec chcialem polaczyc tcm z cm3 bo nie mam mozliwosci zakupu wiekszej ilosci cm3... czy moze zrobic tylko na tcm cykl i na mono? tylko szkoda tego cm3 teraz ehhh

ale dziekie wielkie jeszcze raz :)
pozdrawiam

Punisher
02-04-08, 23:59
Miej nadzieję że tcm=tcm=cm3=cm3 czyli wierz producentom, że jabłczan to jabłczan.
Połącz śmiało te dwa jabłka.

mexk
03-04-08, 11:57
no no wiem o co chodzi :)

to pomyslalem ze moze tak by zrobil bo mam 90 tab cm3 i 150 tcm to:
bral bym w jednym posilku 2 kaps cm3 i 3 kaps tcm to w sumie wyjdzie 5950 mg jablka w porcji i w dni treningowe przed treningiem i w DNT jak napisales... to wtedy wyjdzie ze cm3 starczy mi na 6 tyg i tcm tez spkojnie starczy na 6 tyg albo druga opcja na poczatku bede bral samo cm3 4 kaps dziennie i pozniej jak sie skonczy te 90 kaps to bede bral 5 kaps tcm to w mg wyjdzie podobnie... jak sadzisz ktore rozwiazanie lepsze? a moze Ty masz jakis pomysl inny? acha i dlaczego nie proponujesz brac kreatyny po treningu? jakbym nie bral po treningu kreatyny to myslalem dextroze po treningu zarzucic rowniez....

pozdrawiam

Punisher
03-04-08, 13:01
Bo to za dużo kreatyny byłoby i nasycisz się nią szybko - tak jakby faza nasycenia, chyba o niej słyszałeś. Mógłyś mono zarzucić tak 2g po treningu.
No jeżeli ktoś jest hardcore'owcem i nie działa na niego tak dobrze kreatyna to oczywiście może sobie brać więcej, jednak nie wiem czy jest sens w tym...

Bierz raz 4kap cm3 raz 4kap tego tcm.

A dextro to przecież same węglowodany proste... lepsze carbo.

mexk
03-04-08, 14:32
no no slyszalem o fazie nasycenia.... to mowisz ze jeden dzien brac cm3 a nastepny tcm tylko ze w mg troche roznicy bedze bo 4 kps cm3 to 5000mg a 4 kaps tcm to 4600 mg ale ok... mysle ze wiesz co mowisz...
a dextro juz kupilem i teraz musze je zuzyc ;/ jak mi sie skonczy to kupie carbo najwyzej...
dzieki wielkie za rade...
pozdrawiam