:cool: Mam 23 lata trenuje od 1,5 roku reka mi rosnie dosc szybko bo mam już prawie 43cm ,ale niema odpowiedniego wygladu.Co mam robic prosze o pomoc
:cool: Mam 23 lata trenuje od 1,5 roku reka mi rosnie dosc szybko bo mam już prawie 43cm ,ale niema odpowiedniego wygladu.Co mam robic prosze o pomoc
a mógłbyś dokładniej opisać o co chodzi
czy co jest za bardzo zmasowany nie ma rzeźby :?:
to chyba do działu trening:)
tez tak mam cwicze już prawie 4 lata i łapa mi rosnie a zezba słabo mam dobrą rozpiske cwicze na dobrym sprzecie a mój kumpel przez miesiąc się szprycował sterydami cwiczył zwykłymi wiadrami z betonem i przez ten miesiąc ma tak zajebistą zezbe jak mało kto i to własnie mnie denerwóje cwicze na czysto i niemam takich efektów
moze już by pasowało spalic ten tłuszcz nazbierany przez te 4 lata?
bedziesz bardzo zadowolony z tego kroku :grin:
rowniez polecam redukcje jak jej jeszcze nie robiłes przez te 4 lata
hehe sterydy i piękny wygląd ale tylko na czas brania:) latem byk zimą tyczka..nie ma to jak efekt osiągnięty naturalna metoda jak cwiczenia.
Ja jako kobitka uwazam że o wiele lepiej prezętowac się będzie mężczyzna który dzięki treningowi bez sterydów osiągnie taka sylwetke niż będzie sztucznie napąpowany :mrgreen:
a pozatym co z tego ze że sztuczne mięście jeśli sił w nich brak :grin:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to fakt, sztuczne upiększanie się to wielka głupota, podobne zdanie mam odnośnie kobiet i silikonowych piersi :/
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - to jest dopiero cudo :]
co wy na przekraczanie granic możliwości dzięki saa/ph ?
do poziomu zawodowców nie można się zbliżyć nawet trenując przez 30 lat...
czemu są stereotypy osoby biorącej sterydy jako napompowanej i słabej? :roll:
nie ma żadnej różnuicy między mięśniami zdobytymi sterydami i bez.
Tomek.. jak moze być siła w sztucznie napompowanych mięśniach :?: Możesz troszkę więcej na ten temat.Bo myśląc moim rozumem to tylko wymodelowane sztucznie ciało,a ten kto był słabeuszem to zostanie i sztuczne mięśnie nie pomogą.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]