MAM 16 lat i wznawiam trening na silce. Moge zaczac brac jakies suplementy, czy poczekac troche i pocwiczyc na sucho?? Jakie odzywki proponujecie? Moze HMB??
MAM 16 lat i wznawiam trening na silce. Moge zaczac brac jakies suplementy, czy poczekac troche i pocwiczyc na sucho?? Jakie odzywki proponujecie? Moze HMB??
Poczekac i pocwiczyc na sucho.Nie mysl narazie o hmb.Jak juz to uzupelnic diete,jesli ja masz wogole gainerem.
Ciało dąży do tego,co umysł zaplanuje.
ile wczesniej cwiczyles i jak dluga miales przerwe ? napisz to nam pomoze w dobraniu dla ciebie jak najlepszego supla :wink:wznawiam trening na silce
Dlaczego wszystcy się tak uparli na HMB??? Ja uważam, że warto Co do supli, proponuję jakieś odżywki węglowodanowo-bialkowe, bo tu napewno są braki, polecam te:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam ;-)
On powraca po przerwie,wiec hmb jest mu niepotrzebne,zeby byl efekt trzeba je dlugo jesc najlepiej z kreatyna a drogo to wychodzi.Napisał pakernia.pl
Ciało dąży do tego,co umysł zaplanuje.
pakernia.pl, nie znasz jego stosunku wagi do wzrostu ani celu treningu a juz polecasz gainery, poza tym magnuma nie polecam, olimp dobry wybór..
dla mnie olimp to przereklamowany jest
takie moje zdanie.
a hmb to fakt trzeba na dluzsza mete brac co tak to efektow nie bedzie.
pakernia.pl, zgadzam sie z toba hmb jest dobrym suplementem tylko tzeba go umiec stosowac a co do tego ze tzba duzp go zjest to jest prawda minimum to jakies 200 tab najlepiej około 300 tabletek
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
rozne kapsy maja rozna pojemnosc... nie mozna tego w ten sposob okreslic...200 tab najlepiej około 300 tabletek
System SOGowy już u nas :D
sprawdz to --->
conajmien po 3 miesiacach stosowania HMB bedzie widac jakies efekty niestety