witam
moglby ktos mi poradzic i powiedziec jaki plan treningowy moglbym miec w domu. mam hantle . Cwiczylem kiedys kilka miechow na silowni ale musialem przerwac bo nauka byla wazniejszaa i wogole daleko na silke mialem . 75 kg waze 185 mcm jakby
witam
moglby ktos mi poradzic i powiedziec jaki plan treningowy moglbym miec w domu. mam hantle . Cwiczylem kiedys kilka miechow na silowni ale musialem przerwac bo nauka byla wazniejszaa i wogole daleko na silke mialem . 75 kg waze 185 mcm jakby
opracuj soebie mala dietke !podaj jakie masz te chantle?jaki massz cel ?masa?sila? rzezba
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
iknow, z samymi hantlami daleko nie zajdziesz ;/ musisz miec conajmniej sztange lawke pozioma i hantle :wink:
na poczatek cos tam sie wynajdzie ale to na dluzsza mete nie bedzie mozliwe
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
no napewno brzuch sobie mozesz bez problemu zrobic a6w proponuje
http://www.e-gym.pl/viewtopic.php?t=87
a co do reszty to laweczka by sie przydala czy chociaz sztanga
..::!Pozdro!::..
----------------------
sztanga jak najbardziej hantle najlepiej rozkrecana z dyzym obciazeniem dobre jest takze drazek do podciagania oraz porecze do pompek cos tam da sie zmajstrowac w domowym zaciszu ale magicznych przyrostow to napewno nie mozna oczekiwac
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
polecam trening domatora,naprawde swietna sprawa.bo z takim asortymentem sprzetu nic nie zrobisz.
do tego basen i pozniej bedizesz miec swietny material do rozwoju duzej muskulatury
pozdr
Moja prozba do Was moi drodzy, piszczcie pytania na forum a nie na pw i maila :-)
jesli bedzie mial to co napisalem to dlaczego nie rzezbe mozna zrobic jak najbardziej jesli zaczynasz potrwa to troche dluzej poprosty ale sie da dla chcacego nic trudnego
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
mam 3 pary hantli 5kg 8kg i chyba kolo 11-12 kg(moge odkrecac te ciezarki i dokladac) .. lawke mam;D sztangi nie mam jakbym sie uparl drazek bym sobie zalatwil ... to znaczy kupil:D ...
a jakim mam cel hmm w wiekszosci sile, rzezba w mniejszym stopniu ;] nie cwiczylem kupe czasu i z lekka czuje sie slaby;d
domyslam sie ze nie majac sztangi duzo nie zdzialam, to znaczy cos zdzialam;d ale nie tak duzo jakbym mial sztange;] chyba;] ... ale mam zamiar w wakacje chodzic ale to jeszcze dlugo...
no tym co masz to niestety nic nie zrobisz ciekawego choc na upartego mozna wymyslec pare cwiczen
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM