czy wiecie ze jednym z najlepszych i zarazem najtanszych nosnikow wegłowodanow jest "ryż preparowany" za około 1-1,5 złmacie 92 g weglowodanow niezle co ? co o tym sadzicie
czy wiecie ze jednym z najlepszych i zarazem najtanszych nosnikow wegłowodanow jest "ryż preparowany" za około 1-1,5 złmacie 92 g weglowodanow niezle co ? co o tym sadzicie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
trzeba bedzie sprobowac :mrgreen: jak wszsytkiego
ryz to podstawa :)
Moja prozba do Was moi drodzy, piszczcie pytania na forum a nie na pw i maila :-)
ja tam jak narazie nie mam takiej pozadnej diety wiadomo jem tam co nalezy ale nie przykladam sie zbytnio jem poprostu co dobre i duzo :mrgreen:
osobiscie jem ten ryz jest super jak dlamnie napewno kusza jego wartosci odzywcze oczywiscie chodzi mi o weglowodany nie tzeba nic kombinowac z gotowaniem i spokojnie mozna go zjesc w pracy szkole lub jeszcze gdziec jest dobrym pelnowartosciowym zamiennikiem posilkowym (weglowodanowym ')
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
no ja tez lubie taki ryz preparowany wiec moze jak sobie dietke jakas uloze to zastosuje gdzies
My English Is Like My Muscle - Still Not Good..
Nie Nabijam, Pisze Sensownie..
ja jem ryż z tuńczykiem
ja mam dietke taka ze akuratten ryz jest skladnikiem jednego z posilkow dziennych
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM