-
Jakie macie sposoby na podryw dziewczyn
Cześć. Nie ma tutaj takiego tematu. Czy macie jakieś swoje sposoby na podryw lasek? Jakiś czas temu rozmawiałem z kumplem i ten mówił.ze używa feromonów i ponoć są skuteczne. Sam się właśnie zastanawiam czy jest to skuteczne czy nie. Czy ktoś moze z Was próbował?
-
-
Po prostu zachowuj się na luzie oraz bądź pewny siebie.Dziewczyny lubią pewnych siebie facetów. Co do fermonów to jak najbarfdziej możesz się wspomóc. Sam mam jedne perfumy feromonowe, konkretnie Love & Desire. Zebrałem za nie wiele komplementów od lasek.
-
-
Oj nie wiem czy napinanie daje tak dobre efekty ;) Te Love & Desire gdzie kupowałeś? Czy znajdę w normalnych drogeriach?
-
-
Nie widziałem w zwykłych sklepach tak więc nie wiem. Podejrzewam,że raczej nie. Sam kupowałem przez internet. Lepiej opłaca się zamówić sobie większą buteleczkę. Jest wtedy o wiele taniej.
-
-
Feromony to nie sposób na podryw dziewczyn, a co najwyżej dodatek do całej reszty układanki. Taka "wisienka na torcie". Jeśli facetowi brakuje pewności siebie, ma raczej niskie poczucie własnej wartości i wygląd typowego informatyka, to nawet najdroższe feromony na świecie mu nie pomogą :) Podczas podrywu liczy się charakter, zadbany wygląd, oraz pewność siebie. A jeśli już masz to wszystko i do tego jeszcze zaczniesz używać feromonów, to wtedy ma to sens.
-
-
Pewność siebie to podstawa oraz zadbany wygląd. A potem dopiero reszta. Co do feromonów to na pewno love desire
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia